28 / 07 / 2024

Sarar Giyim avm

Sarar Giyim avm

Taraf Gazetesi haberine göre; SARAR Giyim Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar, AVM’lerdeki tekstil sektörünün geleceğinin iyi olmadığını, her yerde AVM açıldığını ve buna bir “dur” demenin gerektiğini söyledi

Kadın modasına yön verecek yeni nesil bir alışveriş merkezi doğuyor: Sentez Mermer AVM Merter’de açılacak!

İstanbul Merter’de tekstil ve hazır giyim alanında hizmet verecek yeni bir alışveriş merkezi faaliyete geçecek. Mimar Şükrü Gürsoy tarafından tasarlanan ‘Sentez Mermer’ AVM, 24 bin metrekarelik büyüklüğü ile en kapsamlı yeni nesil kadın alışveriş merkezi olacağı belirtiliyor.

Les Benjamins Akasya AVM'de yeni mağaza açtı!

Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Kamışlı'nın oğlu Fethi Kamışlı'nın yatırım yaptığı giyim markası Les Benjamins büyümeye devam ediyor. Markanın yeni şubesi Akasya AVM'de açıldı. 

AVM'lerde pandemi öncesi ciro için temmuz ayı bekleniyor!

1 Haziran itibari ile AVM’ler, hazır giyim markaları, kafe ve restoranlar, spor salonları hizmete yeniden açıldı. 11 Mayıs tarih itibariyle yüzde 60'ı açılan AVM’lerde cironun yükselmesi için temmuz ayı bekleniyor.

Sinan Öncel: AVM'ler açılsa da 90 gün kira ödeyemeyiz!

Hazır giyim markalarını temsil eden Birleşmiş Markalar Derneği Başkanı Sinan Öncel "AVM'ler açılsa bile içeri giren müşteri sayısı çok kısıtlı olacak. Maliyetlerimiz ciddi oranda yükseldi. Dolaysıyla kira ve ortak gideri ödeyebilmemiz mümkün değil" dedi.

Her yıl AVM'lerin yüzde 10'u elenecek!

Erkek giyim markası Kiğılı’nını patronu ve sektörün deneyimli ismi Abdullah Kiğılı, "Perakende sektöründe yaşanan bugünkü duruma bakılırsa, Türkiye'de artık AVM açılmaması gerektiğini düşünüyorum. AVM'lerin her yıl yüzde 5 ile 10'unun eleneceğini düşünüyorum" dedi...

GIZIA mağazası Sur Yapı Marka AVM'de açıldı!

Sur Yapı Marka AVM'de, kadın giyim markası GIZIA'nın mağazası açıldı. GIZIA ile modanın öncüsü firmaları bünyesinde toplamaya devam ediyor.

Doha'da Türk Fashion Center AVM açıldı!

Katar Doha'daki Türk Fashion Center alışveriş merkezi (AVM) açıldı. AVM'de kadın, erkek, çocuk giyim, ayakkabı, çanta ve aksesuar kategorilerine ait 12 Türk markası bulunuyor...

Abdullah Kiğılı'nın AVM isyanı!

AVM Endeksi'ne göre Türkiye'de 377 AVM var. Sadece 20 kentte AVM bulunmuyor. Erkek giyim markası Kiğılı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı, "Terörü hallettiğimiz takdirde yabancı AVM yatırımcılarıyla bu işi çözeceğiz.. " dedi.

NGSTYLE, Cepa AVM'de mağaza açtı!

Türkiye’nin önde gelen kadın giyim markası NGSTYLE, Ankara’da mağaza açtı. Şehrin cazibe merkezi olan Cepa AVM’de kapılarını açan NGSTYLE, stil sahibi kadınların vazgeçilmezi olacak.

Kiğılı Ankara Podium AVM'de mağaza açtı!

Türkiye'nin erkek giyim markası Kiğılı, mağazalarına bir yenisini daha ekleyerek satış ağını genişletiyor. Yurt içinde 67 şehirde 225 mağaza met veren Kiğılı, Ankara'daki 20. mağazasını Podium AVM'de açtı.

AVM sayısı 57 ilde 343'e ulaştı!

Hazır giyim ve gıda zincirlerinin büyümesine destek olan alışveriş merkezleri (AVM), kısa sürede Türk halkının gözdesi olmayı başardı. Birer sosyalleşme merkezi haline gelen AVM'lerin sayısı bugün 57 ilde 343'e ulaştı.

Kiğılı yeni mağazasını 17 Burda AVM'de açtı!

Türkiye'nin 66 şehrinde 225 mağaza ile hizmet veren Türkiye'nin erkek giyim markası Kiğılı, 17 Burda AVM'de şıklık ve rahatlıktan ödün vermeden modayı takip eden erkeklerle buluşuyor.

Sarar 17 Burda Alışveriş Merkezi'nde mağaza açtı!

Türkiye'nin hazır giyim markalarından biri olan Sarar'ın Çanakkale Esas 17 Burda Alışveriş Merkezindeki Mağazası'nın açılışı Vali Ahmet Çınar, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ile gerçekleşti.

Sarar Giyim avm Haberi

Sarar Giyim avm

Sarar Giyim Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar, AVM’lerdeki tekstil sektörünün geleceğinin iyi olmadığını, her yerde AVM açıldığını ve buna bir “dur” demenin gerektiğini söyledi. Cemalettin Sarar, üniversite öğrencilerine Sarar Giyim’in kuruluş ve markalaşma hikayesi ve girişimciliğin önemini anlatırken, dinleyicilerin sorularını da yanıtladı. Cemalettin Sarar’a, AVM’lerdeki tekstil sektörünün geleceği soruldu. AVM’lerdeki tekstil sektörünün geleceğinin iyi olmadığını belirten Sarar, “Her yerde AVM açılıyor. 2 bin metre, 5 bin metre aralıklarla, birbirine yakın AVM’ler açılıyor ve buna da dur demek lazım. Bazı AVM’ler iş yapmıyor ve mağazamız kapandı. Bunun için üzgünüm. Türkiye’nin parası çok olduğu için sokağa atıyoruz” diye konuştu.


Taraf...