04 / 05 / 2024

sapanca izmit karayolu

sapanca izmit karayolu

AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Mustafa İsen ile Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer’in girişimleriyle Sapanca’dan İzmit’e uzanan karayolu duble yol olarak düzenleniyor.

Sapanca İzmit karayolu duble yol olarak düzenleniyor!

AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Mustafa İsen ile Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer’in girişimleriyle Sapanca’dan İzmit’e uzanan karayolu duble yol olarak düzenleniyor.

Antalya-Konya karayolu ulaşıma açıldı!

Antalya'nın Akseki ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle kapanan Akseki-Seydişehir karayolu, ulaşıma açıldı.Yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle kapanan Antalya'yı Konya'ya bağlayan Akseki-Seydişehir karayolunda ulaşım yeniden sağlanmaya başladı

Akseki-Seydişehir karayolu ulaşıma kapandı!

Antalya-Konya karayolu ulaşıma kapandı. İlçede dünden bu yana etkili olan kar yağışı, hayatı olumsuz etkiliyor. Antalya'yı Konya'ya bağlayan 1825 rakımlı Akseki-Seydişehir karayolunda, yoğun tipi nedeniyle ulaşım sağlanamıyor.

Konya-Antalya karayolu ulaşıma kapatıldı!

Karayolu üzerinde denetimlerini sürdüren bölge trafik ekipleri, zincir takmayan ve kar lastiği olmayan araçların geçişine izin vermiyor. Alacebel mevkisinde kar kalınlığı 80, Seydişehir ilçe merkezinde ise 20 santimetreyi aştı.

Yuvacık Barajı'ndan Sapanca Gölü'ne 150 bin metreküp su verildi!

İSU Genel Müdürlüğü, Sapanca hattından göle su vermeye 14 Kasım’da başladı. O günden beri günlük 100.000 m3 su veren İSU, barajın dolması üzerine Sapanca hattından Yuvacık Barajı’na su miktarını günlük 150 bin m3’e çıkardı.

Tüpraş'ın Sapanca Gölü'nden izinsiz su çekme davası sürüyor!

Sapanca Gölü'nden izinsiz su çektikleri iddiasıyla haklarında dava açılan Tüpraş Genel Müdürü Yavuz Erkut ve de İzmit Rafineri Müdürü Mustafa Mesut İlter'in yargılanmasına devam edildi

Antalya-Konya karayolu yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapandı!

Sabah erken saatlerden itibaren başlayan ve merkezde 30 santimetreyi geçen kar yağışı, ilçede hayatı olumsuz etkiledi. Kar nedeniyle Antalya'yı Konya'ya bağlayan bin 50 rakımlı Akseki-Seydişehir karayolu ile Akseki-İbradı karayolu ulaşıma kapandı.

Sapanca Gölü'nde su seviyesi artıyor!

Sakarya ve Kocaeli'nin içme suyu havzası olan, kuraklık ve aşırı su alımı nedeniyle seviyesi, bir ara dikey olarak 3 metre aşağıya inmesi sonucu işletme kodunun altına düşen Sapanca Gölü'nde su seviyesi artmaya başladı.

Sapanca Gölü'ndeki su seviyesi yükseldi!

Sapanca Gölü'ndeki su seviyesi yükseldi. SASKİ Genel Müdürü Keleş: "Sapanca Gölü, son yağışlarla 29,83 kotuna ulaşmış durumda. Yağışlarla bu seviyenin daha yükseleceğini tahmin ediyoruz" dedi.

Sapanca Kestanelik Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi 19 Ocak'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Sakarya Sapanca Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında 740 adet konut ve 51 adet dükkan inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 19 Ocak 2015 tarihinde saat 14:30'da gerçekleşecek

TOKİ Sakarya Sapanca'da 740 konutluk proje yapıyor! İhalesi 19 Ocak'ta!

TOKİ Sakarya Sapanca kentsel dönüşüm ve gelişim projesi kapsamında 740 adet konut ve 51 adet dükkan ihalesi 19 Ocak 2015 tarihinde saat 14:30'da gerçekleşecek.

Sapanca Özkum Tesisleri 2.2 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralık!

Sapanca Belediyesi tarafından Rüstempaşa'da yer alan Özkum Tesisi 10 yıllığına 2 milyon 280 bin TL bedelle kiraya verilecek. Tesisin kiraya verilmesi işinin ihalesi 26 Kasım 2014 Çarşamba günü yapılacak...

D-100 Karayolu trafiğe kapandı!

Dünden beri etkisini gösteren sağanak yağış sabah saatlerinde etkisini daha da arttırarak sele neden oldu. Kocaeli'nin Kartepe ilçesi D-100 karayolu Eşme mevkiinde yolun sular altında kalmasından dolayı İstanbul istikameti trafiğe kapandı...

sapanca izmit karayolu Haberi

sapanca izmit karayolu

Proje çalışmaları bağlamında Karayolları Genel Müdürlüğü ile Bölge Müdürlüğü yetkilileri ile birlikte yol güzergahı üzerindeki kesimlerde inceleme çalışmalarını tamamlayan Milletvekili İsen, yetkililerle görüş alışverişinde bulundu.2 etap halinde sürdürülecek çalışmalarla İzmit’e kadar sürdürülecek olan duble yol çalışmalarının 1. etabı otoyol gişelerinden Kırkpınar kavşağı ışıklarına kadar uzanacak. Buradan itibaren Maşukiye’ye bağlanacak olan duble yol, Sapanca’ya ülkemizin batı kesiminden ulaşımında büyük bir rahatlık sağlayacak.



Yeni...