24 / 05 / 2024

Sarıkayalar Metal iletişim

Sarıkayalar Metal iletişim

Sarıkayalar Metal İnşaat Ticaret Ticaret Limited Şirketi Kartal’da   500 bin TL sermaye bedeli  ile Erkan    Sarı tarafından kuruldu.

Sarıkayalar Metal İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıkayalar Metal İnşaat Ticaret Ticaret Limited Şirketi Kartal’da   500 bin TL sermaye bedeli  ile Erkan    Sarı tarafından kuruldu.

Metal Yapı Blue Lake iletişim!

Metal Yapı Konut A.Ş. tarafından hayata geçirilen Blue Lake projesi 788 daire ve 22 ticari birimden meydana geliyor. Metal Yapı Blue Lake iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Aldermin Elektirk İnşaat Metal İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aldermin Elektirk İnşaat Metal İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Hasan Gül tarafından 15 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İlimtepe Sarıçam Adana Evleri iletişim!

Teslimlerin Ağustos 2017 tarihinde yapılması planlanan proje Adana'nın Sarıçam ilçesine bağlı Sofulu'da yükseliyor. İlimtepe Sarıçam Adana Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon 444 13 07 olarak belirlendi.

İlimtepe Konutları Adana iletişim!

Adana'nın Sarıçam ilçesine bağlı Sofulu'da bulunan projede 3 bin adet daire yer alıyor. İlimtepe Konutları Adana iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 13 07 olarak belirlendi.

Seba Ofis Bulvar Cendere iletişim bilgileri!

Seba İnşaat tarafından İstanbul Sarıyer'e bağlı Ayazağa Mahallesi'nde hayata geçirilen Seba Ofis Bulvar Cendere'de 204 bağımsız ünite yer alıyor. İşte Seba Ofis Bulvar Cendere iletişim bilgileri...

Blue Lake iletişim bilgileri!

Toplam 40 bin metrekarelik arsa alanında yükselen proje Metal Yapı Konut A.Ş. ve Karmen Yapı ortaklığı imzası taşıyor. Blue Lake iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 598 1 444 olarak belirlendi.

Blue Lake satış ofisi iletişim!

Blue Lake satış ofisi iletişim için 0212 598 1 444 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Metal Yapı Konut A.Ş. ve Karmen Yapı imzası taşıyan projede konut, işyeri ve mağaza yer alıyor.

Aksoy Sarıyer projesi iletişim!

Aksoy Sarıyer projesi iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefon numarası (0256) 856 49 39 olarak belirlendi. Proje İstanbul İl'i Avrupa Yakası'nda Sarıyer İlçe'si Tarabya'da yükselecek.

Sky Tower Hotel Akçakoca iletişim!

Sky Tower Hotel'de sezonlar mavi, kırmızı, sarı ve beyaz dönem şeklinde isimlendiriliyor. Projede fiyatlar dönemlere göre değişiklik gösteriyor. İşte Sky Tower Hotel Akçakoca iletişim bilgileri...

Zekeriyaköy Köy satış ofisi iletişim!

Konut teslimlerinin 2016 yılının Aralık ayı içerisinde yapılması öngörülen Köy Evleri İstanbul Sarıyer'e bağlı Zekeriyaköy'de yükseliyor. Zekeriyaköy Köy satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde bulunuyor.

Panorama Koç Life Sarıyer iletişim!

Panorama Koç Life Sarıyer iletişim ve adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Panorama Koç Life Sarıyer projesinde ilk blok bu yıl Ağustos ayında teslim ediliyor...

Panorama Koç Life Sarıyer iletişim! 1 yıl sonra teslim!

Panorama Koç Life Sarıyer iletişim ve adres bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. 1 yıl sonra teslim edilecek olan Panorama Koç Life projesinde daire fiyatları 282 bin liradan başlayarak değişiyor...

Sarıkayalar Metal iletişim Haberi

Sarıkayalar Metal iletişim

Sarıkayalar Metal İnşaat Ticaret Ticaret Limited Şirketi Kartal’da   500 bin TL sermaye bedeli  ile Erkan    Sarı tarafından kuruldu.

Sarıkayalar Metal İnşaat Ticaret Limited Şirketi konusu:
METAL a) Her türlü saç, demir, çinko, kalay, pirinç alüminyum, bakır, kurşun, profil pik, çelik galvanizli saç, inşaat demiri, inşaat tesisatı malzemesi, kapı, pencere, dolap, alet ve edevat araç ve gereçlerinin imalatı, montajı, alımı satımı pazarlaması, ithalatı ihracatı ve her nevi taahhütlerini yerine getirmek, İNŞAAT İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. -İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer,...