28 / 04 / 2024

sarıçam belediyesi himetleri

sarıçam belediyesi himetleri

Sarıçam Belediyesinden yeni imar yolu çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Yeni kurulan ilçe Sarıçam'da yapılan hizmetler günlük değil asırlık planlanıyor.

Sarıyer Belediyesi'nden iki yeni park!

Başlattığı ‘VEFA’ projesiyle Sarıyer’in hemen her mahallesine Yeşilçam’ın unutulmaz yüzlerinin ismini veren Sarıyer Belediyesi bu kez iki kurtuluş savaşı kahramanımızın adını Tarabya ve Rumeli Feneri mahallelerinde yaşattı.

Adana Sarıçam'da yolar asfaltlandı!

Adana Sarıçam Belediyesi tarafından devam ettirilen hizmet atağından bu kez de nasibini Kılıçlı, Kızılkaş, Avcılar ve Yeniyayla mahalleleri nasibini alıyor.

Reysaş GYO Adana Sarıçam deposu değerleme raporunu yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda Adana Sarıçam'da bulunan deposunun değerleme raporunu yayınladı.

Sarıçam'da yeni imar yolları açılıyor!

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, gelişen ve her geçen gün biraz da büyüyen ilçelerinde imar planına uygun belirlenen yerlerde yeni imar yol açma çalışmalarına ara verilmeden devam edildiğini söyledi.

Adana Sarıçam konut hamlesiyle yatırımcıların gözdesi olacak!

Yeni Adana İmar A.Ş genel Müdürü Ertan Aşrak, ''Bizim başlattığımız konut hamlesiyle Sarıçam yatırımcıların gözdesi haline gelecek. Orada tam anlamıyla mükemmel bir kent doğacak ve 5 yıl sonra Sarıçam’ı kimse tanıyamayacak" şeklinde konuştu.

Reysaş GYO, Adana Sarıçam'a GES kuracak!

Reysaş GYO, Adana Sarıçam İlçesi Sulaca Mahallesi'nde bulunan deposunun çatısının üzerine 1 MW gücünde GES Tesisi kuracak. Tesis için Ak Finansal Kiralama A.Ş. ile 5 yıllık anlaşma imzalandı.

Reysaş'ın Sarıçam'daki arsasına GES Tesisi kurulacak!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Adana Sarıçam Suluca Mahallesi'nde bulunan 9 bin 954 metrekarelik depomuzun çatısının üzerine 1 MW gücünde GES Tesisi kurulacak.

TOKİ Adana Sarıçam'da 300 emeklinin konutları belirlendi!

“Emekliye İkinci Bahar” projesi kapsamında Başbakanlık Toplu Konut İdare (TOKİ) imzasını taşıyan 300 adet daire emekliler için satışa çıkarıldı. Adana Sarıçam Evleri kura çekilişi dün yapıldı.

Adana Sarıçam Buruk TOKİ Evleri kura sonuçları tam liste!

Adana Sarıçam Buruk TOKİ Evleri kura sonuçları tam liste bugün saat 10.00'dan itibaren açıklandı. Konutların 2+1 şeklinde dizayn edildiği projede ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor.

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Emekli kura sonuçları 2016!

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Emekli kura sonuçları 2016 bugün açıklandı. Toplamda 300 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede ödemelere 240 aya kadar vade sağlanıyor.

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Emekli kura sonuçları!

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Emekli kura sonuçları bugün saat: 10.00'dan itibaren açıklandı. Dairelerin 2+1 şeklinde tasarlandığı projede ödemelere göre 240 aya kadar vade sağlanıyor.

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi kura sonuçları açıklandı!

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi kura sonuçları bugün açıklandı. Ödemelere göre 240 aya kadar vade sağlanan TOKİ Adana Sarıçam Buruk projesinde toplamda 300 adet daire emekliler için satışa çıkarıldı.

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Emekli kura çekilişi sonucu!

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Emekli kura çekilişi sonucu bugün açıklandı. Detayların henüz netleşmediği TOKİ Adana Sarıçam projesinde toplamda 300 adet daire emeklilere özel satışa çıkarıldı.

sarıçam belediyesi himetleri Haberi

sarıçam belediyesi himetleri

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, gelişen ve her geçen gün biraz da büyüyen ilçelerinde imar planına uygun belirlenen yerlerde yeni imar yol açma çalışmalarının hızla devam ettiğini söyledi. Uludağ, 

Sarıçam'da ileriye dönük olarak yapılan bu yolların birçok bölgede açılacağını da vurguladı.Başkan Bilal Uludağ, Sarıçam İlçesinin her geçen gün gelişerek daha da ileriye gittiğini 10-15 yıla kadar nüfusunun bir hayli artacağını hatırlatarak, bu nedenle yeni imar yollarına ihtiyaç olacağını kaydetti. İlçelerinde birçok yerde kaldırım yapımı, bordürlü kilit taş ve asfalt yol çalışmasının da yapıldığına dikkat çeken Bilal Uludağ,"2017 yılı içinde de özellikle yolu hiç yapılmayan yerler öncelikli olacak. Fen işlerine bağlı Yol Müdürlüğü ekiplerimiz ASKİ ile koordineli şekilde çalışıp, altyapı sorununu da büyük ölçüde tamamlayarak çalışmalarına ağırlık veriyor, "dedi, Başkan Bilal...