06 / 05 / 2024

Saray Grubu İnşaat adres 

Saray Grubu İnşaat adres 

Saray Grubu İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Debar Khasro Khasro tarafından kuruldu.

Kent Saray İnşaat'tan Antalya'ya 601 konutluk yeni proje geliyor!

Kent Saray İnşaat, Antalya'daki yeni projesi için düğmeye bastı. 618 milyon 769 bin 400 TL'ye mal olacak projede 601 yeni konut yer alacak.

Kent Saray İnşaat, Antalya'daki Toplu Konut Projesi'ni büyütüyor! Projeye 351 adet yeni konut eklenecek!

Kent Saray İnşaat, Toplu Konut Projesi kapsamında inşa edeceği yeni konut projesi için harekete geçti. Şirket bu kapsamda projeye 351 adet yeni konut eklenecek. İşte detaylar...

Ufuk Saray İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ufuk Saray İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hany Saeed A Othman ile Sayed Mohamed S Sallam ortaklığında kuruldu. 

Cg Grubu İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Cg Grubu İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Burak Can ve Fuat Gül tarafından kuruldu.

Saray Kapısı Gayrimenkul İnşaat Emlak Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saray Kapısı Gayrimenkul İnşaat Emlak Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Sena Hançer tarafından kuruldu.

Ergün Polat İnşaat Grubu'ndan Dayanıklı Binalar projesine destek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ergün Polat İnşaat Grubu Dayanıklı Binalar projesine destek veriyor...

Saray Grubu İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saray Grubu İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Debar Khasro Khasro tarafından kuruldu.

İhlas İnşaat'ın üç projesinde teslimler başlıyor!

İhlas İnşaat Grubu, Büyükçekmece’de "Bizim Evler Güzelce", Beylikdüzü’nde "Marmara Evleri 4" ve Ispartakule’de "Bizim Evler 8" projelerinde daire teslimlerine bu yaz başlıyor.

Nurol İnşaat Nurol GYO paylarının satışı için SPK'ya başvurdu!

Nurol İnşaat elinde bulunan Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. B Grubu paylarından, sermayenin yüzde 10.17'sine tekabül eden 30.000.000 adede kadar olan kısmının satışı için SPK'ya başvurdu.

Türkiye'nin Otomobili fabrikasının inşaat başlangıç töreni çok yakında!

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun sosyal medya hesabından paylaştığı videoda, "Zemin Etütleri, ÇED Raporu, Teşvik Belgesi, İmar İzni, İnşaat Ruhsatı yükleniyor" ifadeleri ve "İnşaat Başlangıç Töreni" için "Çok yakında" ifadeleri kullanıldı...

Bursa Orhangazi'deki Adliye Sarayı binası inşaatında son durum!

Bursa Orhangazi ilçesindeki yeni Adliye Sarayı binası inşaatında çalışmalar hızla sürüyor. Dış cephe kaplamaları biten binanın yaz döneminde açılması hedefleniyor...

Bitlis Ahlat'taki saray inşaatında son durum!

CHP Bitlis İl Başkanı Veysi Uyanık, Bitlis Ahlat'taki sarayın yapımının sürdüğünü açıkladı. Uyanık, "İnşaat tam gaz devam" dedi...

Vitriol İnşaat Sarayı ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vitriol İnşaat Sarayı ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Misagh Shahmohammadi ve Yunus Emre Nural ortaklığında kuruldu.

Saray Grubu İnşaat adres  Haberi

Saray Grubu İnşaat adres 

Saray Grubu İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Debar Khasro Khasro tarafından kuruldu.

Saray Grubu İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir satabilir kiralar, kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir, gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükûna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. 2-Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhit, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir ve pazarlamasını da yapabilir. 3-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve Özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil...