29 / 04 / 2024

Sarıhancılar kentsel tasarım 2016

Sarıhancılar kentsel tasarım 2016

Sarıhacılar Mahallesi Kentsel Sit Alanını Koruma Amaçlı İmar Planı Yerel Halkın Katılımı Toplantısı, Belediye Başkanı İsmet Uysal başkanlığında Akseki Belediye Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Lupa Peyzaj Ve Kentsel Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Lupa Peyzaj Ve Kentsel Tasarım Limited Şirketi Sarıyer'de Diler Çiftçi ve Nihan Balkan ortaklığında kuruldu.

Lupa Peyzaj Ve Kentsel Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Lupa Peyzaj Ve Kentsel Tasarım Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Diler Çiftçi ve Nihan Balkan ortaklığında kuruldu.

Nevzat Doğan, Kentsel Tasarım Semineri'ne katıldı!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen Kentsel Tasarım Semineri'ne katıldı.

Uchan Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Kentsel Tasarım Dönüşüm Ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. kuruldu!

Uchan Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Kentsel Tasarım Dönüşüm Ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş.  bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Sultanbeyli’de Mustafa Uçan tarafından kuruldu.

Era kentsel Tasarım ve Peyzaj Mimarlığı Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Era kentsel Tasarım ve Peyzaj Mimarlığı Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 40 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

Antik Side Kentsel Tasarım Projesi 2. Etap çalışmaları başladı!

Manavgat Belediyesi tarafından, "Antik Side Kentsel Tasarım Projesi" 2. etap çalışmalarına başlanıldı.

İşte Ulusal Mimari Kentsel Tasarım Fikir Yarışması'nın sonuçları!

7 İklim 7 Bölge Ulusal Mimari Kentsel Tasarım Fikir Yarışmasının ödülleri sahiplerini buldu. 123 projenin değerlendirildiği yarışmada 35 eser ödül aldı.

Eroğlu Planlama ve Kentsel Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!

Eroğlu Planlama ve Kentsel Tasarım Anonim Şirketi Mesut Emre Eroğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Ulusal Mimari Kentsel Tasarım Yarışması ödül töreni 19 Ekim'de!

Emlak Konut GYO tarafından mahalle teması ile düzenlenen 7 İklim 7 Bölge Ulusal Mimari Kentsel Tasarım Fikir Yarışması ödül töreni 19 Ekim'de yapılacak...

Antalya'da kentsel tasarım projesi başlıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Ali Çetinkaya Caddesi, Meydan Kavşağı ve Ali Çetinkaya caddesine bağlanan alternatif yollarda kentsel tasarım projesine başladı.

Elazığ Kent Meydanı Kentsel Tasarım proje sergisi yapıldı!

Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenen "Kent Meydanı Kentsel Tasarım ve Mimari Projesi" yarışmasının ödül töreni ve proje sergisi gerçekleştirildi.

7 İklim 7 Bölge Ulusal Mimari Kentsel Tasarım Yarışması sonuçlandı!

TOKİ ve iştirak şirketi Emlak Konut GYO tarafından düzenlenen 7 İklim 7 Bölge Mahalle Ulusal Mimari Kentsel Tasarım Fikir Yarışması sonuçlandı.

Kanarya Mahallesi Kentsel Tasarım Projesi tanıtıldı!

Kanarya Mahallesi Kentsel Tasarım Projesi bilgilendirme toplantısı gerçekleşti. Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz proje hakkında bilgiler vererek, vatandaşların sorularını yanıtladı

Sarıhancılar kentsel tasarım 2016 Haberi

Sarıhancılar kentsel tasarım 2016


Sarıhacılar Mahallesi Kentsel Sit Alanını Koruma Amaçlı İmar Planı Yerel Halkın Katılımı Toplantısı, Belediye Başkanı İsmet Uysal başkanlığında Akseki Belediye Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. 

Toplantıda, mahalle sakinlerine koruma imar planı kararları anlatıldı ve halkın plan kararlarına ilişkin görüş, istek ve temennileri alındı. Akseki Belediye Başkanı Mustafa İsmet Uysal, toplantıda yaptığı konuşmada, halkın istek ve önerilerini dikkate alacaklarını söyledi. Uysal, "Yöreyle ilgili uygulamanın koruma kriterleri doğrultusunda gerçekleştirilmesi için özgün dokunun korunmasına yönelik talepleri değerlendireceğiz. Planın içeriği hakkında gerekli açıklamalarda bulunduk." dedi. Koruma imar planıyla koruma ve geliştirme kararlarının Kültür ve Turizm Bakanlığı işbirliğiyle "koru-yaşaf bilincine yönelik planların oluşturulacağını ifade eden Uysal, koruma imar planı ile kentsel dokunun ve kültür varlıklarının korunarak gelecek kuşaklara aktarılmasını hedeflediklerini vurguladı. Uysal. 1/5000 ve 1/1000 ölçekli...