23 / 07 / 2024

Sarıveliler spor salonu

Sarıveliler spor salonu

Karaman’da, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün gençlere daha iyi bir gelecek ve daha kaliteli spor ortamları sunabilmek için başlattığı spor yatırımlarına bir yenisi de Sarıveliler ilçesinde gerçekleşti.

Giresun'a 3 bin 500 kişilik spor salonu geliyor!

Giresun'a 3 bin 500 kişilik spor salonu inşa ediliyor. Spor salonu 450 günde tamamlanacak. Vali Harun Sarıfakıoğulları, spor salonunun inşaat alanında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Kartepe Hergeleci İbrahim Spor Salonu tanıtıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Kartepe’nin Sarımeşe Köyü’nde inşa ettiği Kartepe Hergeleci İbrahim Spor Salonu tanıtıldı.

Kartepe Kapalı Spor Salonu tamamlandı!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kartepe Sarımeşe’de 1000 kişilik çok amaçlı kapalı spor salonu inşaatının tamamlanmasının ardından bir inceleme gerçekleştirdi.

Kartepe Spor Salonu tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kartepe Sarımeşe’de 1000 kişilik çok amaçlı kapalı spor salonu inşa edildi.

Kocaeli Kartepe’ye kapalı spor salonu inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kartepe ilçesinde Sarımeşe bölgesinde 1000 kişilik çok amaçlı kapalı spor salonu inşa ediliyor. Yapı çalışmaları tamamlanan projenin iç kısmındaki uygulamalar yapılıyor.

Kocaeli Hayrettin Gürsoy Spor Salonu yenilenecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yapı İşleri Kontrol Şube Müdürlüğü tarafından Kartepe Uzuntarla’da bulunan Hayrettin Gürsoy Spor Salonu’nun tadilatı için ihale yapıldı.

Giresun Piraziz'e yapılacak spor salonu arazisini incelendi!

Piraziz’de bir dizi ziyarette bulunan Giresun Valisi Hasan Karahan, ilçeye yapılacak spor salonu arazisini inceledi. Piraziz Kaymakamı Hamit Genç ’le bir süre sohbet ederek ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Batman'da 2 bin seyirci kapasiteli spor salonu hizmete açıldı!

19 Mayıs Mahallesinde yapımı yaklaşık iki yıldır devam eden, içinde basketbol, voleybol, hentbol, güreş, boks oyun alanları ve 3 adet antrenman spor salonu bulunan 2 bin seyirci kapasiteli spor salonu hizmete açıldı.

Karaman'a 3 bin kişilik spor salonu yapılıyor!

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Kırbağı Mahallesi'ne yapılacak olan 3 bin kişilik spor salonu projesinde çalışmaların Nisan ayı içinde başlayacağını söyledi.

Galatasaray Taç Spor Salonu 14 Şubat'ta açılacak!

Sarı-Kırmızılı kulüp, voleybol maçlarının oynanacağı Taç Spor Salonu'nu Sevgililer Günü'ndeki maçla taraftarlarıyla buluşturacak. Galatasaraylılar, erkek ve kadın voleybol takımlarının maçlarını artık bu tesiste oynayacak.

İzmir Gültepe'ye spor salonu müjdesi!

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Gültepe Kültür Merkezi’nde düzenlenen ilk Cem programına katılarak bir aileye ziyarette bulundu. Pekdaş, eski ekmek fabrikasını Milli emlak’tan alarak yerine kapalı spor salonu yapacaklarını da söyledi.

Kastamonu Nedime Kaya Spor Salonu yıkılıyor!

Kastamonu'da Mustafa Kaya Anadolu Lisesi kompleksi içerisinde yer alan Nedime Kaya Spor Salonu'nun yıkım işlemi başladı. Yeniden yapılacak olan Nedime Kaya Spor Salonu'nun plan ve projeleri İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Bakanlığa gönderildi.

Antalya'da 10 bin kişilik spor salonu mart ayında hizmete açılacak!

Antalya'da 92 bin metrekarelik alanda 46 milyon 500 bin liraya mal olan 10 bin kişilik seyirci kapasitesine sahip spor salonu mart ayında hizmete açılacak.

Sarıveliler spor salonu Haberi

Sarıveliler spor salonu

Karaman’ın Sarıveliler ilçesine yapılacak 250 kişilik spor Salonu’nun yer teslim işlemleri yapıldı.

Karaman’da, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün gençlere daha iyi bir gelecek ve daha kaliteli spor ortamları sunabilmek için başlattığı spor yatırımlarına bir yenisi de Sarıveliler ilçesinde gerçekleşti. Spor salonunun yer teslim işlemleri Sarıveliler Belediye Başkanlığı binasında gerçekleştirildi. İhaleyi kazanan yüklenici firmaya yer teslimi işlemleri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, Sarıveliler Belediye Başkanı Hayri Samur ve Şube Müdürü Mustafa Karadeniz’in katılımlarıyla gerçekleşti.


Yapımı 450 gün içerisinde tamamlanması planlanan Spor Salonunda ferdi ve takım sporları branşları için çalışma ortamı sağlanırken, kriterlere uygun şekilde yapılacak olan spor salonu farklı özellikleriyle de dikkat çekecek. Yapımı başlanan spor salonunun tamamlanmasıyla birlikte Sarıveliler ilçesinde spor faaliyetlerinin artacağını belirten Gençlik Hizmetleri ve...