03 / 05 / 2024

saraycık spor tesisleri

saraycık spor tesisleri

Amatör spor branşlarına yaptığı yatırımlarla birçok sportif faaliyeti destekleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi, Saraycık Mahallesi’ne modern bir spor tesisi kazandırdı.

Afyonkarahisar Bolvadin'de spor tesisleri ve kültür evi projesi tamamlanıyor!

Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Nurullah Kaya, Bolvadin'i ziyaret etti. Vali Yardımcısı Kaya, Kaymakam Öztürk'ten yapımı süren spor tesisleri ve kadın kültür evi çalışmalarla ilgili brifing aldı.

Csore Grass Spor Tesisleri Ve Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Csore Grass Spor Tesisleri Ve Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yıldırım ve K.I.A İsmail ortaklığında kuruldu.

Sağlık ve spor tesisleri için yapılan kiralamalar mecliste!

Tarım ve Orman Bakanlığınca 2018 ve 2019 yıllarında sağlık, eğitim ve spor tesisleri için yapılan kiralamalar ve tahsil edilemeyen kiraların tutarı meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

RBS Cemre Spor İnşaat ve Spor Tesisleri Sanayi Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

RBS Cemre Spor İnşaat ve Spor Tesisleri Sanayi Turizm Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Tok tarafından kuruldu. 

Alp Zemin ve Spor Tesisleri Yapımı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alp Zemin ve Spor Tesisleri Yapımı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 70 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Duru tarafından kuruldu.

Manisa Fikri Bayrıl ve Tevfik Lav Spor Tesisleri yarın açılıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin inşaatını tamamlayarak Manisalıların hizmetine sunduğu Fikri Bayrıl ve Tevfik Lav Spor Tesisleri yarın hizmete açılıyor.

TOKİ Ankara Saraycık son başvuru tarihi ne zaman?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Sincan Saraycık 2019 projesinde satışlar devam ediyor. Peki TOKİ Ankara Saraycık son başvuru tarihi ne zaman?

TOKİ Ankara Sincan Saraycık 2019 başvuruları!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Sincan Saraycık projesinde toplam 354 adet konut bulunuyor. Proje için başvurular geçtiğimiz günlerde başladı.

Sincan Saraycık TOKİ kura sonucu sorgulama 2019!

Sincan Saraycık TOKİ kura sonucu sorgulama 2019 detayları haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

TOKİ 50 bin konut Sincan Saraycık kura sonuçları 10.06.2019!

TOKİ 50 bin konut Sincan Saraycık kura sonuçları 10.06.2019 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 2 bin 401 adet konut bulunuyor.

TOKİ Ankara Sincan Saraycık 2019 kura çekilişi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Sincan Saraycık projesindeki konutların kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Ankara Sincan Saraycık 2019 kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Ankara Sincan Saraycık 2019 kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. TOKİ Ankara Sincan Saraycık 2019 kura çekimi ne zaman yapılacak? Ankara Sincan TOKİ 2019 kura çekilişi detayları...

Bursa Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri şekilleniyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yıldırım’da 225 dönüm alan üzerinde hayata geçirilen Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri, şekillenmeye başladı. 

saraycık spor tesisleri Haberi

saraycık spor tesisleri


Gençlerin ve çocukların fiziksel ve ruhsal gelişimlerini olumsuz yönde etkileyecek ortamlardan uzaklaşmaları ve sportif faaliyetlere yönelmeleri için spora yönelik yatırımlarına devam eden Büyükşehir Belediyesi, Saraycık Mahallesi’nde bulunan halı sahanın yenileme çalışmalarını tamamladı.

İDARİ BİNA VE PORTATİF TRİBÜN YAPILDI

Yenileme çalışmaları kapsamında; halı sahanın yanına, 56 m2 büyüklüğünde ve içerisinde 2 adet wc, 2 adet soyunma odası ve 2 adet yönetim odası yer alan bir idari bina yapıldı. Saha kenarına bir adet skorboard ve gece saatlerinde spor müsabakaları yapılabilmesi amacıyla 6 adet projektör yerleştirildi. Ayrıca müsabakaları izlemeye gelen seyirciler için üzeri 150 kişi kapasiteli, kapalı portatif tribünün yapıldı.

SAHAMIZ ÇOK GÜZEL OLDU

Halı sahanın daha kullanışlı bir hale geldiğini belirten mahalle gençleri; “Önceden birçok eksiği olan halı saha yanına kapalı bir mekanın, skorboard, projektörlerin...