28 / 04 / 2024

Yatırımcılara büyük fırsat! Eyüpsultan'da 100 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

Yatırımcılara büyük fırsat! Eyüpsultan'da 100 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

T.C. İstanbul Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, İstanbul ili, Eyüpsultan ilçesi, Pirinççi Mahallesi, Taşlıburun Mevkii, 193 parselde yer alan 130 bin yüzölçümlü tarla vasıflı gayrimenkulü 100 milyon TL'ye icradan satıyor...



T.C. İstanbul Gayrimenkul Satış İcra Dairesi tarafından, İstanbul ili, Eyüpsultan ilçesi, Pirinççi Mahallesi, Taşlıburun Mevkii, 193 parselde yer alan 130 bin yüzölçümlü tarla vasıflı gayrimenkul 100 milyon TL'ye icradan satışa sunuldu. 

Pirinççi Köy Merkezi'ne gelmeden yaklaşık 200 metre önce sağda bulunan stabilize yol olan Cumhuriyet Caddesi'nin ardından Devlet Caddesi'ne girilerek ulaşılabilen gayrimenkulün üzerinde herhangi bir yapı bulunmuyor. 

Yatırımcılara büyük fırsat! Eyüpsultan da 100 milyon TL ye icradan satılık tarla!

Ormanlık alanda yer alan gayrimenkule toplu taşıma araçları ile ulaşım bulunmuyor. Taşınmaza ulaşım ancak özel araçlarla sağlanabiliyor. Eğimli bir topografyaya ve yamuk bir şekle olantarla vasıflı gayrimenkul,  dere kenarından başlayarak yamaca doğru devam ediyor. Söz konusu parsel 24.01.2011 t.t li 1/5000 ölçekli Sultangazi İlçesi Nazım İmar Planında Havza İçi Proje alanında kısmen Orta Mesafeli Koruma alanında kısmen de kısa mesafeli koruma alanında ve orman alanında kalıyor. Gayrimenkulün satış ihalesi 13 Nisan tarihinde saat 14:20'de gerçekleştirilecek.

 


Geri Dön