05 / 05 / 2024

sapancada yatırım ihalesi ne zaman

sapancada yatırım ihalesi ne zaman

SASKİ, Sapanca'ya bağlı 10 mahallenin zaman zaman yaşadığı bulanıklık ve su yetmezliği sorununu çözme kavuşturmak için 20 Mart Cuma günü ihaleye çıkıyor. İhale saat 10:00'da başlayacak.

Trabzon Yatırım Adası Projesi'nin ihalesi 17 Eylül'de!

Trabzon'un Arsin ilçesinde kurulması planlanan Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi'nin ihalesi 17 Eylül tarihinde gerçekleşecek.

Trabzon Yatırım Adası'nın ihalesi 17 Eylül'de!

Türkiye’nin 5’inci endüstri bölgesi olacak Trabzon Yatırım Adası'nın yasal altyapısı tamamlandı. Trabzon-Arsin’de dolgu alan üzerinde kurulacak projenin ihalesi 17 Eylül’de gerçekleşecek.

Kastamonu'ya 200 milyon TL'lik yatırım!

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş yaptığı açıklamada “Hayata geçireceğimiz dev projelerimizin ihalesi için gerekli talimatları verdik ve çalışmalar başladı. Bu doğrultuda yaklaşık 200 milyon TL’lik yatırımın startını vermiş olacağız” dedi.

Sıla Grup Afrika'da yeni bir sağlık yatırımı yapacakl

Sıla Grup, İran'da toplam bin 750 yataklı, 700 milyon dolarlık iki hastane ihalesi aldı. Sıla Danışmanlık ve Sağlık Hizmetleri Yönetim Kurul Başkanı Dr. İhsan Şahin Afrika pazarına yeni bir sağlık yatırımı yapacaklarını dile getirdi.

Balıkesir Sındırgı'ya 16 milyonluk yatırım yapılıyor!

Balıkesir Sındırgı'da yer altına 16 milyonluk yatırım yapılıyor. Önceki aylarda ihalesi gerçekleştirilen projenin saha çalışmaları başladı.

Halk Yatırım Konya Kozağaç arsa satış ihalesi 24 Eylül'de!

Omurga Park Gayrimenkul Yatırım A.Ş.'ye ait Konya İli, Meram İlçesi Kozağaç'da bulunan arsa Halk Yatırım Menkul Değerler A.Ş. tarafından 24 Eylül 2013 tarihinde kapalı teklif usulüyle satışa çıkacak...

Emlak Konut halka arz ihalesi Merrill Lynch ve Halk Yatırım'ın!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş halka arz hizmeti alım ihalesi en ekonomik teklifi veren Merrill Lynch International ~ Halk Yatırım Menkul Değerler A.Ş. Konsorsiyumu'nun oldu...

Almana Group 2 milyar dolarlık yatırım yapacak!

Katarlı Almana Grup iyi arazi bulduğu takdirde Türkiye'ye 2 milyar dolardan çok yatırım yapacağını açıkladı

Akuo Kırşehir'de rüzgâr enerjisi yatırımı yapacak!

Kırşehir'de 148 megavatlık rüzgâr enerjisi yatırımı için sipariş veren Fransız Akuo'nun hedefi Türkiye'de 5 yılda 2.2 milyar dolarlık yatırım

Chery'den Sakarya-Karasu'daki bataklık araziye yatırım!

Ford'un ardından Çinli Chery de 500 milyon dolarlık yatırım planını `bataklık arazi'ye göre yaptı

Real'den mağazalarını yenilemek için 6 milyon Euro yatırım!

Kubilay Özerkan, "Bu sene, yenileme çalışmaları için 6 milyon avro civarında bir yatırım yapmayı planlıyoruz" dedi

Mersin turizm tesisi yatırımı bekliyor!

Mersin Valisi Hüseyin Aksoy, turizm yatırımcılarına kente yatırım yapmaları çağrısında bulundu

Kuzu Grup Suriye'de AVM ve otel yatırımı yapacak

Kuzu Grup Suriye'de 500 milyon dolarlık AVM ve otel yatırımı yapacak

sapancada yatırım ihalesi ne zaman Haberi

sapancada yatırım ihalesi ne zaman

Hazırlanan proje kapsamında ilçeye arıtma tesisi, içmesuyu deposu ve 63 kilometrelik içme suyu îsale hattı inşa edilecek. Sakarya Büyüksehir Belediyesi Su ve kanalizasyon İdaresi Sapanca Muhtelif Yerler içmesuyu inşaatı yapım İşi ihalesi,20 Mart Cuma günü, Genel Müdürlük binasında gerçekleştirilecek. Saat 10.00'da başlayacak ihale ile ilgili olarak SASKİ'den yapılan açıklamada, "Sapanca ilçesine bağlı Uzunkum, Ünlüce, Kuruçeşme, Nailıye, Hacımercan, Şükriye, Balkaya, Memnuniye, İlmiye ve Fevziye Mahallelerine toplam 63 kilometre içmesuyu hattı döşenecektir. Proje kapsamında ayrıca Memnuniye Mahallesi'ne içmesuyu arıtma tesisi ve su deposu insa edilecektir" ifadelerine yer verildi.


Hürriyet...