08 / 05 / 2024

Sarıçam stadyum inşaatı

Sarıçam stadyum inşaatı

Adana'da yapımı için Nisan 2013'de ihaleye çıkartılan ve geçtiğimiz aylarda yer teslimi yapılan yeni stadyumun İnşaatı başladı. Bilal Uludağ, Adana'nın yeni stadyumunun inşaatı başlaması nedeniyle inşaat alanını gezerek ilgililerden bilgi aldı.

Sefa Konut Yaşam Alanları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sefa Konut Yaşam Alanları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 25 milyon 433 bin 827 TL sermaye bedeli ile Süleyman Öztürk, Sefa Öztürk, Uğur Öztürk, Yüksel Öztürk ortaklığında kuruldu.

3a Yaşam Alanları İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3a Yaşam Alanları İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abbas Korkmaz, Ahmet Şahin ve Enes Abdullah Uçar ortaklığında kuruldu.

Sarılar Lojistik İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarılar Lojistik İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gülnur Kurukaya tarafından kuruldu.

Sarıboğa İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıboğa İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Sarıboğa tarafından kuruldu.

A Sarı Mühendislik İnşaat Proje Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

A Sarı Mühendislik İnşaat Proje Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sarı tarafından kuruldu.

Yaşam İstanbul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşam İstanbul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Şahin Demir ve Yılmaz Kayma tarafından kuruldu.

Sarıoğulları İnşaat Otomotiv Tekstil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıoğulları İnşaat Otomotiv Tekstil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de Özkan Can tarafından kuruldu.

İnşaat sektörünün yaraları sarılıyor! Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! İşte güncel 2022 demir fiyatları...

İnşaat sektöründe son günlerde inşaat malzemelerinde yükse fiyat artışları yaşanmaya başladı. Gelen artışlardan sonra sektörün yaraları sarılmaya başlandı. İnşaatın en temel yapı malzemelerinden biri olan demir fiyatlarına bugün indirim geldi. 1 ton demir fiyatı bugün ne kadar?

İdol Yaşam Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdol Yaşam Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Rümeysa Kınık ve Sakine Polat ortaklığında kuruldu.

Sarıgazi-Taşdelen metro hattı inşaatı durduruldu mu?

6 duraktan oluşan Sarıgazi-Taşdelen metro hattı inşaatı İBB ekipleri tarafından durduruldu. Kapatılan metro şantiyesi havadan görüntülendi. Sarıgazi durağındaki kazı çalışmalarının da beton dökülerek kapatılmaya başlandığı belirtildi. 

Mıamı Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Şirketi kuruldu!

Mıamı Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Beyoğlu’nda  100 bin TL sermaye bedeli ile Nazıla Hemmatjou Kalıbar tarafından kuruldu.

Şam Plus İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şam Plus İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Taha Mohammad tarafından kuruldu.

Sar Endüstri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sar Endüstri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  50 bin TL sermaye bedeli  Özden Erdoğan tarafından kuruldu.

Sarıçam stadyum inşaatı Haberi

Sarıçam stadyum inşaatı

Adana'da yapımı için Nisan 2013'de ihaleye çıkartılan ve geçtiğimiz aylarda yer teslimi yapılan yeni stadyumun İnşaatı başladı. Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, şantiyeyi ziyaret ederek inşaat alanını gezdi ve burada stadyum hakkında bilgi aldı. 


Şantiye Şefi Şükrü Işık, stadyum inşaatının 2015'in Aralık ayında tamamlayarak Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ)'ye teslim edeceklerini belirterek, "Yapılan Protokol gereğini yerine getirerek inşallah Aralık 2015'de inşaatı tamamlayacağız. Adana güzel bir stadyuma kavuşacak. Bu alanda gençlik merkezi ve otopark gibi önemli alanlarda yapılıyor." dedi. Hafriyat kaldırma işinin başladığı alanı gezen Başkan Bilal Uludağ, bu stadyumun inşaatının tamamlanması ile bu bölgede önemli bir sinerji oluşacağını kaydetti. Başta Çukurova Üniversitesi ve Bilim Teknoloji Üniversitesinin bölgeye yapılması ile de Sarıçam'da hızlı bir yatırımcının destekçisi olacağız. Sarıçam Bölgesinde özel yurt...