06 / 05 / 2024

sapanca osmaneli

sapanca osmaneli

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım: Yüksek Hızlı Tren Projesi Gebze-Köseköy-Sapanca-Osmaneli hattının 30 Eylül 2013'de açılışa hazır olmasını istiyoruz, öyle bir kararlılığımız var, dedi...

Sapanca Gölü için Başbakanlık genelgesi hazırlanacak!

Orman ve Su İşleri Bakanlığının Sapanca Gölü'nün daha iyi korunmasına yönelik aldığı kararlar doğrultusunda, çalışmaların daha etkin yürütülmesi için Başbakanlık genelgesi hazırlanacak.

Sapanca Ormanları'na villa doldu!

Sapanca'ya son birkaç yılda Araplar akın ediyor. İlçeye bağlı göl manzaralı orman ev ve araziler, Türk ortaklı Arap yatırımcılarda satın alınarak, fiyatların 650- 700 bin dolara kadar villaların inşa edildiği Villaköy'lere dönüşüyor.

Araplar Sapanca'da ev ve arsa fiyatlarını arttırdı!

Sapanca'da, yaz-kış önemli bölümü Suudi Arabistan ve Katar'lı olmak üzere Araplara rastlanıyor. Birçoğu daha önce yapılan villalarda oturan Arapların gelişiyle, bölgedeki ev ve arazi fiyatları da katlandı.

Sapanca Villaköy'de villalar 650 bin TL'ye!

İl Büyükşehir yasası Arap turistlere yaradı. Sapanca Gölü manzaralı villaköylere ilgi arttı. Fiyatı 650 bin doları bulan lüks villalara en çok talep Suudi, Katar, Dubaili Araplardan geliyor.

Sapanca, Arap yatırımcıların yeni gözdesi!

Gölü ve yemyeşil örtüsüyle göl ve dağ turizminde büyük ilgi gören, İstanbulluların doğayla baş başa stres atmak için akın ettiği Sapanca'ya, son birkaç yılda Araplar akın ediyor.

Arap yatırımcıların yeni gözdesi Sapanca!

Göl ve dağ turizminde büyük ilgi gören, peş peşe 5 yıldızlı oteller inşa edilen, hafta sonları özellikle İstanbulluların doğayla baş başa stres atmak için akın ettiği Sapanca'ya, son birkaç yılda Araplar akın ediyor.

Araplar'ın yeni gözdesi Sapanca!

İstanbulluların hafta sonu tatil mekanı olan Sapanca, artık Arapların gözde mekanı. 3-4 yıldır ilçeye akın eden Arap turistler, son aylarda orman içine yapılan villaları 650 bin dolardan satın alıyor.

Sapanca'ya yeni içmesuyu hattı müjdesi!

SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, Sapanca Üst Mahalleleri için müjdeyi verdi: “Akçay Barajı ile entegre olacak 63 kilometrelik içmesuyu hattında çalışmalar başlıyor. İçmesuyu Arıtma Tesisi için ihaleye çıkıyoruz" dedi

Sapanca'ya 63 kilometrelik içmesuyu hattı!

SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, Sapanca Üst Mahalleleri için müjdeyi verdi: “Akçay Barajı ile entegre olacak 63 kilometrelik içmesuyu hattında çalışmalar başlıyor.

Sapanca'da alt yapı çalışmaları devam ediyor!

Sapanca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde yürütülen yol açma, yol genişletme, asfalt, alt yapı, bordür ve parke döşeme çalışmaları devam ediyor.

Merosa Hotel Resort ile Sapanca'ya 127 odalı otel!

Merosa Uluslararası Yatırım Danışmanlık firması tarafından Sakarya Sapanca'ya bağlı Kuruçeşme Köyü'nde 5 yıldızlı otel yapılacak. Merosa Hotel and Resort projesi 127 oda 262 yatak kapasiteli olacak.

Emlak İstasyonu'nun Sapanca Kırkpınar ofisi açılıyor!

Yöneticiliğini Hülya Altın'ın yapacağı Emlak İstasyonu, hedeflediği bölgelerdeki büyümesini nitelikli franchise ofisleri ile sürdürmeye devam edecek. Emlak İstasyonu, Sapanca Kırkpınar ofisini de hizmete açıyor.

Siyo İnşaat'ın ilk projesi Sapanca Mesken!

Siyo İnşaatı kurarak sektöre yatırım yapmaya başlayan Sinan Yörük, Yörsan markasını Türkiye’ye kazandıran, Yörük ailesinin yeni kuşak temsilcilerinden..Firmanın ilk projesi Sapanca Mesken..

sapanca osmaneli Haberi

sapanca osmaneli


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Yüksek Hızlı Tren Gebze-Köseköy-Sapanca-Osmaneli hattının 30 Eylül 2013'de açılışa hazır olmasını istediklerini söyledi. 


Kocaeli Valisi Ercan Topaca ve Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile Körfez ilçesindeki Yarımca şantiyesine gelen Yıldırım, yetkililerden basına kapalı olarak brifing aldı. 


Daha sonra gazetecilere açıklama yapan Yıldırım, son bir kaç aydır Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Tren, ve Marmaray projelerini aylık şantiye toplantılarıyla takip ettiğini ifade ederek, bu gün, önce Marmaray şantiyesinde bir toplantı yaptıklarını, Marmaray projesinin gidişatını değerlendirdiklerini söyledi. 


Bakan Yıldırım, Kocaeli'deki incelemesinin ardından Bilecik'e gidip Eskişehir-Köseköy arasındaki Yüksek Hızlı Tren projesinin ilerleme durumunun raporunu firmalardan alacaklarını dile getirerek, İstanbul'dan gelirken Köseköy-Gebze arasındaki 55 kilometrelik hattı da havadan incelediğini kaydetti. 


Yüklenici firmaların, yapılan çalışmaların tüm detayını verdiğini anlatan Yıldırım, ''Bu toplantıları niye...