03 / 05 / 2024

sarıçam nitelikli konut

sarıçam nitelikli konut

Adana Sarıçam'da konutlar yükselirken Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Sarıçam'ın düzenli ve herkesin yaşam merkezi haline gelecek bir ilçe olması için büyük özen gösterdiklerine dikkat çekti.

Adana Sarıçam’a ucuz konut müjdesi! İşte TOKİ Adana Sarıçam 2022 detayları!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Adana Sarıçam 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Adana Sarıçam projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Adana Sarıçam 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Adana Sarıçam başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Adana Sarıçam projesinde yer alan 438 adet konut için başvurular bugün itibariyle sona eriyor.

Adana Sarıçam TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Adana Sarıçam Buruk Mahallesi projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıkarıldı.

TOKİ Adana Sarıçam alt gelir kura çekilişi 29 Nisan'da!

TOKİ Adana Sarıçam alt gelir kura çekilişi 29 Nisan 2021 tarihinde gerçekleştirilecek. Projede toplam 908 adet konut bulunuyor.

TOKİ Adana Sarıçam alt gelir başvuruları yarın sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam alt gelir grubu projesinde yer alan 908 adet konut için başvuru dönemi yarın sona eriyor.

TOKİ Adana Sarıçam 2021 başvuruları 5 Nisan'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam 2021 projesinde yer alan konutlar için başvurular 5 Nisan'da başlıyor.

TOKİ Adana Sarıçam 2020 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam 2020 projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Adana Sarıçam başvuru tarihleri 2020!

TOKİ Adana Sarıçam başvuru tarihleri 2020 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 15 adet konut bulunuyor.

TOKİ Adana Sarıçam başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam Buruk projesinde yer alan 15 adet konut yarın itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ'den Adana Sarıçam'a 820 konut!

Adana ili Sarıçam ilçesi Akkuyu Mahallesi 820 adet konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 3 Kasım 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Adana Sarıçam Buruk kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam Buruk alt gelir projesinin kura çekilişi bugün yapılacak.

TOKİ Adana Sarıçam Buruk alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam Buruk alt gelir grubu başvuruları bugün sona eriyor.

TOKİ Adana Sarıçam Buruk alt gelir başvuruları yarın sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam Buruk alt gelir grubu projesindeki 29 adet konut için başvuru dönemi yarın sona eriyor.

sarıçam nitelikli konut Haberi

sarıçam nitelikli konut

Adana'da yeni konutların yapıldığı bir merkez ilçe haline gelen Sarıçam'a müteahhitlerin ilgisi sürerken Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ'dan ilginç bir çıkış geldi. Uludağ, "Çok net konuşuyorum, belediye olarak altyapıydı, yoldu, parktı, yapılması gereken neyse herkesin önünü açma noktasında her şeyi takip edelim. Denetim yapan arkadaşlara şunu söylüyorum; Nitelikli konutlar üretilmesi konusunda katı davranın ve asla hormonlu binaya izin vermeyin" dedi.


AYNI ADADA EŞİT APARTMANLAR OLACAK 

Uludağ, Sarıçam'ın düzenli ve herkesin yaşam merkezi haline gelecek bir ilçe olması için büyük özen gösterdiklerine dikkat çekti. Adana'nın en iyi şehir plancıları ile çalışma yaptıklarını anlatan Uludağ, 1 milyonluk nüfusa göre altyapı, yollar ve parklar ile 15-20 yıl sonrasının şehrini ortaya çıkarmak için uğraştıklarını bildirdi. 


Uludağ, "Yeni bir şehir doğarken halk bize şehrin nasıl yapıldığıyla değerlendirecek....