10 / 05 / 2024

Saray satılık tarla

Saray satılık tarla

Tekirdağ Saray Belediyesi, 31 gayrimenkulü ihale ile satışa sunuyor. İhale 29 Mart'ta gerçekleşecek..

Zonguldak'ta 124 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık tarla, bahçe, çalılık, meşelik ve arazi fırsatı!

Zonguldak ili, Çarcuma ilçesinde yer alan 10 adet tarla, bahçe, çalılık, meşelik ve arazi 124 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Yatırımcılara büyük fırsat! Eyüpsultan'da 100 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

T.C. İstanbul Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, İstanbul ili, Eyüpsultan ilçesi, Pirinççi Mahallesi, Taşlıburun Mevkii, 193 parselde yer alan 130 bin yüzölçümlü tarla vasıflı gayrimenkulü 100 milyon TL'ye icradan satıyor...

Gönen'de satılık tarla fiyatları üç kat arttı!

Yalova bölgesinden bir çok tarım üreticisi Gönen'in çevre köylerine gelerek meyve fidancılık işi için yer almaya ya da kiralamaya başladılar. Artan talepler doğrultusunda kivi ekili bu bölgelerdeki satılık tarla fiyatları yükseldi. 

Amasya'da 7.2 milyon TL'ye icradan satılık tarla! 

Suluova İcra Dairesi, Amasya ili, Suluova ilçesi, Harmanağılı köyü kirampa mevkii 481 parselde bulunan tarla vasıflı gayrimenkulü 7 milyon 278 bin 377 TL'ye satıyor.

Maltepe'deki satılık 3 yıllık daire fiyatıyla yoğun ilgi gördü!

İcradan satışa çıkarılan arsa, daire, dükkan, tarla gibi gayrimenkuller bazen yatırımcılar için önemli fırsatlar sunuyor. Son yayınlanan ilanlarda İstanbul'un en merkezi yerlerinden olan Maltepe'de satılık 3 yıllık 105 metrekare büyüklüğündeki daire de büyük ilgi gördü...

Silivri'de 9.1 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

Silivri Satış Memurluğu tarafından İstanbul İli, Silivri İlçesi, Pirimehmet Paşa Mahallesi Sancaktepe Mevkii'nde yer alan 5 bin 161 metrekare yüz ölçümlü tarla 9 milyon 122 bin 446 TL'ye icradan satışa çıkarıldı...

Çatalca'da satılık tarla! 11,7 milyon TL'ye!

İstanbul Çatalca Muratbey Mahallesi'nde bulunan tarla İstanbul Defterdarlığı Mlli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satılıyor. Tahmini satış bedeli 11 milyon 700 bin TL olan tarlanın ihalesi 19 Temmuz 2018'de gerçekleştirilecek.

Antalya Manavgat'ta 8,1 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

Antalya ili, Manavgat ilçesinde yer alan tarla cinsi taşınmaz 8 milyon 150 bin TL'ye icradan satılıyor. İşte detaylar...

Konya Sarayönü TOKİ 1. Etap satılık daire!

Konya Sarayönü TOKİ 1. Etap satılık daire fiyatları 65 bin 947 TL'den başlıyor. Ödeme seçenekleri arasında 180 ay vade imkanı yer alan projenin başvuru dönemi devam ediyor.

Axis İstanbul Ofisleri satılık!

Ofis alanları 74 metrekareden başladığı projede lokasyon bilgisi kapsamında Adalet Sarayı'na 6 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor. Axis İstanbul Ofisleri satılık ofisler 2016 yılı Ağustos ayında teslim edilecek.

Ümraniye'de 6.1 milyon TL'ye satılık 2 işyeri!

İstanbul Ümraniye'de 6 milyon 100 bin TL'ye satılık 2 işyerinin ihalesi 31 Mart 2015 ve 27 Nisan 2015 tarihlerinde İstanbul Anadolu Adalet Sarayı'nda yapılacak.

Çukurova Balkon Soğanlık satılık!

Çukurova Balkon Soğanlık satılık daire fiyatları 240 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Toplam 244 tane konutun yer aldığı proje Kentplus Residence'a yakın bir bölgede ve Kartal Adliye Sarayı'nın karşısında yükseliyor.

Karaman Merkez'de defterdarlıktan 1.2 milyon TL'ye satılık tarla!

Karaman Defterdarlığı; Karaman Merkez Kisecik Köyü'nde yer alan tarlayı 1 milyon 225 bin TL'den satışa çıkardı. Tarla için belirlenen son başvuru tarihi 15 Ekim olarak belirlendi.

Saray satılık tarla Haberi

Saray satılık tarla

Saray Belediye Başkanlığı tarafından 31 adet gayrimenkul ihale ile satışa sunuluyor. Tarla, çayır, arsa, bağ yeri, ticaret ve turizm alanı niteliğine sahip gayrimenkuller için toplam muhammen bedel 16 milyon 359 bin 812 TL olarak belirlendi. Gayrimenkullerin ihalesi 29 Mart'ta yapılacak.

TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR

Saray Belediye Başkanlığından:

Madde 1 - Aşağıda tapu kaydı ve niteliği belirtilen ve belediyenin mülkiyetinde bulunan taşınmazlar Saray Belediyesince, aşağıda tarih ve saati belirtilen zamanda Ayaspaşa Mah. Atatürk Alanı No: 32 adresinde Encümen Toplantı Odasında yapılacak ihale ile satılacaktır. Taşınmazlar ile ilgili imar durum belgeleri İmar ve Şehircilik Müd. ve www.saray.bel.tr resmi sitesi “İHALELER’’ link başlığından ulaşılabilinir.

Madde 2 - İhale Saray Belediye Başkanlığı’nca, 08.09.1983 tarih, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu hükümleri çerçevesinde 45. maddesi uyarınca Açık Artırma usulü ile yapılacaktır.

Madde...