06 / 05 / 2024

Sarıyer arsası ihale

Sarıyer arsası ihale

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, mülkiyeti Hazine’ye ait İstanbul Sarıyer’deki toplam 158 bin 497 metrekarelik arsası için ikinci kez ihale düzenliyor.Alınan bilgilere göre ilk ihaleyi alamayan Emlak Konut ikinci ihaleye katılmayı planlıyor.

Sarıyer'de servet değerindeki turizm arazisi 21 yıllığına kiralandı! İstanbul'un en değerlilerinden...

Vakıflar Genel Müdürlüğü, İstanbul’un en değerli bölgeleri arasında yer alan Sarıyer’deki 9 dönümlük araziyi kiralamak için 31 Ağustos 2023 tarihinde ihale düzenledi ve o isme 21 yıllığına kiraya verildi. İşte ayrıntılar...

Alarko GYO Sarıyer Maslak arsası ekspertiz değerleme raporu!

Alarko GYO'nun portföyünde yer alan Sarıyer Maslak arsası için değerleme kuruluşunca hazırlanan ekspertiz değerleme raporu yayınlandı. 

Alarko GYO Sarıyer Maslak arsası değerleme raporu!

Alarko GYO portföyündeki Sarıyer Maslak arsasının 30 Aralık 2019 tarihli raporunun 3.6 ve 5.4 maddeleri revize edildi.

Sarıyer'de 9.9 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Maden Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 9 milyon 985 bin 724 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan arsa için ihale tarihi 4 Mart 2019 olarak belirlendi. 

Sarıyer'de 7.7 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Yenimahalle Mahallesi'nde yer alan bina vasıflı gayrimenkul 7 milyon 700 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için ilk ihale tarihi 25 Temmuz olarak belirlendi. 

Sarıyer'de 4.7 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul ili Sarıyer İlçesi, Reşitpaşa Mahallesi'nde yer alan dubleks ev ve arsası vasıflı gayrimenkul 4 milyon 700 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Sarıyer'de 4.7 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul, Sarıyer İlçesi'nde yer alan 262 metrekarelik dubleks ev ve arsası 4 milyon 700 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Sarıyer'de 7.5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul Sarıyer'de Yeniköy Mahallesi'nde yer alan kargir dükkanlı ahşap ev icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu taşınmaz için ihale bedeli 7 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Emlak Konut Sarıyer İstinye arsasında yapı ruhsatları alındı!

Emlak Konut GYO'nun Sarıyer İstinye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında toplam 555 adet bağımsız bölüme ait Yapı Ruhsatları alındı.

Alarko GYO Sarıyer Maslak Arsası ekspertiz değerleme raporu yayınladı!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Alarko GYO Sarıyer Maslak Arsası ekspertiz değerleme raporu yayınladı.

İstanbul Sarıyer'de 3 milyon TL'ye satılık bahçeli ev!

İstanbul 10. İcra Dairesi İstanbul ili, Sarıyer ilçesi, Zekeriya Köy'deki 580,00 metrekare yüzölçümlü gayrimenkulü satışa çıkardı. Bahçeli Kargir Ev niteliğinde olan konut 3 milyon TL'ye ihale ediliyor.

THK'dan Sarıyer'de satılık kargir ev!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı, İstanbul Sarıyer'de bulunan 3 katlı bahçeli kargir evi satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satışı 25 Şubat 2016 Perşembe günü kapalı teklif açık arttırma usulüyle ihale edilecek.

Sarıyer'de 7.1 milyon TL'ye satılık bina ve arsa!

İstanbul Sarıyer İlçesi'nde yer alan bina ve arsa İstanbul 10. İcra Daire tarafından 7 milyon 197 bin TL bedelle açık artırma usulüyle ihale edilecek.

Sarıyer arsası ihale Haberi

Sarıyer arsası ihale

İstinye Mahallesi’nde yer alan arsa için şubat ayında yapılan ihaleye Emlak Konut GYO ve Fırat Plastik Kauçuk Sanayi ve Ticaret katılmıştı. Her iki firmada 1 milyar 451 milyon lira olarak belirlenen başlangıç fiyatını yüksek bulunca arsa elde kalmıştı. Poligon Tepeüstü’nün hemen karşısında bulunan ve Sabancı At Çiftliğine komşu olan arazi, aynı zamanda Reşitpaşa’daki borsa binasının içinde bulunduğu arazi ile Şahintepesi olarak bilinen bölgeyi kapsıyor.


BEDELLER YARIYA İNDİRİLDİ

6 parselden oluşan arsa için ilk ihalede geçici teminat bedeli 50 milyon lira, şartname alım bedeli ise 50 bin lira olarak belirlenmişti. Son başvuruların 13 Mayıs’ta yapılacağı ikinci ihalede ise bu bedeller yarıya indirildi. Turizm imarlı arsa için teminat bedeli 25 milyon, şartname bedeli ise 25 bin lira olarak tespit edildi. İhale pazarlık usulü...