06 / 05 / 2024

Sarıkamış Harekatı Tanıtım ve Araştırma Merkezi ne durumda

Sarıkamış Harekatı Tanıtım ve Araştırma Merkezi ne durumda

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde "Sarıkamış Harekatı, Kafkas Cephesi Tanıtım ve Araştırma Merkezi" inşa ediliyor. Belediye Başkanı Göksal Toksoy, merkezin inşaatının çok hızlı bir şekilde devam ettiğini söyledi.

Kayseri Palas Gençlik Merkezi'nin tanıtımı gerçekleşti!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin Sarıoğlan ilçesine bağlı Palas Mahallesi’nde hayata geçirdiği Palas Kadın ve Gençlik Merkezi’nin tanıtımı gerçekleşti.

TOKİ Kars Sarıkamış Harekatı Anma Tören Alanı ihalesi bugün!

Kars Sarıkamış Harekatı Anma Tören Alanı ve Parkı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İkmal İşi ihalesi bugün saat 15:00'da gerçekleşecek.

Sarıkamış Harekatı Kafkas Cephesi Araştırma Merkezi çalışmaları sürüyor!

Kars’ın Sarıkamış İlçesi’nde, Sarıkamış Harekatı Kafkas Cephesi Tanıtım ve Araştırma Merkezi’nin yapımı devam ediyor.

Kars'ta Sarıkamış Harekatı Araştırma Merkezi inşa ediliyor!

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde "Sarıkamış Harekatı, Kafkas Cephesi Tanıtım ve Araştırma Merkezi" inşa ediliyor. Belediye Başkanı Göksal Toksoy, merkezin inşaatının çok hızlı bir şekilde devam ettiğini söyledi.

Sarıkamış Allahuekber Dağları Milli Parkı Tanıtım Merkezi’nin yapımına başlandı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Sarıkamış Allahuekber Dağları Milli Parkı İdare ve Ziyaretçi Merkezinin (Sarıkamış Harekâtı Kafkas Cephesi Tanıtım ve Araştırma Merkezi) inşasına başladı.

Yeşil Ev Projesi tanıtım çalışmaları devam ediyor!

Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep Üniversitesi ( GAÜN ) işbirliğiyle hazırlanan " Yeşil Ev Projesi " tanıtım çalışmaları devam ediyor.

The Address Residence'ın tanıtım gecesinde Tarkan sahne aldı!

Dünyanın en büyük gayrimenkul geliştirme şirketlerinden biri olan Emaar, İstanbul’daki Emaar Square projesinin ikonik binası The Address Residence İstanbul’un tanıtımını, Four Seasons Hotel’de gerçekleştirdi.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli tanıtım filmi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Meksika dönüşü müjdesini verdiği 3. Tüp geçit projesinin detayları belli oldu, Üçüncü tüp geçit, Marmaray ve Avrasya tünellerinden farklı olacak. İşte 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli tanıtım filmi...

ABN Tanıtım Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ABN Tanıtım Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi 24 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Bağcılar 'da, Tamer İçduygu Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Moskova'da Bodrum tanıtım ofisi açılacak!

Bodrum Tanıtma Vakfı 'nın (BOTAV) desteğiyle "Bodrum'u Rusya'ya ve Rusça Konuşan Ülkelere Tanıtma" çalıştayı düzenlendi. Çalıştayda, Moskova'da açılacak olan "Bodrum Tanıtım Ofisi"yle ilgili imzalar atıldı.

Rusya'da Bodrum tanıtım ofisi açılıyor!

Muğla'nın Bodrum ilçesini Rusya'ya ve Rusça konuşan ülkelere tanıtmak amacıyla Moskova'da açılacak "Bodrum Tanıtım Ofisi" ile ilgili imzalar atıldı. Ofis Moskova Turizm Fuarı sırasında açılacak.

TOKİ 50 adet projenin tanıtım dosyalarının hazırlanması işi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 50 adet projenin çevresel etki değerlendirmelerinin yapılarak proje tanıtım dosyalarının hazırlanması hizmet alım işi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

Denge Tanıtım Danışmanlık Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Denge Tanıtım Danışmanlık Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 4 Şubat 2015'te, 40 bin TL sermaye ile, Asya Aksoy Müdürlüğü'nde, Güngören Tozkoparan Mahallesi'nde kuruldu.

Sarıkamış Harekatı Tanıtım ve Araştırma Merkezi ne durumda Haberi

Sarıkamış Harekatı Tanıtım ve Araştırma Merkezi ne durumda

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde "Sarıkamış Harekatı, Kafkas Cephesi Tanıtım ve Araştırma Merkezi" inşaatı devam ediyor. Belediye Başkanı Göksal Toksoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, merkezin inşaatının çok hızlı bir şekilde devam ettiğini söyledi.


Alt yapı ve temel beton işlerinin büyük ölçüde tamamlandığını belirten Toksoy, şunları kaydetti: "Şu anda inşaat planlanan şekilde hızla sürüyor. Ay yıldız etrafında üç ayrı kubbe şeklinde yapılan inşaatın omurgalarını oluşturan karkas demirlerin montajına başlandı. İklim koşullarının da göz önüne alınarak yapılan çalışmalarla, inşallah önümüzdeki yıl şehitleri anma etkinliklerine yetiştirilecek. Ayrıca her türlü engelli vatandaşımız hiçbir sorunla karşılaşmadan bu merkezi gezebilecek şekilde projelendirildi. Bu tesisler tamamlandığında Sarıkamış'ta, Çanakkale gibi binlerce, milyonlarca insanın ziyaret edebileceği yer haline gelecek ve bölgeye ekonomik ve sosyolojik açıdan çok önemli katkı sağlayacak." 


Toksoy, merkezin maliyetinin...