05 / 05 / 2024

Saral Ömerli İnşaat adres

Saral Ömerli İnşaat adres

Saral Ömerli İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta  444 bin 295 TL sermaye bedeli ile Cihat Salman tarafından kuruldu.

Saral Desıgn Constructıon İnşaat Dekorasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Saral Desıgn Constructıon İnşaat Dekorasyon Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Saral ve Aslıhan Saral ortaklığında kuruldu.

Tayyib Madencilik İnşaat Nakliyat Besicilik Kimya Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ömerli Şubesi açıldı!

Tayyib Madencilik İnşaat Nakliyat Besicilik Kimya Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ömerli Şubesi 125 milyon TL yatırım bedeli ile Harun Çalışkan, Hasan Çalışkan ve Tuncay Birdal tarafından açıldı.

Saral İnternasional Mühendislik İnşaat Sondajcılık Ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saral İnternasional Mühendislik İnşaat Sondajcılık Ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Emrahnejad Dızajı tarafından kuruldu.

Saral Dizayn İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saral Dizayn İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Haluk Sarıalioğlu tarafından kuruldu.

Saral Ömerli İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Saral Ömerli İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta  444 bin 295 TL sermaye bedeli ile Cihat Salman tarafından kuruldu.

Saral İnşaat'ın acı günü! Fahira Kara vefat etti!

Saral İnşaat Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Zeki Kara'nın annesi Fehime Kara vefat etti. Saral İnşaat Grubu taziye ilanı yayınladı. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Saral İnşaat'ın acı günü: Hacı Şevki Saral vefat etti!

Saral İnşaat kurucu ortaklarından Hacı Şevki Saral vefat etti. Merhumun cenazesi bugün Şişli Camii'nde kılınacak öğle namazına müteakiben defnedilecek.

Saral Hafriyat İnşaat Metal Beton Nakliyat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Saral Hafriyat İnşaat Metal Beton Nakliyat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 700 bin TL ile 4 Ağustos 2015 tarihinde Esenyurt'ta açıldı.

YKS Saral İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

YKS Saral İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Necattin Saral, Zekeriya Çetinkaya tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 4 Eylül'de Esenler, Oruçreis Mahallesi, Giyimkent'te kuruldu.

Habitat İnşaat, Ömerli Kentsel Dönüşüm Projesi'ne yıl sonu başlayacak! Yeni proje!

Habitat İnşaat, Ömerli Kentsel Dönüşüm Projesi 'ne yıl sonuna doğru başlamayı planlıyor. Henüz detayları belli olmayan Habitat İnşaat Ömerli Projesi, kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilecek

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Saral City projesinin temeli bugün atılıyor!

Saral City projesi Saral&Bıyık Grup İnşaat tarafından Keşan'da inşa edilecek…

Saral Ömerli İnşaat adres Haberi

Saral Ömerli İnşaat adres

Saral Ömerli İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta  444 bin 295 TL sermaye bedeli ile Cihat Salman tarafından kuruldu.

Saral Ömerli İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
Şirketin maksat ve konuları başlıca şunlardır; A.) Aşağıda maddeler halinde belirtilen konularda ithalat çalışmaları yapmak, 1.Fotokopi ve teksir makinaları, yedek parçaları ve malzemeleri, elektronik hesap makinaları, daktilolar, her nevi optik ve gereçler, 2.Giyim eşyası, ayakkabı, konfeksiyon makine ve tesisleri ithalatı, 3.Şirketin konusu ile ilgili her türlü yatırım mallarının makine araç ve gereçlerinin ithalatı, B.) Her türlü kara deniz vasıtalarının alım satımı, C.) Her çeşit hububat unundan gıda maddeleri imalatı ile ilgili her çeşit makine ve tesislerin ithalat ve ihracatı D.) Şirketin konusu ile ilgili başka şirketlere iştirak etmek, birleşik veya devir almak,...