19 / 05 / 2024

Sara İnşaat

Sara İnşaat

Sara İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Safwan Idlbı tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 9 Ekim'de Şişli, Meşrutiyet Mahallesi, Dere Sokak, Durmuşoğlu İş Merkezi'nde kuruldu.

Saraçoğlu Emlak Tarım Otomotiv İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saraçoğlu Emlak Tarım Otomotiv İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Muhyeddin Sadık Saraçoğlu tarafından kuruldu.

Saraç Konut Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saraç Konut Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  500 bin TL sermaye bedeli  ile Güngör Saraç tarafından kuruldu.

Saraç Madencilik Mobilya İnşaat Elektrik Plastik Otomotiv Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saraç Madencilik Mobilya İnşaat Elektrik Plastik Otomotiv Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Geylani İlkören tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Adnan Saraç: İnşaat sektörü faizlerin düşmesiyle canlanır!

Antalya Muratpaşa Müteahhitler Derneği Başkanı Adnan Saraç, ekonomik sıkıntılar yüzünden inşaat sektörünün zorda olduğunu açıkladı. Saraç, konut kredi faizlerin düşmesi gerektiğini hatırlattı.

Sara Uluslararası İnşaat Yatırım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sara Uluslararası İnşaat Yatırım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmoud Trad tarafından kuruldu. 

Dsc Sara İnternational İnşaat Elektrik Anonim Şirketi kuruldu!

Dsc Sara İnternational İnşaat Elektrik Anonim Şirketi Murat Yıldız ve Dursun Çalışkan ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Saraç Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saraç Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Müge Saraç imzasıyla kuruldu.

Sara Yapı İnşaat Reklam Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sara Yapı İnşaat Reklam Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Erol tarafından 10 bin TL sermaye ile 23 Ağustos'ta Çekmeköy'de kuruldu.

Sara İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sara İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Safwan Idlbı tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 9 Ekim'de Şişli, Meşrutiyet Mahallesi, Dere Sokak, Durmuşoğlu İş Merkezi'nde kuruldu.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Öz Eminel İnşaat'ın iflas davası ertelendi!

Davacı Alipaşa Gülakar tarafından davalılar Cüneyt Ağyürek, Öz Eminel İnşaat Taahhüt Gıda Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi'ne izafeten Cüneyt Ağyürek alehine açılan iflas davası ertelendi

Akın İnşaat'tan Gönül Evleri'nde 390 bin TL'ye!

Akın İnşaat'tan Gönül Evleri'nde kalan son 2 konut 390 bin TL ila 410 bin TL'ye satılıyor. Projenin ortak alanlarında 5 bin 500 metrekare açık peyzajlı yeşil alan, kapalı yüzme havuzu, çocuk parkı, basketbol sahası bulunuyor

Sara İnşaat Haberi

Sara İnşaat
Sara İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Safwan Idlbı tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 9 Ekim'de kuruldu. 


Sara İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, iş yeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b- Yurt içinde ve yurt dışında inşaat taahhüt tadilat,hafriyat işleri yapmak,köprü,baraj,otoyol,liman ihaleleri almak, konut,iş hanı,otel ve benzeri inşaat işleri yapmak,başkasına yaptırmak ve satmak. c- Her türlü inşaat,sıhhi tesisat malzemeleri almak,satmak,ithal ve ihracat etmek. d- Her türlü nalburiye ve hırdavat malzemesi almak,satmak,ithalatını ve ihracatını .yapmak. e- Demir,çelik,çinko,kalay,sac,alüminyum,gibi her türlü maden ve mineral ile pirinç,bronz,paslanmaz çelik gibi alaşımlar ve işlenmiş madenlerle bunlardan...