27 / 04 / 2024

23 Kasım TOKİ Ankara Sincan Saraycık mahallesi 2+1, 3+1 kura sonuçları isim listesi!

23 Kasım TOKİ Ankara Sincan Saraycık mahallesi 2+1, 3+1 kura sonuçları isim listesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Ankara'nın Sincan ilçesi Saraycık Mahallesi'nde hayata geçirilen konutlar için kura çekimi gerçekleştirilecek.



Ankara'nın Sincan ilçesi Saraycık Mahallesi'nde hayata geçirilen olan 537 adet  TOKİ  konutları için kura çekimi bugün gerçekleştirilecek. Peki, TOKİ kura sonuçları nasıl, nereden öğrenilir? 

TOKİ  Ankara  kura çekiliş sonuçları merakta sorgulanmaya başladı. Bugün, Ankara'nın Sincan ilçesi Saraycık Mahallesi'nde yükselen 537 adet TOKİ konutları için kura çekimi yapılacak. 

100.000 Sosyal Konut Kampanyası ile satışa çıkarılan Ankara Sincan Saraycık Mahallesi 2300/100000 Konut Projesi kapsamında daha önce kura ile belirlenen 522 hak sahibine yönelik, proje kapsamında hayata geçirilecek olan 537 adet konut için 23 Kasım 2023 tarihinde saat 11:00'de "konut belirleme kurası" yapılacak. Kura çekilişi YouTube hesabından canlı olarak takip edilebilecek.

Kura çekimi bugün saat 11:00'de başlayacak. 

Kura çekilişini canlı izlemek isteyenler "https://www.youtube.com/watch?v=yrouxWAf5Is" adresinden takip edebilecek. 

23 Kasım TOKİ Ankara Sincan Saraycık mahallesi 2+1, 3+1 kura sonuçları isim listesi!

SATIŞ İŞLEMLERİ:

Konut satışları %10 peşin ve 180 ay vadeli olarak yapılacak olup peşinat sözleşme imzalama aşamasında tahsil edilecektir. Konut alıcılarına ait borç bakiyesi ve aylık taksitler her yılın Ocak ve Temmuz aylarında olmak üzere yılda iki kez, bir önceki 6 aylık dönemdeki Memur Maaş Artış Oranına göre artırılacaktır. Taksit ödemeleri, teslim tarihini takip eden ay itibariyle başlatılacaktır. İlk dönemsel artış teslim tarihine göre İdarece belirlenecektir. Memur maaş artış endeksi ile sözleşme imzalayan hak sahipleri teslim tarihinden itibaren 1 (bir) yıl sonra Sözleşmeden doğan haklarını üçüncü şahsa devredebilecektir. Konutların peşinat bedeli üzerinden %0,5 (binde beş) banka komisyonu ve banka komisyonu üzerinden yüzde %5 (yüzde beş) BSMV satış aşamasında Banka tarafından tahsil edilecektir. Alıcılar konut satış bedelinin %1’inden az olmamak şartı ile ek peşinat verebileceklerdir.

2+1 FİYAT LİSTESİ İÇİN tıklayın

3+1 FİYAT LİSTESİ İÇİN tıklayın

Sinpaş'tan 4'üncü halka arz! Batı Ege GYO 3 liradan halka arz ediliyor!

Vatandaşın ev alma umudu dip seviyede!


Geri Dön