22 / 05 / 2024

Sarıkamışta kış turizmi

Sarıkamışta kış turizmi

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden biri olan Sarıkamış ilçesindeki Cıbıltepe Kayak Merkezi nde yapımı tamamlanan ve bu sezon hizmete girecek 4'üncü telesiyejde test çalışmaları başladı.

Kral Sağlık Turizmi Ve Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Kral Sağlık Turizmi Ve Emlak Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Amer Bakrı tarafından kuruldu.

Beyaz altın Taşköprü sarımsağının hasat dönemi başladı! Fiyatlar gün yüzüne çıktı! 2023 Taşköprü sarımsak fiyatı

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde üretilen ve "beyaz altın" olarak adlandırılan sarımsağın 2023 hasadına başlandı. Peki 2023 Taşköprü sarımsağı ne kadar? 1 kilo Taşköprü sarımsağı kaç lira? İşte 2023 Taşköprü sarımsağı fiyat listesi...

Dignidad Sağlık Turizmi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Dignidad Sağlık Turizmi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Emine Kübra Sarıdaş tarafından kuruldu.

TOKİ Kars Sarıkamış kura çekilişi 10 Şubat'ta!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kars Sarıkamış projesindeki konutların kura çekilişi 10 Şubat'ta gerçekleştirilecek.

Kars Sarıkamış TOKİ başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kars Sarıkamış projesinde yer alan konutlar yarın itibariyle satışa çıkıyor.

Sarıgazi-Taşdelen metro hattı inşaatı durduruldu mu?

6 duraktan oluşan Sarıgazi-Taşdelen metro hattı inşaatı İBB ekipleri tarafından durduruldu. Kapatılan metro şantiyesi havadan görüntülendi. Sarıgazi durağındaki kazı çalışmalarının da beton dökülerek kapatılmaya başlandığı belirtildi. 

TOKİ Kars Sarıkamış projesi için düğmeye bastı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kars Sarıkamış'ta 202 yeni konut inşa edecek.

Sular altında kalan Sarıkamış Karakurt köyünde yıkım başladı!

Kars’ın Sarıkamış'ta bağlı baraj suları altında kalan Karakurt köyünde jandarmanın aldığı güvenlik önlemleri altında  iş makinalarıyla yıkım çalışmaları ve mezarlığın taşınmasına geçildi.

Kars Sarıkamış Karakurt Köyü başka bir bölgeye naklediliyor!

Kars Sarıkamış Karakurt halkının başka bir bölgeye nakli ve yerleştirilmesine ilişkin karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Sarıkamış'taki arazi kavgasında yeni gelişme!

Kars Sarıkamış'ta mayıs ayında, arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan, 6 kişinin öldüğü, 8 kişinin yaralandığı silahlı kavga nedeniyle aranan 4 kişiden biri yakalandı.

TOKİ Kars Sarıkamış 2019 başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kars Sarıkamış 2019 projesinde yer alan konutlar yarın itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Kars Sarıkamış başvuruları 4 Şubat'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kars Sarıkamış projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 4 Şubat itibariyle başlıyor.

Ecolife Sağlık Turizmi Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ecolife Sağlık Turizmi Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Elamır Elsherif tarafından kuruldu. 

Sarıkamışta kış turizmi Haberi

Sarıkamışta kış turizmi

Yeni telesiyejle oteller bölgesinden 1 ve 2. etap pistlere kayakseveılerin taşınması sağlanacak. Aynca bu alana çocuklar için bir de kızak pisti bölümü yapılacak. Kayak merkezinde incelemelerde bulunan Sankamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy, yaptığı açıklamada, yapılan yatırımlarla turizm potansiyelini hızla genişletmeyi hedeflediklerini, gerek mekanik, gerekse konaklama tesisleriyle çok iyi bir ivme yakaladıklarını söyledi. Bu sene bahar aylarından itibaren kayak merkezinde çok önemli çalışmalar yapıldığını belirten Toksoy ''Şu anda kayak merkezinde 5 otel yapılıyor, bunlardan iki tanesi bu sezon hizmete girecek." diye konuştu. 

Yeni...