04 / 05 / 2024

Sapanca İzmit karayolu duble yol olarak düzenleniyor

Sapanca İzmit karayolu duble yol olarak düzenleniyor

AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Mustafa İsen ile Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer’in girişimleriyle Sapanca’dan İzmit’e uzanan karayolu duble yol olarak düzenleniyor.

Sapanca İzmit karayolu duble yol olarak düzenleniyor!

AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Mustafa İsen ile Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer’in girişimleriyle Sapanca’dan İzmit’e uzanan karayolu duble yol olarak düzenleniyor.

Kocaeli D-100 Karayolu’na bakan binaların cephesi boyanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından D-100 Karayolu’nun İzmit geçişine bakan 27 binanın dış cepheleri boyanarak iyileştirme yapıldı. Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da eline fırçayı alarak boya yapmıştı.

Kocaeli D-100 Karayolu’a bakan binalar yenilendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından D-100 Karayolu’nun İzmit geçişine bakan 27 binanın dış cepheleri boyanarak iyileştirme yapıldı.

Ada Ekspresi, Arifiye-Pendik hattında yolcu taşımaya başladı!

Arifiye-Pendik hattında "TVS 2000" tipi klimalı vagonlarla hizmet verecek trenler, her gün 4 gidiş ve 4 geliş olmak üzere 8 sefer yapacak. Ada Ekspresi, ilk etapta Arifiye, Sapanca, İzmit, Gebze ve Pendik istasyonlarında hizmet verecek.

Tüpraş'ın Sapanca Gölü'nden izinsiz su çekme davası sürüyor!

Sapanca Gölü'nden izinsiz su çektikleri iddiasıyla haklarında dava açılan Tüpraş Genel Müdürü Yavuz Erkut ve de İzmit Rafineri Müdürü Mustafa Mesut İlter'in yargılanmasına devam edildi

D-100 Hereke Kavşağı 1 hafta kapalı!

D-100 karayolu Hereke Doğu Kavşağı İzmit istikameti, çelik konstrüksiyon yaya üst geçit köprüsü yapım çalışmaları nedeniyle 12-20 Kasım tarihleri arasında trafiğe kapatılacak. İşte yapılan açıklama...

Hereke köprülü kavşağı trafiğe kapatılıyor!

İstanbul - Ankara D-100 Karayolu Hereke’de çelik konstrüksiyon yaya üst geçidi yapılacağı için Hereke köprülü kavşağı İzmit yönünün kapatılacağı ve trafiğin mevcut yan yoldan verileceği belirtildi.

Sağanak yağmur Kocaeli’de etkili oldu! Kent sular altında kaldı!

KOCAELİ’de önceki gece yarısı başlayan şiddetli yağış, kent merkezinde su baskınlarına yol açtı. Kartepe’de Acısu Deresi’nin taşması nedeni ile İzmit-Sapanca yolu zaman zaman ulaşıma kapandı.

D-100 Karayolu trafiğe kapandı!

Dünden beri etkisini gösteren sağanak yağış sabah saatlerinde etkisini daha da arttırarak sele neden oldu. Kocaeli'nin Kartepe ilçesi D-100 karayolu Eşme mevkiinde yolun sular altında kalmasından dolayı İstanbul istikameti trafiğe kapandı...

Sapanca Konakları Sitesi'nde icradan 7 adet satılık gayrimenkul! 23 milyon 400 bin TL!

Sakarya İli Sapanca İlçesi Sapanca Konakları Sitesi'nde yer alan 7 adet gayrimenkul Sapanca İcra Dairesi tarafından 13 Kasım 2014 günü saat 14:15 ile 14:20 arasında ihale ediliyor.

Sapanca'daki 5 yıldızlı otelin çatısına korkuluk yerleştirildi!

Sapanca'da göl kenarında bulunan ve SPA hizmeti de veren 5 yıldızlı otelin yöneticileri, karga ve martıları uzaklaştırmak için çatıya korkuluk yerleştirdi. Korkuluğa rağmen karga ve martıların çatıya konması engellenemedi

Sapanca'daki Hasan Fehmi Paşa Camisi restore ediliyor!

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde 1887'de yapılan Hasan Fehmi Paşa Camisi'ndeki restorasyon çalışmaları devam ediyor. 10 ay önce başlayan çalışmalarda taş-tuğla ve ahşap malzemeler aslına uygun seçiliyor

İzmir'de körfezden çıkarılan kum karayolu inşaatlarında kullanılacak!

Ege Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü, İzmir ’ de Körfez ’ den çıkarılacak kumun karayolu inşaatlarından hafif beton imalatına kadar pek çok alanda kullanılabileceğini ortaya koydu...

Sapanca İzmit karayolu duble yol olarak düzenleniyor Haberi

Sapanca İzmit karayolu duble yol olarak düzenleniyor

Proje çalışmaları bağlamında Karayolları Genel Müdürlüğü ile Bölge Müdürlüğü yetkilileri ile birlikte yol güzergahı üzerindeki kesimlerde inceleme çalışmalarını tamamlayan Milletvekili İsen, yetkililerle görüş alışverişinde bulundu.2 etap halinde sürdürülecek çalışmalarla İzmit’e kadar sürdürülecek olan duble yol çalışmalarının 1. etabı otoyol gişelerinden Kırkpınar kavşağı ışıklarına kadar uzanacak. Buradan itibaren Maşukiye’ye bağlanacak olan duble yol, Sapanca’ya ülkemizin batı kesiminden ulaşımında büyük bir rahatlık sağlayacak.



Yeni...