02 / 05 / 2024

Sarıca Köşkünde yaralanan oldumu

Sarıca Köşkünde yaralanan oldumu

Moda'da oturduğu Sarıca Köşkü'nün bahçesinde yürüyen 85 yaşındaki Mehveş Sarıca, yolun çökmesi sonucu 8 metre derinlikteki kuyuya düştü. Sarıca, polis, itfaiye ve vatandaşların bir saat süren operasyonuyla kurtarıldı.

CHP Bursa Milletvekili Sarıbal: Köylerde bakkallar kapandı, yerine emlak ofisleri açıldı!

CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Meclis'te yaptığı konuşmada, "Nerde tarımı toprağı, emeği, üretimi, çiftçiyi koruyan, gözeten bütçe? Köylerde bakkallar kapandı, yerlerine emlak ofisleri açıldı." dedi.

U İnvestment Turizm Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

U İnvestment Turizm Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi Şişli'de Uğur Ünal, Uğurcan Sarıca ve Umut Emre Kaya ortaklığında kuruldu.

Mesa Bodrum Demirbükü'nde yüzde 40 peşin 12 ay vade fırsatı!

Ulaşılabilir lüksü doğayla buluşturan mimarisiyle gayrimenkul sektörünün en seçkin ve özel projelerinden olan Mesa Bodrum Demirbükü'nde yüzde 40 peşin 12 ay vade fırsatı başladı.

MESA Bodrum Demirbükü'nde hayat Haziran'da başlıyor!

Mesa Mesken tarafından Bodrum'da hayata geçirilen Mesa Bodrum Demirbükü'nde yaşam Haziran 2021'de başlıyor.

Büyük Çamlıca 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Büyük Çamlıca, Küçük Çamlıca Plan Bölgesindeki Muhtelif Parsellere İlişkin 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Topkapı Sarayı'nda bulunan Fatih Köşkü'nde beton kubbeler söküldü!

Topkapı Sarayı'nın en eski yapılarından olan Fatih Köşkü'nde restorasyon çalışmaları başlamıştı. Cumhuriyet döneminde orijinal ahşap kubbelerin yerine beton kubbeler yapılması nedeniyle yaklaşık bin 500 ton ağırlık taşıyan Fatih Köşkü'nün kubbeleri restorasyonla eski haline dönüştürülecek.

İsveç’te kaplıca köyü 50 milyon TL'ye satışa çıkarıldı!

İsveç'in başkenti Stokholm yakınlarındaki Satra Brunn köyü, 7.3 milyon dolara (50 milyon TL) satılıyor. Yaklaşık 340 bin metrekarelik köyde kaplıcalar yer alıyor. Ayrıca Satra Brunn’da, İsveç’in en saf yedi kaynağının birinden çıkan suyunun şişelendiği bir de tesis de mevcut.

Kuzey Kore Yangdok Kaplıca Kültürel Dinlenme Merkezi açıldı!

Kuzey Kore’nin Yangdok bölgesinde inşa edilen Yangdok Kaplıca Kültürel Dinlenme Merkezi açıldı.

Reza Zarrab’ın Kandilli'deki köşkünde keşif yapılacak!

İstanbul Kandilli’deki tarihi köşkte, izinsiz inşai ve fiziki müdahale yaptırdığı ortaya çıkan Reza Zarrab ile inşaatı yapan Firuz Akın Han’ın yargılandığı davada, yapılacak keşif için 9 aydır köşkün anahtarının bulunamaması üzerine mahkeme, anahtarın Ebru Gündeş’e sorulmasına karar verdi.

Sarıyer Dragani Sitesi'nde 9.2 milyon TL'ye icradan satılık 8 villa!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Uskumruköy Mahallesi'nde yer alan Dragani Sitesi'ndeki 8 adet villa icradan satışa çıkarıldı.

Yüksekova Sarıtaş Tüneli'nde sona gelindi!

Hakkari´nin Yüksekova ilçesinde yapımı tamamlanan Dilimli Barajı´nda sular altında kalacak olan 5 köy yolu ve Edendere karayolu için yeni yol ve Sarıtaş Tüneli'nde sona gelindi.

İzmit Ramazan Sarıkaya Kültür Merkezi açıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden İzmit Belediyesi, Ramazan Sarıkaya Kültür Merkezi'ni hizmete açtı.

Büyük Çamlıca kentsel dönüşümünde son viraja girildi!

Üsküdar'ın Çamlıca İlçesi'nde 5 mahalleyi kapsayan Büyük Çamlıca Kentsel Dönüşüm projesinde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Proje dahilinde tahliyeler başladı. 

Sarıca Köşkünde yaralanan oldumu Haberi

Sarıca Köşkünde yaralanan oldumu

Piyanist Ayşegül Sarıca'nın da ablası olan Mehveş Sarıca, polis, itfaiye ve vatandaşların bir saat süren operasyonuyla kurtarıldı. Olay, saat 11.00 sıralarında Moda Caddesi'nde bulunan Sarıca Köşkü'nde (Sarıca Arif Paşa Konağı) meydana geldi. Edinilen bilgiye göre köşkte oturan 85 yaşındaki Mehveş Sarıca, bahçede yürüyordu. Sarıca, giriş kapısına doğru yürürken birden yolda çökme meydana geldi. Çökme sonucu Mehveş Sarıca, 8 metre derinlikte ve dibinde su bulunan kuyunun içine düştü.


Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine polis, itfaiye ve sağlık görevlileri olay yerine gitti. Çevre güvenliği alındıktan sonra kuyunun dibine merpen uzatıldı. Bir itfaiye görevlisi merpenden inerek boğazına kadar suya gömülü Sarıca'nın beline ip bağladı. Ardından itfaiyeciler, polis ve çevredeki vatandaşlar ipin ucundan tutarak yukarı doğru çekmeye başladı. Yaklaşık bir saat süren operasyonun ardından...