30 / 04 / 2024

Sarıçam Emekli Kent Evleri

Sarıçam Emekli Kent Evleri

Türkiye Emekliler Derneği Yüreğir Şube başkanı Nakış Kocatürk 'Bütün yasal işlemleri tamam olan bu muhteşem projeden bazı çevrelerin rahatsız olmasını anlayamadığını' söyledi.

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Emekli kurası!

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Emekli Projesi kapsamında hak sahibi olan 265 emekli vatandaş için konut belirleme kurası çekilecek. 

Adana Sarıçam'da yerinde dönüşüm hız kazandı!

Adana Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, bölgedeki yatırım ve projeleri anlattı. Uludağ, kentsel dönüşüm yerine, yerinde dönüşümün hız kazandığını anlattı.

Sarıçam'da planlamalar uzun vadeli!

Sarıçam Belediyesinden yeni imar yolu çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Yeni kurulan ilçe Sarıçam'da yapılan hizmetler günlük değil asırlık planlanıyor.

Sarıçam'da sağlık tesisi konut alanına çevrildi!

İmar ve planlara aykırılığa rağmen alınan kararlar, konut dışı kentsel çalışma alanlarının konut alanına çevrilmesi ve imar rantı iddialarıyla çalkalanan Sarıçam'da, şimdi de bir sağlık tesis alanı daha konut alanına çevrildi.

TOKİ'den Adana Sarıçam’a 283 konut!

TOKİ tarafından, Adana’nın Sarıçam İlçesi Buruk Mahallesi’nde “Emekliye İkinci Bahar” projesi kapsamında inşa edilecek toplam 283 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ'den Adana Sarıçam'a 283 konut!

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi'nde 283 adet konut inşa edecek. TOKİ Adana Sarıçam ihalesi bugün yapılacak.

Adana Sarıçam'da yolar asfaltlandı!

Adana Sarıçam Belediyesi tarafından devam ettirilen hizmet atağından bu kez de nasibini Kılıçlı, Kızılkaş, Avcılar ve Yeniyayla mahalleleri nasibini alıyor.

TOKİ Adana Sarıçam 283 konut ihalesi 24 Kasım'da!

TOKİ tarafından Adana Sarıçam İli Buruk Mahallesi'nde hayata geçirilecek olan 283 konut ihalesi 24 Kasım'da gerçekleşecek.

Adana Sarıçam'da tarlalara bile imar verildi!

Adananın merkez ilçelerinden Sarıçam'da 350 hektarlık alanın 1/5 binlik plan değişikliği kapsamında tarlalara bile imar verildi.

Sarıçam Emekli Kent Evleri'nin temeli 9 Eylül'de atılacak!

Türkiye Emekliler Derneği Yüreğir Şube başkanı Nakış Kocatürk 'Bütün yasal işlemleri tamam olan bu muhteşem projeden bazı çevrelerin rahatsız olmasını anlayamadığını' söyledi.

Adana Sarıçam'da arsalara imar durumuna göre ruhsat veriliyor!

Adana Sarıçam İlçe Belediye Başkanı Bilal Uludağ,"Her geçen günde modern yapılar ilçemizde hızla yükseliyor. Yapılan bütün çalışmalar ise bir uyum içinde oluyor. Amacımız Sarıçam'ı Adana'nın en gözde ilçesi ve cazibe merkezi haline getirmektir" dedi.

Adana Sarıçam'da 4.5 milyon TL'ye satılık tarım arazisi!

Adana Sulk Hukuk Mahkemeleri, Adana Sarıçam'da bulunan tarım arazisini satışa çıkardı. 227 bin 100 metrekare arazinin toplam satış bedeli 4 milyon 542 bin TL olarak belirlendi.

Reysaş GYO Adana Sarıçam deposu değerleme raporunu yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda Adana Sarıçam'da bulunan deposunun değerleme raporunu yayınladı.

Sarıçam Emekli Kent Evleri Haberi

Sarıçam Emekli Kent Evleri

Emekli Kent evlerinin temeli 9 Eylül'de törenle atılacak Türkiye Emekliler Derneği Yüreğir Şube Başkanı Nakış Kocatürk, Adananın Sarıçam ilçesi Kılıçlı mahallesi'nde yapımı planlanan Emekli Kent Evleri Projesiyle ilgili bütün yasal işlemlerin gerçekleştirildiğini, 9 Eylül'de yapılması düşünülen Temel Atma Töreniyle ilgili hazırlıkların da tamamlandığını açıkladı. Kocatürk Adana Medyasına yaptığı 'Kamuoyuna duyuru' başlıklı açıklamasında, 'Emeklileri ucuz ve konforlu konutlara kavuşturmak amacıyla organize ettiğimiz bu girişim planlanan süreç dahilinde gerçekleştirilecek ve emeklilerimiz konforlu evlerinde yaşamaya başlayacaklardır' dedi. 


ŞANTİYEMİZ HAZIR 

Nakış Kocatürk, Emekli Kent Evleri projesiyle ilgili hazırlıklarla ilgili şöyle dedi: 'Kılıçlı mahallesi sınırları dahilinde 1/5000'lik imar planları Belediye Meclislerince onaylanmış olan ve 1/1000'lik imar planları da hazırlanmakta olan arsamızda şantiye binamızı kurmuş bulunuyoruz. 

Türkiye Emekliler Derneği Yüreğir Şubesi'nin organizasyonu ve Kocatürk Emlak İnşaat Şirketinin yapımcılığını...