11 / 05 / 2024

saray belediyesi kanalizasyon çalışmaları

saray belediyesi kanalizasyon çalışmaları

Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban çağdaş bir teknoloji ile Saray'ın altyapısını inşa ediyoruz olmazsa olmaz olan yaşam damarlarını yeniliyoruz. Saray'ın geleceğini de inşa etmiş oluyoruz" dedi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi talep etti! İstanbul'da suya yüzde 48 zam isteniyor...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), yarın yapılacak olan İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) Genel Kurulu'nda, suya yüzde en az 48 zam oranında yapılması teklifinde bulundu. İşte haberin detayları...

Saray Belediyesi 14 arsa satacak! Tekirdağ'da arsa fırsatını kaçırmayın!

Tekirdağ İli Saray Belediye Başkanlığı, Tekirdağ Safaalan'da yer alan 14 arsayı satışa çıkardı. Arsaların yüz ölçümleri 450 metrekare ile 536,62 metrekare arasında değişiyor.

O ilde tam 14 adet arsa satılıyor! 633 bin TL'ye arsa sahibi olma fırsatını kaçırmayın! 

Tekirdağ Saray Belediyesi, Tekirdağ ili, Saray ilçesi, Safaalan Mahallesinde yer alan 14 adet arsayı 633 bin 600 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. Peki Tekirdağ'da yer alan arsaların büyüklükleri ne kadar? 

Danıştay'dan Topkapı Sarayı'ndaki kayıp yapıların yeniden inşasına dur kararı! 

Danıştay 6’ncı Dairesi, Fatih Belediyesi’nin Topkapı Sarayı, Gülhane Parkı ve saray bahçesini kapsayan Sur-u Sultani bölgesindeki kayıp yapıların tekrar inşa edilmesine ilişkin kararı bozdu. İşte Danıştay'ın o kararı...

Tekirdağ Saray Belediyesi 14 arsa satıyor! 208 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Tekirdağ İli Saray Belediye Başkanlığı, Tekirdağ Saray ilçesi, Küçükyoncalı, Osmanlı ve Sofular Mahallesi'nde yer alan 14 adet arsayı satışa çıkardı. 

Ankara Pursaklar Belediyesi'nden 38 milyon 73 bin TL'ye satılık 8 gayrimenkul!

Ankara Pursaklar Belediyesi, Pursaklar ve Saray Mahallesi'nde yer alan 8 arsayı satışa çıkardı. Arsaların muhammen bedeli 38 milyon 73 bin TL olarak belirlendi.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden 5 ilçeye Tarım Müdürlüğü binası!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Ilgın, Halkapınar, Derbent, Güneysınır ve Sarayönü ilçelerinde ilçe Tarım müdürlüğü binası inşa edecek. 

Tekirdağ Saray Kültür Merkezi ne zaman açılacak?

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Saray Kültür Merkezi'ni 2020 yılı sonunda hizmete açacak.

Kentsel dönüşümün öncüsü TOKİ ve İller Bankası olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde gerçekleştirilen “Lapseki Belediyesi Kanalizasyon ve Atık Su Arıtma Tesisi”nin açılış törenine katıldı.

Saray Belediyesi'nden 7.2 milyon TL'ye satılık 21 gayrimenkul!

Saray Belediyesi, 11 mahalledeki 21 gayrimenkulü ihale ile satıyor.  Gayrimenkullerin satış ihalesi 22 Ocak'ta yapılacak...

Palandöken Belediyesi 22 milyon TL'ye nikah sarayı inşa ediyor!

Palandöken Belediyesi, 14 bin metrekarelik alan üzerine ‘akıllı’ nikah sarayı inşa ediyor. 2. Abdülhamid'e ithafen yapılan projenin maliyeti 22 milyon TL olarak açıklandı.

Pursaklar Belediyesi'nden 21.8 milyon TL'ye satılık 12 arsa!

Pursaklar Belediyesi, Saray Fatih ve Ayyıldız Mahallesi'nde yer alan 12 arsayı ihale ile satıyor. İhale 8 Kasım'da yapılacak...

Tekirdağ Küçükyoncalı Kültür Evi açıldı!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Saray ilçesinin Küçükyoncalı Mahallesi'nde Atatürk Anıtı ve Saray Belediyesi Küçükyoncalı Mahallesi Kültür Evi'nin açılışını yaptı.

saray belediyesi kanalizasyon çalışmaları Haberi

saray belediyesi kanalizasyon çalışmaları

Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban kanalizasyon ve su projeleri'nde çalışmalarının son durumu hakkında bilgi verdi. Çalışmaları yerinde inceleyip açıklamalarda bulunan Başkan Çoban, "Çağdaş bir teknoloji ile Saray'ın altyapısını inşa ediyoruz olmazsa olmaz olan yaşam damarlarını yeniliyoruz. Saray halkının hayatını iyileştirecek akıllı ve köklü çözümlerle Saray'ın geleceğini de inşa etmiş oluyoruz" dedi Yer teslimi yapılan ve çalışmalara önümüzdeki günlerde başlanacak su projesi ve %32'si tamamlanan Kanalizasyon projesi hakkında açıklamalarda bulunan Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban şunları söyledi:


 NEDEN YENİ KANALİZASYON, NEDEN YENİ SU PROJESİ? 


"Saray Belediyesi Kanalizasyon ve Su Projeleri çalışmaları ile Saray halkının daha konforlu ve sağlıklı bir hayat sürmesini hedefliyor. Çağdaş bir şekilde gerçekleştirilen Kanalizasyon ve Su projeleri çevre, insan ve dolayısıyla toplum sağlığını doğrudan etkilemektedir. Bugünkü Kanalizasyon ve Su...