17 / 05 / 2024

şarık tara rusyanın emlak zenginleri listesine mi girdi

şarık tara rusyanın emlak zenginleri listesine mi girdi

Forbes dergisinin Rusça versiyonu, Rusya’nın emlak zenginlerini belirlediği araştırmasını yineledi. Kriz yüzünden ilk kez geçen yıl kira gelirlerinin yüzde 25 gerilediğine dikkat çekildi. Enka listenin altıncı sırasında yer alıyor.

Ev sahipleri artık kiracıların bir önceki ev sahibini arıyor! 

Yüzde 25 zam sınırı ve uzayan mahkeme süreçleri sebebiyle mağdur olan ev sahipleri, artık kiracıların bir önceki ev sahibini arıyor. İşte detaylar ve ev sahiplerinin yorumları...

Elinde avucunda, yastık altında altını olanlar dikkat! Altın yükseliyor! Kapalıçarşı'da gram altın 2 bin 500 TL'yi aştı!

Altın fiyatları güne yükselişle başladı. Elinde avucunda, yastık altında altını olanlar dikkat. Kapalıçarşı'da gram altın an itibariyle 2 bin 500 TL'yi aştı. 

Gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar oldu? Bugün altın fiyatları kaç TL? 25 Aralık 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından araştırılıyor. 25 Aralık Pazartesi altın fiyatları yatırımcıların odağında. Kapalıçarşı altın fiyatları altın alıp satmak isteyenler tarafından anlık olarak takip ediliyor. 25 Aralık Pazartesi altın fiyatları...

Altın fiyatları baş döndürüyor! Altın yatırımcıları acilen baksın! 6 Aralık 2023 Çarşamba canlı altın fiyatları

Altın fiyatlarındaki yükseliş devam ediyor. Haftanın üçüncü işlem gününde altın fiyatları baş döndürüyor. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın kaç lira? 6 Aralık 2023 altın fiyatları.

Gram altın Kapalıçarşı'da 2 bin liraya yaklaştı! Altın fiyatları resmen uçtu! 2 Aralık 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları 2 Aralık Cumartesi günü yatırımcılar tarafından merakla takip ediliyor. Kapalıçarşı'da gram altın 2 bin liraya yaklaştı. Peki bugün çeyrek altın, tam altın, Ata altın kaç lira oldu? 2 Aralık 2023 altın fiyatları.

Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa Çarşı şehre yeni bir soluk getirecek!

Polat imzasıyla şehrin dinamiklerine modern bir yorum katan ve Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa Çarşı kapılarını açıyor. 

Yaşar Küçükçalık nerede doğdu? Hangi şirketi kurdu? Şu an nerede çalışıyor?

Yaşar Küçükçalık kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Birlik Mensucat’ta ne iş yapıyor? İşte Yaşar Küçükçalık’ın biyografisi...

Bakan Kurum'dan açıklama geldi: Tam 45,5 milyon atık geri dönüşüme kazandırıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum'dan müjdeli haber geldi: Son raporlara göre, tam 45,5 milyon atık geri dönüşüme kazandırıldı! Bakan Kurum'un yaptığı açıklamaya göre, Türkiye'nin geri dönüşüm çabaları büyük bir başarıya ulaştı.

8 Aralık 2022 altın bilezik fiyatları ne oldu? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları bugün kaç lira?

Altın bilezik fiyatları binlerce altın almak isteyenler tarafından araştırılıyor.8 Aralık 2022 altın bilezik fiyatları ne oldu? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları bugün kaç lira? soruları yanıt arıyor. İşte güncel altın bilezik fiyatları.

Şarık Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Şarık Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Omamerhı R. Okpako tarafından kuruldu.

Yaşamkent Ticaret Merkezi, tarihi Kapalı Çarşı kültüründen esinlendi!

Aura Design Studio tarafından tarihi Kapalı Çarşı kültüründen ilham alınarak yapılan Yaşamkent Ticaret Merkezi, stratejik konumu, ticari alanların yanı sıra sahip olduğu kamusal ve çok amaçlı açık alanları ve kent yaşamına uyum sağlayan mimarisiyle ilgi odağı oluyor.

Ulaştırma eski bakanı Haluk Necdet Arık vefat etti!

26 Mart 1971 - 29 Eylül 1971 tarihleri arasında görev yapan Ulaştırma eski bakanı Haluk Necdet Arık hayatını kaybetti.

Konya Mevlana Çarşısı'nda dönüşüm çalışmalarının yüzde 80'i bitti!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Mevlana Çarşısı ve Altın Çarşı’da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları büyük ölçüde tamamlandı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

şarık tara rusyanın emlak zenginleri listesine mi girdi Haberi

şarık tara rusyanın emlak zenginleri listesine mi girdi

Forbes dergisinin Rusça versiyonu, Rusya’nın emlak zenginlerini belirlediği araştırmasını yineledi. Enka listenin altıncı sırasında yer alıyor.  Derginin araştırmasına göre Rusya’da yılda en fazla kira geliri elde eden emlak zenginleri ve Moskova'da sahip oldukları mülklerin önde gelenleri şöyle: 


Zahar İliyev: 1,1 milyar dolar. Yevropeyski alışveriş merkezi, Radisson Royal Ukraina, Sadovod pazarı, Food City pazarı


İngvar Kamprad (Ikea'nın kurucusu): 680 milyon dolar. Mega Belaya Daça, Mega Himki.


Sambel Karapetyan: 610 milyon dolar. RİO alışveriş merkezi, Novotel Moscow City


Mihail Gutseriyev, Sait Salam Gutseriyev, Mihail Şişhanov: 430 milyon dolar. Kaleydoskop alışveriş merkezi, Severnoye Domodedovo lojistik merkezi, Mariott Grand Oteli.


Boris Mints, Aleksandr Nesis: 395 milyon dolar. Belaya Ploşad, Lefort.


Şarık Tara, Sinan Tara (Enka): 380 milyon dolar. Moscow City Naberejnaya Kulesi,  Krasnıye Holmı Oteli.


Aras Agalarov: 365 milyon dolar....