18 / 05 / 2024

Saray içmesuyu Tesisi açıldı mı

Saray içmesuyu Tesisi açıldı mı

Kısa adı Teski olan Tekirdağ Su Kanalizasyon Genel Müdürlüğünün tüm ilçelerdeki atılımları devam ediyor. Temeli 30 Nisan 2015 yılında atılan Saray İçmesuyu ve Kanalizasyon Tesislerinin açılışı Saray Belediyesi önünde bulunan Atatürk Meydanında düzenlenen törenle açıldı.

KKTC'deki saray için bir ihale daha yapılacak...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile 2 milyar 285 milyon Türk Lirası harcanarak Kuzey Kıbrıs’a inşa edilen 'saray' için bir dev bir ihale daha düzenlendiği kaydedildi.

Engin Altay ‘Zeytin işleme tesisi’ olarak gösterdiği alanda kaçak villa yaptırdı iddiası!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkan Vekili Engin Altay'ın ‘Zeytin işleme tesisi’ olarak gösterdiği alanda kaçak villa yaptırdığı iddia edildi.

Ankara Yeni Adalet Sarayı için görüşmeler başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Ankara Yeni Adalet Sarayı Yapım Projesi için bir araya geldi. Bakan Kurum, "İnşallah Cumhuriyetin 100. yılında bu dev eseri Başkent'imize kazandıracağız" diye konuştu.

Aga Saray İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aga Saray İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Amir Amiri ve Manouchehr Naderi tarafından kuruldu. 

Bursa'da Cargill'in mısır işleme tesisi imar planı iptal oldu!

Bursa'da Gemiç köyünde Cargill tarafından kurulan mısır işleme tesisi imar planı 11 yıl sonra mahkeme kararıyla iptal edildi. Bursa Barosu “Cargill tesisinin hiçbir hukuki dayanağı kalmıyor” dedi.

Aydın Adliye Sarayı için çalışmalar başladı!

TBMM KİT Komisyonu Başkanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Aydın’a yapılması planlanan Adliye Sarayı ile ilgili konuştu. Savaş,“Adliye Sarayını 2019 yatırım programına aldırmak için Adalet Bakanlığımızla girişimleri hızlandırıyoruz” açıklamalarını kullandı.

Artvin İçmesuyu Arıtma Tesisi'nin ihalesi yapıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü ile Artvin Belediyesi arasında imzalanan protokol kapsamında Artvin’in içme suyu projesi çalışmaları son sürat devam ediyor.

Sapanca Arıtma Tesisi'nin ihalesi 14 Şubat'ta!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Sapanca’ya hizmet sunacak yeni bir içmesuyu arıtma tesisi için ihaleye çıkacaklarını söyledi.

Giresun Fiskobirlik Entegre Fındık İşleme Tesisi taşınacak mı?

Giresun'da kent içindeki FISKOBIRLIK'in, mamul üretimi yapan tek sanayi kuruluşu olan Entegre Fındık İşleme Tesisi (EFİT)'nin taşınarak arsasına konut yapılacağı öne sürüldü.

Çankırı Kurşunlu İçmesuyu Tesisleri'nde sona doğru!

DSİ Genel Müdürü Murat Acu, Kurşunlu içmesuyu tesisleri işi kapsamında kurşunlu ilçe merkezine 2060 yılına kadar 79 milyon metreküp içmesuyu temin edileceğini belirtti.

Gaziantep Düzbağ İçmesuyu Temini projesinin ihalesi yapıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in 2014 yerel seçimlerinde söz verdiği projelerde birisi olan Türkiye'nin en büyük "İçmesuyu Temin Projesi"nin ihalesi gerçekleşti.

Düzbağ İçmesuyu Temini Projesi’nin inşaat ihalesi yapıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in 2014 yerel seçimlerinde söz verdiği projelerde birisi olan Türkiye’nin en büyük “İçmesuyu Temin Projesi”nin ihalesi gerçekleşti.

Sakarya'nın 3 ilçesine içmesuyu deposu inşa ediliyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, şehrin muhtelif yerlerinde modern içmesuyu depo inşa çalışmalarının büyük kısmının tamamlandığını açıkladı.

Saray içmesuyu Tesisi açıldı mı Haberi

Saray içmesuyu Tesisi açıldı mı


Kısa adı Teski olan Tekirdağ Su Kanalizasyon Genel Müdürlüğünün tüm ilçelerdeki atılımları devam ediyor. Temeli 30 Nisan 2015 yılında atılan Saray İçmesuyu ve Kanalizasyon Tesislerinin açılışı Saray Belediyesi önünde bulunan Atatürk Meydanında düzenlenen törenle açıldı.


Açılışa Tekirdağ Milletvekilleri Emre Köprülü, Candan Yüceer'in yanısıra Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ilçe Belediye Başkanları, İller Bankası Genel Müdür Yardımcısı Ferit Yüksel, Teski Genel Müdürü Şafak Başa, siyasi parti temsilcileri, Muhtarlar, bazı daire başkanları ile   vatandaşların da katıldığı açılışta konuşan  ve projeler ile ilgili  projelerin başladığı günden bugüne kadar  bilgiler veren Teski Genel  Müdürü Dr. Şafak  Başa  yaklaşık 19  Milyon lira tutarındaki bu projelerin Saray için bir milat olduğunu söyledi.


İller Bankasının Tekirdağ'da belediyelerle beraber  işbirliğiyle beraber projelerin yürütüldüğüne dikkat çekerek projenin Saray'a...