12 / 05 / 2024

Sarıtaç Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat adres 

Sarıtaç Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat adres 

Sarıtaç Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Elif Sarıtaç tarafından kuruldu.

Komo Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Komo Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Behiç Bentürk ve Serdal Birdal ortaklığında kuruldu.

Sarıtaç Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıtaç Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Elif Sarıtaç tarafından kuruldu.

Life Bina Yönetimi Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Life Bina Yönetimi Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Sarıyer'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Mümin Mert Palavuz tarafından kuruldu.

Interestate Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Interestate Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta  10 bin TL sermaye bedeli ile Alı Husseın Alı Haydar, Rana Kurt ve  Sadberk İkbal Soylu tarafından kuruldu.

Best Of Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Best Of Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  500 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Nadjıb Touat tarafından kuruldu.

Asya İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asya İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  1 milyon  bin250  TL sermaye bedeli ile Abdul Hamıd Sakhı Dad, Edi Muhammed Kurbanzada, Mohammad Basır Hossaını, Mohammad Daoud Karamali, Nad Alı, Noor Mohammad Ibrahım tarafından kuruldu.

Ferruh Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ferruh Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Ferruh Can tarafından kuruldu.

Lura Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lura Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  30 bin TL sermaye bedeli ile Anes Hamed tarafından kuruldu.

Hf Proje Plus İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hf Proje Plus İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  150 bin TL sermaye bedeli  ile Husseın Fawzı B Al Asadı tarafından kuruldu.

Ca Gayrimenkul Danışmanlık Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Ca Gayrimenkul Danışmanlık Ve Pazarlama Limited Şirketi  Beşiktaş’ta  100  bin TL sermaye bedeli  ile Fatma Nilgün  Altıparmak tarafından kuruldu.

Zala Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zala Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aylin Koç Şengül tarafından kuruldu.

Hıve Internatıonal Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hıve Internatıonal Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Abbas Sakarvala tarafından kuruldu.

Yeni Ev Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Ev Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi Esenyurt’ta   10 bin TL sermaye bedeli ile Hamıd Sharıfy Ve Setareh Morassaeı kuruldu.

Sarıtaç Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat adres  Haberi

Sarıtaç Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat adres 

Sarıtaç Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Elif Sarıtaç tarafından kuruldu.

Sarıtaç Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2- Her türlü emlak komisyonculuğu yapmak, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. 3- Konusuyla alakalı danışmanlık yapmak. 4- Her türlü mimarlık hizmetleri vermek, tadilat ve dekorasyon işleri yapmak. 5- Her türlü motorlu taşıt ticareti, ithalat ve ihracatını yapmak, araç kiralama hizmeti vermek.

Adres: Fikirtepe Mah.Volkan Sk.B Blk. No:1/1/8...