16 / 05 / 2024

sapanca ihaleleri

sapanca ihaleleri

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nun Sapanca’ya müjdesini verdiği altyapı projesi 25 Ağustos Perşembe günü ihaleye çıkıyor.

Siyo İnşaat'ın ilk projesi Sapanca Mesken!

Siyo İnşaatı kurarak sektöre yatırım yapmaya başlayan Sinan Yörük, Yörsan markasını Türkiye’ye kazandıran, Yörük ailesinin yeni kuşak temsilcilerinden..Firmanın ilk projesi Sapanca Mesken..

Sapanca Gölü'nde su seviyesi arttı!

SAPANCA Gölü’nde, yılbaşından itibaren bölgedeki fazla kar ve yağmur yağışı nedeniyle su seviyesi yükseldi. Sahildeki yürüyüş yolları su altında kaldı, birçok işyerini de su bastı.

Manisa ve Turgutlu Atıksu Arıtma Tesisi ihaleleri gerçekleşti!

Manisa ve Turgutlu Atıksu Arıtma Tesisi ihaleleri gerçekleşti. İller Bankası Genel Müdürlüğü’nce ihalelerin Ankara’da gerçekleştirildiği belirtilirken, tesislerin tamamlanmasıyla birlikte atık suların çevreye zararlı unsur olmaktan uzaklaşacağı ifade edil

Orman genel müdürlüğü taşınmaz ihaleleri!

Orman genel müdürlüğü özel mülkiyetindeki taşınmazlar hakkında tapu sicilinde işlem yapmaya orman işletme müdürü yetkili oluyor. Peki, Orman genel müdürlüğü taşınmaz ihaleleri nasıl yapılır? İhale koşulları nelerdir? İşte yanıtı..

Kuzey Marmara Otoyolu bağlantı yolları ihaleleri yine ertelendi!

3.Boğaz Köprüsü kapsamında Kuzey Marmara Otoyolu bağlantı yolları ihaleleri 6 Mayıs 2015 olarak açıklanmıştı. Kuzey Marmara Otoyolu Kınalı-Odayeri kesimi ihalesi 7 Temmuz 2015, Kurtköy-Akyazı bağlantı kesimi 30 Haziran 2015 tarihine ertelendi.

Sapanca'ya saat kulesi inşa edilecek!

Sapanca’nın ilk saat kulesi Sapanca Belediyesi tarafından ilçenin çarşı merkezine giriş noktalarından biri olan Köprübaşı kavşağına dikiliyor. Saat kulesinin çalışmalarını Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr Aydın Yılmazer yerinde inceledi.

Sapanca suyu göle sığmıyor!

6 ay öncesine kadar neredeyse dibi görünen Sapanca Gölü’nde şimdi her şey tersine döndü. Su kodu maksimum seviyeyi de aşan göl sahil bandındaki yollara taştı.

Sapanca'da Dere Islah Projesi için çalışmalar başlandı!

İstanbul Dere Islah Projesi ile ilçede çağdaş bir yürüyüş yolu ve yaşam alanı kazandıracak olan Sapanca Belediyesi, Yılmaz caddesi (Mavi Kent) İstanbul dere etrafında çalışma başlattı.

Sapanca Gölü su seviyesi arttı!

Sapanca Gölü'nün taşması sonucu sahil kenarındaki evlerin bodrum katları ve bahçeleri su altında kaldı. Sakarya ve Kocaeli'nin içme suyu ihtiyacını karşılayan göldeki su seviyesi artmaya devam ediyor.

Sapanca Gölü’nün su seviyesi 3 metre yükseldi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Sapanca Gölü’nün suya doyduğunu ve su seviyesinin 3 metre yükseldiğini belirterek, tarım arazilerine zarar vermemesi için gölden su tahliyesi yapıldığını söyledi.

Sapanca'ya yeni içme suyu yatırımı yapılacak!

SASKİ, Sapanca'ya bağlı 10 mahallenin zaman zaman yaşadığı bulanıklık ve su yetmezliği sorununu çözme kavuşturmak için 20 Mart Cuma günü ihaleye çıkıyor. İhale saat 10:00'da başlayacak.

Sapanca Belediyesi yolları genişletiyor!

Sapanca Belediyesi, Güldibi Hasanpaşa Caddesinde yol genişletme çalışması yaparak perde duvarları tamamlıyor. Sapanca Belediyesi genişletme yaptığı alanları ilçe estetiğine uygun olarak düzenliyor.

3. köprü bağlantı yolları ihaleleri ertelendi!

 Kuzey Marmara Otoyolu Projesi kapsamındaki bağlantı yolları ihaleleri ertelendi. İhalelerin tarihi, daha önce 6 Mart 2015 olarak açıklanmıştı. Peki ihale ne zaman yapılacak?

sapanca ihaleleri Haberi

sapanca ihaleleri


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sapanca Yanık Mahallesi’nin kanalizasyon hatlarını yenileyecek projenin müjdesini verdi. Başkan Zeki Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak birçok alanda şehrimizin geleceğini garanti altına aldığımız projeleri bir bir hayata geçiriyoruz. 16 ilçemizde gerekli içmesuyu, kanalizasyon ve atıksu altyapısını baştan aşağı yeniliyoruz. Bu doğrultuda  Sapanca’nın Yanık Mahallesi’nin atıksu altyapısını yenilemek için hazırladığımız projeyi hayata geçiriyoruz. Bölgeye 32 kilometrelik kanalizasyon hattı inşa edeceğiz” şeklinde konuştu.


32 Kilometrelik Hat

Hayata geçirilen projeleri geleceğe dönük perspektifle planladıklarını belirten Başkan Toçoğlu, “Hâlihazırda Sapanca üst mahallelerde devam eden içmesuyu inşaatı projemizde de çalışmalar yakın zamanda tamamlanacak. Buna ek olarak Sapanca Yanık Mahallemizin atıksu altyapısını da yenileyeceğiz. Projenin ihalesini önümüzdeki günlerde gerçekleştireceğiz. Bu yatırımla bölgenin tüm kanalizasyon hattını yenilemiş olacağız. 32 kilometrelik kanalizasyon hattı ve...