07 / 05 / 2024

sapanca kestanelik kentsel dönüşüm

sapanca kestanelik kentsel dönüşüm

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Sapanca Belediyesi işbirliğiyle başlatılan Sapanca Kestanelik Kentsel Dönüşüm Projesine destek verdi.

Sakarya dönüşümle değer kazanıyor!

Sakarya Sapanca'daki Kentsel Dönüşüm Konutları nitelikli çevre düzenlemesiyle şehre değer katarken, yatay mimarisi ve mahalle eksenli düzenlemesiyle dikkat çekiyor.

TOKİ Sapanca konutları Temmuz'da teslim edilecek!

TOKİ tarafından Sakarya’nın Sapanca ilçesinde Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hayata geçirilen 740 konut temmuz ayı içerisinde hak sahiplerine teslim ediliyor.

Sapanca Kestanelik TOKİ'ye 141 başvuru geldi!

TOKİ tarafından Sapanca Kestanelik'te inşa edilen 447 daire için 141 başvuru geldi. Başvuru sayısının düşüklüğü fiyatlarının yüksekliği sebebiyle kaynaklandı.

TOKİ Sapanca projesinin detayları belli oldu!

TOKİ, Kestanelik Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Sapanca’da inşa ettiği konutların başvuru tarihleri ve fiyatları açıklandı.

TOKİ Sapanca Kestanelik Konutları inşaatında son durum!

Sapanca'da yapımı devam eden Kestanelik Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapımı süren TOKİ konutlarında sosyal konutlar yüzde 80, diğer konutlar ise yüzde 20 seviyesinde tamamlandı.

Bursa kentsel dönüşümde son durum ne?

Kestanelik, Kuzgunluk, Mollafenari, Maksem, İvazpaşa bölgeleri başta olmak üzere buralarda çok katlı yapılaşmayı teşvik edecek kentsel dönüşüm projeleri hayata geçirilmeli.

TOKİ Sakarya Sapanca'da 740 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Sakarya ili Sapanca ilçesi kentsel dönüşüm ve gelişim projesi 740 Adet Konut ve 35 Adet dükkan inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün.

Sapanca Kestanelik TOKİ projesi bakanlıkta!

TOKİ tarafından Sapanca Belediyesi ile ortak yapılacak olan Sapanca Kestanelik kentsel dönüşüm projesi için bakanlık tarafından süreç başlatıldı. Proje kapsamında 756 adet konut ve 75 adet dükkan inşa edilecek.

TOKİ Sakarya Sapanca'da 740 konut ve 35 dükkan yaptıracak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Sakarya ili Sapanca ilçesi kentsel dönüşüm projesi kapsamında 740 adet konur ile 35 dükkan ihaleye çıkarılıyor. İhale 27 Ocak 2015 tarihinde yapılacak.

TOKİ Sapanca ihalesi 19 Ocak'ta!

TOKİ Sapanca Kestanelikle uygulanacak kentsel dönüşüm projesi için ihaleye çıkıyor. 740 konut ve 51 işyerini kapsayan projenin ihalesi 19 Ocakta gerçekleştirilecek.

Sakarya Kestanelik dönüşüm ihalesi Ocak'ta!

Dönüşüm ihalesi Ocak' ta Toplu Konut İdaresi tarafından daha önce bir çok kez ertelenen Sapanca Kestanelik Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi 19 Ocak 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Sapanca Kestanelik Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi 19 Ocak'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Sakarya Sapanca Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında 740 adet konut ve 51 adet dükkan inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 19 Ocak 2015 tarihinde saat 14:30'da gerçekleşecek

TOKİ Sakarya Sapanca'da 740 konutluk proje yapıyor! İhalesi 19 Ocak'ta!

TOKİ Sakarya Sapanca kentsel dönüşüm ve gelişim projesi kapsamında 740 adet konut ve 51 adet dükkan ihalesi 19 Ocak 2015 tarihinde saat 14:30'da gerçekleşecek.

sapanca kestanelik kentsel dönüşüm Haberi

sapanca kestanelik kentsel dönüşüm


TOKİ ve Sapanca Belediyesi işbirliği ile yapımına başlanacak olan Sapanca Kestanelik Kentsel Dönüşüm Projesiyle ilgili olarak önemli açıklamalarda bulunan Başkan Toçoğlu, “Şehrimizin gelişmesi, daha yaşanabilir bir kent kimliğine sahip olabilmemiz için bu tarz dönüşüm projelerine destek vermeliyiz. Belediye Başkanımızın da belirttiği gibi vatandaşlarımız mağdur edilmeden hayata geçirilmeye çalışılan Sapanca Dönüşüm Projesi, Sapanca için bir şanstır” dedi.


Şehrin önünü açacak çalışmalar

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Sapanca Belediyesi işbirliğiyle başlatılan Sapanca Kestanelik Kentsel Dönüşüm Projesine destek verdi. Dönüşüm projelerinin hem vatandaşların hem de şehirlerin kazancına olduğunun altını çizen Başkan Toçoğlu, “TOKİ’nin başarılı çalışmalarıyla, Türkiye’nin dört bir yanında Kentsel Dönüşüm Projeleri hayata geçirildi. Bu dönüşüm çalışmalarının bir benzeri bugün Sapanca Belediyemizle birlikte Kestanelik bölgesinde uygulanmaya çalışılıyor. Dönüşüm...