07 / 05 / 2024

Sarıyer arsası ihalesi

Sarıyer arsası ihalesi

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, mülkiyeti Hazine’ye ait İstanbul Sarıyer’deki toplam 158 bin 497 metrekarelik arsası için ikinci kez ihale düzenliyor.Alınan bilgilere göre ilk ihaleyi alamayan Emlak Konut ikinci ihaleye katılmayı planlıyor.

Sarıyer Belediyesi Zekeriyaköy ve Uskumruköy'de üç arsa satacak!

İstanbul İli Sarıyer Belediye Başkanlığı, Sarıyer'de yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 9 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Sarıyer'de 137 milyon TL bedelle yapım karşılığı kiralama ihalesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul ili, Sarıyer ilçesi, Tarabya Mahallesi, 552 ada 24 parselde 137 milyon TL bedelle yapım veya onarım  karşılığı kiralama ihalesi düzenliyor.

Alarko GYO Sarıyer Maslak arsası ekspertiz değerleme raporu!

Alarko GYO'nun portföyünde yer alan Sarıyer Maslak arsası için değerleme kuruluşunca hazırlanan ekspertiz değerleme raporu yayınlandı. 

Sarıyer'de 16.7 milyon TL'ye icradan satılık 2 bina!

Gebze İcra Dairesi, Sarıyer İlçesi, Çayırbaşı Mahallesi'nde bulunan 2 binayı 16 milyon 798 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkullerin ihalesi 11 Ocak 2021 günü gerçekleşecek.

Alarko GYO Sarıyer Maslak arsası değerleme raporu!

Alarko GYO portföyündeki Sarıyer Maslak arsasının 30 Aralık 2019 tarihli raporunun 3.6 ve 5.4 maddeleri revize edildi.

Sarıyer'de 4.7 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul ili Sarıyer İlçesi, Reşitpaşa Mahallesi'nde yer alan dubleks ev ve arsası vasıflı gayrimenkul 4 milyon 700 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Sarıyer'de 4.7 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul, Sarıyer İlçesi'nde yer alan 262 metrekarelik dubleks ev ve arsası 4 milyon 700 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Emlak Konut Sarıyer İstinye arsasında yapı ruhsatları alındı!

Emlak Konut GYO'nun Sarıyer İstinye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında toplam 555 adet bağımsız bölüme ait Yapı Ruhsatları alındı.

Alarko GYO Sarıyer Maslak Arsası ekspertiz değerleme raporu yayınladı!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Alarko GYO Sarıyer Maslak Arsası ekspertiz değerleme raporu yayınladı.

Sarıyer Boğaziçi Konakları'nda 3.65 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

T.C İstanbul 10. İcra Dairesi İstanbul Sarıyer'de bulunan 1 adet dubleks mesken satılıyor. 1. ihalesi 28 Kasım 2016 günü yapılacak gayrimenkulün satış bedeli 3 milyon 650 bin TL olarak belirlendi.

Sarıyer'de icradan 14.4 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

İstanbul Sulh Hukuk Mahkemeleri Satış Memurluğu, Sarıyer Rumelihisarı'ndaki 4 gayrimenkulü satışa çıkardı. 14 milyon 400 bin TL'ye satılacak 3 daire ve 1 ahşap evin ihalesi 18 Kasım Cuma günü yapılacak.

Sarıyer'de 46.9 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Kireçburnu Mahallesi'ndeki 3 gayrimenkulü satışa çıkardı. 7 Kasım Pazartesi günü ihalesi yapılacak taşınmazların toplam satış bedeli 46 milyon 922 bin TL olarak belirlendi.

Beşiktaş-Sarıyer Metro Hattı ihalesi 27 Haziran'da!

2 semt arasını 22 dakikaya indirecek olan Beşiktaş-Sarıyer Metro Hattı ihalesi 27 Haziran 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Sarıyer arsası ihalesi Haberi

Sarıyer arsası ihalesi

İstinye Mahallesi’nde yer alan arsa için şubat ayında yapılan ihaleye Emlak Konut GYO ve Fırat Plastik Kauçuk Sanayi ve Ticaret katılmıştı. Her iki firmada 1 milyar 451 milyon lira olarak belirlenen başlangıç fiyatını yüksek bulunca arsa elde kalmıştı. Poligon Tepeüstü’nün hemen karşısında bulunan ve Sabancı At Çiftliğine komşu olan arazi, aynı zamanda Reşitpaşa’daki borsa binasının içinde bulunduğu arazi ile Şahintepesi olarak bilinen bölgeyi kapsıyor.


BEDELLER YARIYA İNDİRİLDİ

6 parselden oluşan arsa için ilk ihalede geçici teminat bedeli 50 milyon lira, şartname alım bedeli ise 50 bin lira olarak belirlenmişti. Son başvuruların 13 Mayıs’ta yapılacağı ikinci ihalede ise bu bedeller yarıya indirildi. Turizm imarlı arsa için teminat bedeli 25 milyon, şartname bedeli ise 25 bin lira olarak tespit edildi. İhale pazarlık usulü...