18 / 05 / 2024

Sarıkamış müzesi

Sarıkamış müzesi

Bedelli askerlik geliriyle Sarıkamış Şehitliği yapılacak ve etrafı ise müze olacak...

TOKİ Kars Sarıkamış 1. Etap başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın  Kars Sarıkamış Erenler-Tepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi 1. Etap projesi başvuruları bugün sona eriyor.

TOKİ Kars Sarıkamış 1. Etap başvuruları yarın sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın  Kars Sarıkamış Erenler-Tepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi 1. Etap projesi için son başvuru tarihi yarın olarak belirlendi.

TOKİ Kars Sarıkamış 1. Etap başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kars Sarıkamış Erenler-Tepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi 1. Etap için başvurular yarın başlıyor.

TOKİ Kars Sarıkamış 1. Etap başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kars Sarıkamış Erenler-Tepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi 1. Etap için başvurular yarın başlıyor.

Sular altında kalan Sarıkamış Karakurt köyünde yıkım başladı!

Kars’ın Sarıkamış'ta bağlı baraj suları altında kalan Karakurt köyünde jandarmanın aldığı güvenlik önlemleri altında  iş makinalarıyla yıkım çalışmaları ve mezarlığın taşınmasına geçildi.

TOKİ Kars Sarıkamış 316 konut ihalesi bugün!

Kars Sarıkamış Erenler-Tepe Mahalleleri Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap 316 Adet Konut, 1 Adet Cami ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi bugün saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ'den Kars Sarıkamış'a 316 yeni konut!

Kars İli Sarıkamış İlçesi Erenler-Tepe Mahalleleri Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap 316 Adet Konut, 1 Adet Cami ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 15 Ocak 2020 tarihinde yapılacak.

"Sarıkamış Turizm Master Planı ve Fizibilitesi Projesi" tanıtıldı!

Doğu Anadolu Projesi (DAP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığınca hazırlanan "Sarıkamış Turizm Master Planı ve Fizibilitesi Projesi" tanıtım toplantısı Kars'ta yapıldı. Karayolları 18. Bölge Müdürlüğündeki toplantıya, Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, bazı protokol üyeleri ile yetkililer katıld

Sarıkamış'ta 5.4 milyon TL'ye satılık 7 gayrimenkul!

Kars İli Sarıkamış ilçesinde bulunan gayrimenkuller 2886 sayılı Devlet İhale Kanununa göre ihale ile satılacak. Mülkiyeti Sarıkamış Belediye Başkanlığı'na ait olan 7 adet gayrimenkul toplamda 5 milyon 404 bin 560 TL bedel ile satışa sunuldu. 

TOKİ Sarıkamış Tepe Mahallesi'nde inşaat devam ediyor!

Sarıkamış’ta Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından dar gelirli aileler için Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında inşa edilen konutların inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. 

TOKİ Kars Sarıkamış kura çekilişi bugün!

Kars Sarıkamış 2. Etap TOKİ'deki 37 adet konutun kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek. TOKİ Kars Sarıkamış kura sonuçları 15 Kasım 2017 açıklanır açıklanmaz Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Sivas’ta Ozanlar Müzesi açıldı!

Aşık Veysel’den Pir Sultan Abdal’a, Neşet Ertaş’tan Muzaffer Sarısözen’e birçok ozanın heykelini ve kullandıkları sazları barındıran Ozanlar Müzesi ziyarete açıldı...

Kars Sarıkamış'taki iki tesis 29 milyon TL'ye yenileniyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kars Sarıkamış'taki iki tesisin yenilendiğinin müjdesini verdi. Arslan, tesislerin 29 milyon lira yatırım bedeline sahip olduğunu belirtti.

Sarıkamış müzesi Haberi

Sarıkamış müzesi

Bedelli askerlik gelirinin ilk eseri Sarıkamış Şehitliği olacak. Allahuekber Dağları'na bakan geniş alan üzerine inşa edilecek şehitliğin etrafı ise müze olacak. 100'üncü yılında yani 2 yıl sonra da tamamlanmış...