13 / 05 / 2024

sarıdereye yaya köprüsü mü yapılacak

sarıdereye yaya köprüsü mü yapılacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Ulaşım Yapıları Kontrol Şube Müdürlüğü tarafından İzmit Sarıdere Yaya Geçiş Köprüsü yapımı için ihale yapıldı. Köprünün 120 günde tamamlanması planlanıyor...

Çanakkale Köprüsü geçiş garantisi ne kadar? Çanakkale Köprüsü için ne kadar ödenecek?

Yap-işlet devret modeliyle yapılarak Çanakkale Zaferi’nin 107’inci yıl dönümünde hizmete açılan Çanakkale Köprüsü’nün geçiş garantisi ortaya çıktı. İBB Meclis Üyesi Sarı, feribot işletmecisinin günlük 10 bin kadar araç taşıdığını anımsatarak, köprü için verilen geçiş garantisini çok buldu.

İYİ Parti'den 1915 Çanakkale Köprüsü için hızlı tren önerisi! 

İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkan Danışmanı Dr. Suat Sarı, 1915 Çanakkale Köprüsü için iptal edilen hızlı tren planının yeniden gündeme alınması için öneride bulundu. 

Kadıköy Kurbağalıdere Köprüsü yenileniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, trafik sıkışıklığına neden olan Kadıköy Kurbağalıdere Köprüsü’nü yeniden inşa ediyor. Yıkım işlemlerinden dolayı köprü 23 Aralık Cuma Günü Saat 09.00’dan itibaren araç ve yaya trafiğine kapatılacak.

Manavgat Modern Yaya Köprüsü açıldı!

MANAVGAT Belediyesi tarafından yaptırılan yaya köprüsünün açılışı 15 Eylül'de şarkıcı Ferhat Göçer konseriyle yapılacak.

Manavgat Modern Yaya Köprüsü açılıyor!

Manavgat Belediyesi tarafından Yukarıpazarcı Irmak Kıyısı’nda yaptırılan modern yaya köprüsü 15 Eylül’de açılıyor.

Dünyanın en uzun asma yaya köprüsü İsviçre'de açıldı!

İsviçre'de dünyanın en uzun asma yaya köprüsü açıldı. Köprü, yaklaşık 500 metre uzunluğunda ve 85 metre yüksekliğinde.

Gebze'ye yeni yaya köprüsü inşa edilecek!

Gebze D-100 Osman Yılmaz Mahallesi mevkiinde yapılacak olan yaya köprüsünün ihalesi yapıldı.

Gebze’ye yaya köprüsü inşa edilecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Gebze D-100 üzeri Osman Yılmaz Mahallesi bölgesinde yaya köprüsü inşa edilecek.

Kocaeli'ye üç yeni yaya köprüsü!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kente üç yeni yaya köprüsü inşa etti.

Kocaeli Fuar Merkezi'ne yaya köprüsü inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi araç ulaşımını rahatlatmak üzere gerçekleştirdiği proje alanlarına bir yenisini daha ekleyerek yeni yaya köprüleri inşa ediyor.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü emlak fiyatlarını artırdı!

26 Ağustos 2016’da hizmete açılan Yavuz Sultan Selim Köprüsü, güzergahındaki konut fiyatlarını artırdı. Köprü güzergahında bulunan Çatalca, Sarıyer, Arnavutköy ve Beykoz’daki satılık konutların metrekare fiyatlarında artış oldu.

Kadıköy Selamiçeşme Köprüsü yıkılıyor!

Selamiçeşme Köprüsü 1 Şubat Çarşamba gününden itibaren yaya ve araç trafiğine kapatılarak yıkılacak. Köprünün yerine bünyesinde bisiklet yolu ile engelli erişimine uygun yaya yolu bulunan ve projesi Kadıköy Belediyesi tarafından yaptırılan iki şeritli bir karayolu altgeçidi yapılacak.

Antalya Manavgat'taki yaya köprüsünün ana gövdesi tamam!

Antalya'nın Manavgat Belediyesi tarafından yaptırılan yaya köprüsünde 70 tonluk, 72 metre uzunluğundaki çelik ana gövdenin kaldırılması işlemi tamamlandı.

sarıdereye yaya köprüsü mü yapılacak Haberi

sarıdereye yaya köprüsü mü yapılacak


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Ulaşım Yapıları Kontrol Şube Müdürlüğü tarafından İzmit Sarıdere Yaya Geçiş Köprüsü yapımı için ihale yapıldı. 6 firmanın teklif verdiği ihalede en düşük teklifi 284 bin 520 TL teklifle Emay Yapı verirken, en yüksek teklifi 421 bin 056 TL teklifle Ahmet Karaburun verdi.



40 METRE UZUNLUĞUNDA


D-100 Karayolundan Kavakçılık yerleşkesine geçişi sağlayan Sarıdere üzerindeki araç köprüsü, İSU Genel Müdürlüğünce Sarıdere Islahı kapsamında yıkılacağından dolayı yaya geçişini sağlamak için 3 metre genişliğinde 40 metre uzunluğunda çelik köprü yapılacak. Sözleşmenin imzalanması ve yer tesliminin ardından yüklenici firmadan 120 günde Sarıdere Yaya Köprüsünü tamamlaması isteniyor. 



Kocaeli Büyükşehir...