21 / 05 / 2024

Sapelli Dizayn kimin 

Sapelli Dizayn kimin 

Sapelli Dizayn Mimarlık ve Tasarım İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Sema Öztürk ve Ahmet Çalış tarafından kuruldu.

West Avenue kimin?

West Avenue projesi Ankara’nın en işlek bölgelerinden Batıkent’te inşa ediliyor.Proje karma konseptte dizayn ediliyor. Peki West Avenue kimin?

Sapelli Dizayn Mimarlık ve Tasarım İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sapelli Dizayn Mimarlık ve Tasarım İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Sema Öztürk ve Ahmet Çalış tarafından kuruldu.

Kent Kağıthane kimin?

Teslimlerin hemen yapıldığı Kent Kağıthane projesi 93 daireden meydana geliyor. Projede daireler 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Peki Kent Kağıthane kimin?

Ankara Çukurambar Cubes kimin?

Karma proje konseptinde dizayn edilen Çukurambar Cubes 2 blok şeklinde yükseliyor. Proje Ankara Çukurambar'da inşa ediliyor. Peki Ankara Çukurambar Cubes kimin?

Torkam İnşaat kimin?

Torkam İnşaat, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Avcılar Ispartakule 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesini kazandı.Peki, 25 yıldır faaliyet gösteren Torkam İnşaat kimin?

DGN Dizayn Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DGN Dizayn Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gökhan Doğan tarafından 50 bin TL sermaye ile 17 Mart'ta Kadıköy, Osmanağa Mahallesi, Şemsitap Sokak, Tırnakçı Han'da kuruldu.

ATM Dizayn Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

ATM Dizayn Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Haldun Türkoğlu, Mustafa Özbağ ve Umut Şeref Civil Yönetim Kurulu Üyeliklerinde 100 bin TL sermaye ile 15 Mart'ta Bakırköy, Cevizlik Mahallesi'nde kuruldu.

Bağcılar Bölge İdare Mahkemesi binasının dizaynı göz dolduruyor!

Tasarımı ve iç dizaynı ile göz dolduran İstanbul Bölge İdare Mahkemesi’nin Bağcılar Soğuksu’daki yeni yerleşkesi, adeta bir sanat galerisi. Mahkemedeki sanat eserlerini bizzat projelendiren Mahkeme Başkanı Ahmet Cüneyt Yılmaz, Habertürk'e konuştu.

Fi Dizayn Mimarlık Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fi Dizayn Mimarlık Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Savaş Memiç tarafından 100 bin TL sermaye ile 25 Ocak'ta Beykoz, Akbaba Mahallesi, Kireçli Çıkmazı Sokak'ta kuruldu.

BH Dizayn İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

BH Dizayn İnşaat Limited Şirketi, Bülent Hayta tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Ocak'ta İstanbul İl'i, Kadıköy, Bostancı Mahallesi, Tan Sokak, Öntan Apartmanı'na kuruldu.

Es Dizayn Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Es Dizayn Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şerife Öztürk tarafından 100 bin TL sermaye ile 30 Aralık'ta Sarıyer, Huzur Mahallesi, Menderes Caddesi, Eski Oto Sanayi Sitesi'nde kuruldu.

Nan Dizayn Dekorasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Nan Dizayn Dekorasyon Anonim Şirketi, Ayşegül Hacıosmanoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığında ve Zeynep Nehir Kızılırmak Yönetim Kurulu Üyeliğinde 50 bin TL sermaye ile 22 Aralık'ta Üsküdar, Çengelköy Mahallesi'nde kuruldu.

Dizayn Emlak Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Dizayn Emlak Gayrimenkul Limited Şirketi, Muhammet Salih Sancar tarafından 50 bin TL sermaye ile 8 Aralık'ta Beşiktaş, Yıldız Mahallesi, Serencebey Yokuşu Fırat İş Hanı'nda kuruldu.

Sapelli Dizayn kimin  Haberi

Sapelli Dizayn kimin 

Sapelli Dizayn Mimarlık ve Tasarım İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Sema Öztürk ve Ahmet Çalış tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Sapelli Dizayn Mimarlık ve Tasarım İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; MİMARLIK VE DİZAYN İŞLERİ 1-Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak. 2-fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. 3-Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Sapelli Dizayn Mimarlık ve Tasarım İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi  adres; DUMLUPINAR MAH.YUMURTACI ABDİBEY CAD.C BLOK NO:15 C/141...