25 / 05 / 2024

Sarıkayalar Metal adres

Sarıkayalar Metal adres

Sarıkayalar Metal İnşaat Ticaret Ticaret Limited Şirketi Kartal’da   500 bin TL sermaye bedeli  ile Erkan    Sarı tarafından kuruldu.

Asjet İnşaat Malzemeleri Metal Kimya Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asjet İnşaat Malzemeleri Metal Kimya Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Volkan Sarı tarafından kuruldu.

Sarı Metal, enerji, tarım emtiaları düşüşe geçti! İşte 11 Ekim 2022 emtia piyasalarında son durum!

Emtia borsalarına yatırım yapan vatandaşların yakından takip ettiği kıymetli metal, enerji, tarım ve sanayi emtialarında yeni güne kayıp vererek başladı. 

Sarıvadi İnşaat Kimya Metal Elektrik Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Sarıvadi İnşaat Kimya Metal Elektrik Orman Ürünleri Limited Şirketi Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Birol Unut tarafından kuruldu.

Sarıkemer İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıkemer İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de 400 bin TL sermaye bedeli ile Birol Unut tarafından kuruldu.

Boyga İnşaat Metal Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Boyga İnşaat Metal Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Selim Serkan Can tarafından kuruldu.

Sarıkayalar Metal İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıkayalar Metal İnşaat Ticaret Ticaret Limited Şirketi Kartal’da   500 bin TL sermaye bedeli  ile Erkan    Sarı tarafından kuruldu.

Vila Yapı Malzemeleri İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vila Yapı Malzemeleri İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Ataşehir’de  500  bin TL sermaye bedeli ile Erkan Sarı tarafından kuruldu.

Ramsar Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ramsar Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile R. Lütfüllah Sarı tarafından kuruldu.

Navruz Geri Dönüşüm Metal Nakliye İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Navruz Geri Dönüşüm Metal Nakliye İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Navruz tarafından kuruldu.

Şam Cam Alüminyum Pvc Ve Metal Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Şam Cam Alüminyum Pvc Ve Metal Ürünleri Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sarıa Arıda tarafından kuruldu.

Gzp Metal Alüminyum İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Gzp Metal Alüminyum İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Osman Öztürk tarafından kuruldu.

Asp İnşaat Metal Hafriyat Akaryakıt Oto Yedek Parça Turizm Taşımacılık Ticaret Limited Şti. kuruldu!

Asp İnşaat Metal Hafriyat Akaryakıt Oto Yedek Parça Turizm Taşımacılık Ticaret Limited Şti. Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Sarıkaya tarafından kuruldu.

Sarıkaya Nakliye İnşaat Metal Hafriyat Gıda Temizlik Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıkaya Nakliye İnşaat Metal Hafriyat Gıda Temizlik Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Sarıkaya tarafından kuruldu.

Sarıkayalar Metal adres Haberi

Sarıkayalar Metal adres

Sarıkayalar Metal İnşaat Ticaret Ticaret Limited Şirketi Kartal’da   500 bin TL sermaye bedeli  ile Erkan    Sarı tarafından kuruldu.

Sarıkayalar Metal İnşaat Ticaret Limited Şirketi konusu:
METAL a) Her türlü saç, demir, çinko, kalay, pirinç alüminyum, bakır, kurşun, profil pik, çelik galvanizli saç, inşaat demiri, inşaat tesisatı malzemesi, kapı, pencere, dolap, alet ve edevat araç ve gereçlerinin imalatı, montajı, alımı satımı pazarlaması, ithalatı ihracatı ve her nevi taahhütlerini yerine getirmek, İNŞAAT İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. -İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer,...