05 / 05 / 2024

sapphire nikah töreni

sapphire nikah töreni

Bağcılar Belediyesi tarafından düzenlenen toplu nikah töreninde 48 çift, Marmaray ile seyahat etti. Çiftler daha sonra İstanbul’un en yüksek binası olan Sapphire’de hep birlikte ‘evet’ diyerek dünyaevine girdi....

DKY İnşaat ve BJK imza töreni yarın!

DKY İnşaat ve Beşiktaş Jimnastik Kulübü arasında bir imza töreni düzenliyor. İmza töreni 29 Mart Çarşamba (yarın) günü düzenlenecek.

Kayseri Seyrani Mahallesi’nde tapu dağıtım töreni gerçekleştirildi!

Kocasinan Belediyesi tarafından, Kentsel Dönüşüm Projeleri çerçevesinde Seyrani Mahallesi’nde Temel Atma ve Tapu Dağıtım Töreni yapıldı.

SGK Hizmet Binalarının Toplu Açılış Töreni yapıldı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Müezzinoğlu, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen SGK Hizmet Binalarının Toplu Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada, bugüne kadar 367 hizmet binasını vatandaşların hizmetine sunduklarını belirtti.

Ataşehir'de 14 projenin açılış töreni 26 Kasım'da!

Ataşehir Belediyesi tarafından hizmete sunulan 14 projenin açılış töreni Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla 26 Kasım 2016 Cumartesi günü saat 15.00’da yapılacak.

İzmit-Kandıra Yolu temel atma töreni gerçekleştirildi!

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, İzmit-Kandıra Yolu Temel Atma Töreni'nde yaptığı konuşmada, Kocaeli'nin dünyanın en güzel kentlerinden biri olduğunu söyledi.

Ovit Tüneli'nin ilk ışık töreni bugün!

Başbakan Binali Yıldırım, bugün Rize'nin 136 yıllık hayali olan Ovit Tüneli'nde çift yönlü delme işleminin tamamlanmasıyla 'Işık Göründü Töreni'ne katılacak.

We Haliç Gaziosmanpaşa temel atma töreni!

Ilgın İnşaat tarafından hayata geçirilen We Haliç Gaziosmanpaşa temel atma töreni 4 Ekimde yapılacak. Proje 213 bin 433 metrekare arsa alanında inşa edilecek.

Real Estate Stars Ödül Töreni ve Zirvesi 27 Eylül'de!

Türk ekonomisinin lokomotif sektörü gayrimenkul, Capital ve Ekonomist dergileri tarafından Daikin’in ev sahipliğinde düzenlenen Real Estate Stars Ödül Töreni ve Zirvesi’nde bir araya geliyor…

Türkerler Holding işbirliği imza töreni 11 Ekim'de!

İnşaat sektörünün öncülerinden Türkerler Holding, Türkiye ekonomisinin köklü bir kuruluşuyla önemli bir işbirliği kararı aldı. Anlaşmanın detaylarının da açıklanacağı imza töreni 11 Ekim 2016 Salı günü gerçekleştirilecek.

Galataport'un finansman töreni yapıldı!

Galataport finansman töreni toplantısı düzenlendi. Törende konuşan Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk İstanbul'a yeni bir alan kazandırıldığını belirtti.

Emlağın En’leri Ödül Töreni gerçekleşti!

Hürriyet Emlak, emlak sektörünü en iyiye teşvik etmek amacıyla ‘Emlağın En’leri Ödül Töreni’ni düzenledi. 10’uncu yılını kutlayan Hürriyet Emlak’ın düzenlediği törende emlak sektörünün temsilcileri bir araya geldi.

İbrahim Bodur'un cenaze töreni düzenlendi!

Dün vefat eden Kale Grubu kurucusu ve Onursal Başkanı İbrahim Bodur için İstanbul'da cenaze töreni düzenlendi.

Greenox Urban Residence temel atma töreni 28 Mayıs'ta!

Aycan&Feres İş Ortaklığı tarafından Büyükdere Caddesi’ne 400 metre mesafede inşa edilen Greenox Urban Residence’ın temeli atılıyor. Temel atma töreni 28 Mayıs Cumartesi günü saat 12.00’de gerçekleşecek.

sapphire nikah töreni Haberi

sapphire nikah töreni


Bağcılar Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği toplu nikah töreni renkli görüntülere sahne oldu. Belediye, maddi imkanı iyi olmayan 48 çifte nikah öncesi İstanbul turu yaptırdı. Kazlıçeşme İstasyonu’na gelen gelin ve damatlar, Avrupa ve Asya’yı birbirine bağlayan Marmaray’a binerek Anadolu yakasına geçti. 


Üsküdar’da inen çiftler, sahilde nostaljik arabalara binerek İstanbul turu yaptı. Daha sonra İstanbul’un en yüksek binası olan Sapphire çıkan çiftlerin, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı tarafından nikahları kıyıldı. Çiftlere ömür boyu huzur ve mutluluk dileyen Başkan Çağırıcı, 3 çocuk tavsiyesinde de bulundu. Çiftlerin programları, saat 20.00’de Bağcılar Olimpik Salonu’nda Fettah Can konseri ile son...