18 / 05 / 2024

Sarıkamışta orman yangını

Sarıkamışta orman yangını

- Yangında 5 hektar alan zarar gördü.KARS (AA) - Sarıkamış ilçesinde çıkan orman yangınında 5 hektar alan zarar gördü. Suludere mevkisinde ormanlık alanda belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Son Dakika!... Hatay’da gece yarısı orman yangını çıktı

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde ormanda çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayıldı. Bölgeye sevk edilen çok sayıda itfaiye ve Orman bölge Müdürlüğü ekipleri yangına müdahaleyi sürdürüyor.

Manavgat'ta orman yangınında zarar görenler yeni evlerine kavuşuyor!

Antalya Manavgat'ta 28 Temmuz 2021 tarihinde başlayan ve 10 gün sonra kontrol altına alınan yangınlarda konutları yanan afetzedeler, yeni evlerine kavuşmanın sevincini yaşıyor.

TOKİ Kars Sarıkamış başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kars Sarıkamış projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona erecek.

Sular altında kalan Sarıkamış Karakurt köyünde yıkım başladı!

Kars’ın Sarıkamış'ta bağlı baraj suları altında kalan Karakurt köyünde jandarmanın aldığı güvenlik önlemleri altında  iş makinalarıyla yıkım çalışmaları ve mezarlığın taşınmasına geçildi.

TOKİ Kars Sarıkamış başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kars Sarıkamış projesi için başvuru dönemi yarın itibariyle başlıyor.

TOKİ Kars Sarıkamış başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kars Sarıkamış projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi yarın itibariyle başlıyor.

TOKİ Sarıkamış Tepe Mahallesi'nde inşaat devam ediyor!

Sarıkamış’ta Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından dar gelirli aileler için Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında inşa edilen konutların inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. 

Kars Sarıkamış kentsel dönüşümle yenileniyor!

Kars’ın Sarıkamış'ta TOKİ Kentsel Dönüşüm Başkanlığı tarafından dar gelirli aileler için konut yapım çalışmaları start aldı. Başkan Toksoy,” Şehitler diyarı ve turizm kenti olan ilçemiz kentsel dönüşüm çalışmalarıyla modern bir yapıya kavuşacak” dedi.

TOKİ'nin Sarıkamış kentsel dönüşüm projesi başlıyor!

Sarıkamış'ta Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından dar gelirli aileler için Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında konut yapılacak.

Kars Sarıkamış'ta 6.4 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Sarıkamış Belediye Başkanlığı, Kars Sarıkamış'ta bulunan 3 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam satış bedeli 6 milyon 416 bin 449 TL olarak belirlendi.

Sarıkamış Kayak Tesisleri yarın açılacak!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, geçtiğimiz aylarda PKK’lı teröristlerin düzenlediği saldırı sonucu zarar gören Sarıkamış Kayak Tesislerinin pazartesi günü yeniden hizmete açılacağı müjdesini verdi.

Sarıkamış'taki Katerina Köşkü turizme kazandırılacak!

Sarıkamış'ta Rus işgali döneminde Çar 2. Nikola tarafından yaptırılan 119 yıllık av köşkü ile müştemilatının otel olarak kullanılabilmesi için tahsis başvurusunda bulunan firma, ön izin belgesi aldı.

Sarıkamış'ta Allahuekber Dağları Milli Park Merkezi kurulacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Sarıkamış Allahuekber Dağları Milli Parkı İdare ve Ziyaretçi Merkezi kurulacağını bildirdi.

Sarıkamışta orman yangını Haberi

Sarıkamışta orman yangını

- Yangında 5 hektar alan zarar gördü.


KARS (AA) - Sarıkamış ilçesinde çıkan orman yangınında 5 hektar alan zarar gördü. Suludere mevkisinde ormanlık alanda belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.


Yangına, olay yerine sevk edilen Sarıkamış Orman İşletme Müdürlüğü ve Sarıkamış Belediyesi'ne ait itfaiye ve arozözlerle müdahale edildi.


Ekiplerin 3 saatlik çalışmasının ardından kontrol altına alınan yangında, yaklaşık 5 hektarlık ormanlık alanın zarar gördüğü, soğutma çalışmalarının devam ettiği belirtildi.


Sarıkamış Orman İşletme Müdürü Cemal Çelik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ekiplerin yangına kısa sürede müdahale ettiğini belirterek, "İşletmemize gelen ihbar üzerine ekiplerimizi olay mahalline gönderdik. Yaklaşık 30 kişilik ekiple yangını kontrol altına aldık. Yangının muhtemelen bölgede çobanlık ya da piknik yapanlardan çıkmış olabileceğini tahmin ediyoruz. Soğutma çalışmalarımız devam ediyor"...