29 / 04 / 2024

Es Dizayn Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Es Dizayn Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şerife Öztürk tarafından 100 bin TL sermaye ile 30 Aralık'ta Sarıyer, Huzur Mahallesi, Menderes Caddesi, Eski Oto Sanayi Sitesi'nde kuruldu.



Es Dizayn Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şerife Öztürk tarafından 100 bin TL sermaye ile 30 Aralık'ta Sarıyer, Huzur Mahallesi, Menderes Caddesi, Eski Oto Sanayi Sitesi'nde kuruldu. 


Es Dizayn Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat, montaj işleri yapmak, inşaat projeleri hazırlamak, hazırlatmak, mühendislik, dekorasyon ve mimarlık işleri yapmak, resmi, yarı resmi ve özel ihalelere katılmak, taahhüt etmek, münferit ve toplu konut işleri ile işhanları, fabrika, hastahane, sanayi tesisleri ve sosyal tesisler inşaa etmek, bunları organize etmek, satmak, kiraya vermek. 2. Her türlü seramik, seramik malzemelerinin alımını, satımı, ithalatını, ihracatını, imalatını ve bu ürünlerin imalatında kullanılan ana ve yardımcı malzemelerin alımını, satımını ve ithalatı ile diğer inşaat  malzemelerin alımını, satımını ithalatını, ihracatını, imalatını yapmak. 3. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü bar, bar-restaurant, lokanta, kafeterya,  büfe, pizza salonu gibi umuma açık yiyecek, içecek maddeleri satan yerler açmak, işletmek, her türlü alkollü ve alkolsüz içecek alım-satımı ve tekel bayii açmak,işletmek.  4. Kitle turizmi amaçlarına uygun turistik oteller, tatil köyleri, moteller, pansiyonlar, campingler, gazinolar ile yan yardımcı tesislerini tek başına, yerli ve yabancı gerçek veya tüzel kişiler ile birlikte tesis kurmak veya inşaa etmek, bu tür tesislerin yan ve yardımcı tesislerini işletmek, tahsislerini talep etmek, kiralamak, kiraya vermek, satın almak, bu amaçla kurulmuş şirketleri almak ve ortak olmak. 5. Turizm amaçlı deniz yolu, karayolu taşıma araçları işletmek, kiraya vermek, rezervasyon, bilet satışı ve benzeri hizmetleri doğrudan ve acenta, temsilci veya mümessillik sıfatı ile yapmak. 6. Konusu ile ilgili işlerde yurt içinde ve yurt dışında şubeler açmak, şirketler kurmak, kurulmuş şirketlere iştirak etmek, ortaklıklar kurmak, kurulmuş ortaklıklara iştirak etmek. 7. Amacını gerçekleştirmek için her türlü nakil vasıtaları, malzeme ve ekipman ile menkul ve gayrimenkul mallar almak, satmak, kiraya vermek, kiralamak, ipotek etmek ve ettirmek, bunları teminat göstermek, rehin etmek, şirketin giriştiği iş ve taahhütlerin icap ettirdiği hallerde başkalarına ait menkul ve gayrimenkuller üzerinde şirket lehine rehin, ipotek tesis ve tescil ettirmek.



Geri Dön