04 / 05 / 2024

Saraycık Mahallesi köprü onarımı

Saraycık Mahallesi köprü onarımı

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Antakya ilçesi Saraycık Mahallesi Şükrü Güçlü Caddesi’nde bulunan ve mevsim koşullarının etkisiyle deforme olan ve eskiyen köprüde onarım çalışmaları gerçekleştiriyor.

23 Kasım TOKİ Ankara Sincan Saraycık mahallesi 2+1, 3+1 kura sonuçları isim listesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Ankara'nın Sincan ilçesi Saraycık Mahallesi'nde hayata geçirilen konutlar için kura çekimi gerçekleştirilecek.

TOKİ Sincan Saraycık başvuruları başladı!

Dar ve orta gelirli aileleri  ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Sincan Saraycık Mahallesi projesi satışa çıktı.

TOKİ Ankara Sincan Saraycık başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Sincan Saraycık Mahallesi projesi yarın itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Ankara Sincan Saraycık 668 konut ihalesi bugün!

Ankara İli Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi 4. Bölge 2. Etap 668 Adet Konut , 6 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Ankara Sincan Saraycık'a 668 yeni konut müjdesi!

Ankara İli Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi 4. Bölge 2. Etap 668 Adet Konut , 6 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ, Ankara Sincan Saraycık projesi için düğmeye bastı!

Ankara İli Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi 4. Bölge 2. Etap 668 Adet Konut , 6 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi (E- İhale) ihalesi 27 Ekim 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Ankara Saraycık 4. Bölge 1. Etap 2. Kısım ihalesi bugün!

Ankara İli Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi 4. Bölge 1. Etap 2. Kısım 817 Adet Konut, 10 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi (E-İhale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak. 

TOKİ Ankara Saraycık 4. Bölge 1. Etap 2. Kısım ihalesi yarın!

Ankara İli Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi 4. Bölge 1. Etap 2. Kısım 817 Adet Konut, 10 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek. 

TOKİ Ankara Saraycık 4. Bölge 1. Etap ihalesi bugün!

Ankara İli Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi 4. Bölge 1. Etap 1. Kısım 752 Adet Konut 29 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi (E-İhale) ihalesi bugün saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Ankara Saraycık 4. Bölge 1. Etap ihalesi yarın!

Ankara İli Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi 4. Bölge 1. Etap 1. Kısım 752 Adet Konut 29 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Ankara Sincan Saraycık'ta dönüşüm başlıyor!

Ankara İli Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi Gecekondu Önleme Bölgesi Kentsel Dönüşüm Ve Gelişim Alanı Genel Altyapı Yapım İkmal İnşaatı İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Ankara Sincan Saraycık kentsel dönüşüm ihalesi 25 Aralık'ta!

Ankara Sincan Saraycık Mahallesi Gecekondu Önleme Bölgesi Kentsel Dönüşüm Ve Gelişim Alanı Genel Altyapı Yapım İkmal İnşaatı İşi ihalesini 25 Aralık'ta gerçekleştirilecek.

Adana Köprülü Mahallesi'nin dönüşüm planına onay!

Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı Köprülü Mahallesi'nin 1/25000, 1/5000 ve 1/1000 imar planları onaylandı. Bölgede dönüşüm planında sona gelindi. 

Saraycık Mahallesi köprü onarımı Haberi

Saraycık Mahallesi köprü onarımı


Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Antakya ilçesi Saraycık Mahallesi Şükrü Güçlü Caddesi’nde bulunan ve mevsim koşullarının etkisiyle deforme olan ve eskiyen köprüde onarım çalışmaları gerçekleştiriyor.


ŞÜKRÜ GÜÇLÜ CADDESİ’NDEKİ KÖPRÜ, EPOKSİ YÖNTEMİYLE ONARILIYOR


Antakya’nın önemli bir geçiş noktasında yer alması itibariyle işlek trafik akışına sahip Şükrü Güçlü Caddesi’ndeki köprünün onarımı için çalışan HBB ekipleri, ulaşımı güvenli hale getirmek için il genelinde sürdürdüğü seferberliğe devam ediyor.


Epoksi yöntemi ile eski ve yeni betonun kaynaşmasını sağlayacak olan HBB ekipleri, bu yöntemle köprünün onarımını gerçekleştirerek dayanıklılığını arttıracak.


SUNULAN HER HİZMETTE CAN VE MAL GÜVENLİĞİNİ ÖN PLANDA TUTAN BAŞKAN SAVAŞ’A TEŞEKKÜR 


6 metre genişliğinde, 2 metre yüksekliğinde ve 25 metre uzunluğundaki köprünün onarım çalışmalarına başlayan HBB ekipleri, çalışmaların kısa bir süre içerisinde tamamlanacağını belirtirken, vatandaşlar yapılan...