02 / 05 / 2024

Şarampol Caddesi nerede

Şarampol Caddesi nerede

Şarampol Caddesi'nin yayalaştırma projesine destek veren ATSO Başkanı Çetin, 'Önemli caddeleri tek tek ele alıp cadde projelerini bir adım ileri götürmemiz gerekiyor' dedi.

Antalya Şarampol projesi tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin büyük bir titizlikle çalışmalarını tamamladığı, yenilenen çehresiyle göz kamaştıran Şarampol Caddesi, vatandaşların da beğenisini kazandı. 

Antalya Şarampol Caddesi’nde sona gelindi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yenile çalışmasının başladığı Şarampol Caddesi’nde sona gelindi.

Antalya Şarampol Caddesi'ndeki dönüşümde sona gelindi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Efsane Geri Dönüyor’ sloganıyla başlattığı Şarampol Caddesi’ndeki çalışmalarda sona gelindi.

Antalya Şarampol Caddesi'nde dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Antalya Son Haber Gazetesi köse yazarı Yusuf Katrağ bugünkü yazında Şarampol Caddesi Kentsel Tasarım ve Çevre Düzenleme Projesi'ni kaleme aldı. İşte o yazı...

Antalya Şarampol Caddesi ticaretin merkezi olacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Şarampol Caddesi’nde devam eden çalışmaları inceledi. Türel Şarampol Caddesi ticaret ve sosyal yaşamın merkezi olacak dedi.

Antalya Şarampol Caddesi projesinde son durum ne?

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Cumartesi günü açılışı yapılacak olan Tonguç Caddesi’nde incelemelerde bulundu.

Antalya Şarampol Caddesi'ndeki yenileme çalışmaları tam gaz!

Antalya'nın Şarampol Caddesi'ndeki kentsel yenileme çalışmaları devam ediyor. Şarampolün yeni yüzüyle Antalya'ya çok şeyler katması planlanıyor.

Antalya Şarampol Caddesi şantiyeye döndü!

Antalya Büyükşehir Belediyesinin 'Efsane Geri Dönüyor' sloganıyla basına tanıttığı 'Kentsel Tasarım ve Çevre Düzenleme Projesi kapsamında Şarampol Caddesi şantiyeye döndü.

Antalya Şarampol Caddesi'nde geniş otoparklar yapılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin, Şarampol Caddesi'ni dünyanın en güzel alışveriş sokaklarından biri haline getirecek projesi hızla tamamlanıyor. Bölgedeki altyapı ve cadde güzelleştirme çalışmaları devam ediyor.

Antalya Şarampol Caddesi'nde çalışmalar son sürat!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Şarampol Caddesi’ni dünyanın en güzel alışveriş sokaklarından biri haline getirecek projeyi adım adım hayata geçiriyor. Altyapı ve güzelleştirme çalışmaları süratle devam ederken, Şarampol sakinleri semtlerinin prestij ve değer kazanacağı için çok mutlu.

Antalya Tonguç Caddesi'nde mutlu sona doğru!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Şarampol Caddesi'nin yenilenmesi çalışmaları kapsamında ulaşıma çözüm olarak Tonguç Caddesi'nde başlattığı hemzemin geçiş, alt yapı ve katlı kavşak çalışmasında sona yaklaşılıyor.

Antalya Şarampol Caddesi'nde son durum ne?

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Şarampol Caddesi'ni en güzel alışveriş sokaklarından biri haline getirecek 'Şarampol Güzelleşiyor' projesini adım adım hayata geçiriyor.

Antalya Şarampol Caddesi’nde kentsel tasarım çalışmaları başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Efsane Geri Dönüyor’ sloganıyla tanıttığı Şarampol Caddesi Kentsel Tasarım ve Çevre Düzenleme Projesi kapsamında binaların boyanmasına başlandı.

Şarampol Caddesi nerede Haberi

Şarampol Caddesi nerede

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin'den Büyükşehir Belediyesi'nin Şarampol Caddesi'ni yayalaştırma projesine destek geldi. Ağustos ayı Meclis Toplantısı'nda konuşan Çetin, ticaretin AVM'lere kaymasıyla birlikte cadde ticaretinin zayıfladığını vurgulayarak, "Aslında bütün önemli caddeleri tek tek ele almamız ve artık cadde projelerini bir adım daha ileri götürmemiz gerekiyor. Sanatçılar sokağı, balıkçılar sokağı, çiçekçiler sokağı gibi düzenlemeler yapılmalıdır " diye konuştu. 


KALEİÇİ AYAĞA KALDIRILMALI 

Antalya ticaretinde bir yaratıcılık, yenilik eksiği olduğunu vurgulayan Çetin, "Kalekapısı'nı dolaşan bir kişi, sanır ki 12 milyon turist Antalya'ya imitasyon tişört ve çanta almaya geliyor" dedi. Özellikle Kaleiçi'nin ayağa kaldırılması gerektiğini savunan Çetin, "Kaleiçi'nde özel güvenlik teşkilatı, taşıt trafiğinin sınırlanması, elektrikli servis araçları kullanılması, çevreyi ve turistleri rahatsız eden herkesin oradan çıkarılması gerekir. Artık yıkılmış bina, plana...