01 / 05 / 2024

sarıyer Darüşşafaka Okulları

sarıyer Darüşşafaka Okulları

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, mevcut planda ‘Eğitim Tesisleri Alanı’ olarak ayrılan Sarıyer’de, Darüşşafaka Mahallesi’ndeki 20 bin 660 metrekarelik boş Hazine arazisini,‘Mesleki ve Teknik Öğretim Tesisleri Alanı’na aldı.

One Sarıyer İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

One Sarıyer İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Faahd Alı Syed tarafından kuruldu.

Sarıyer Çamlıtepe ve Darüşşafaka Mahalleleri 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Çamlıtepe (Derbent) ve Darüşşafaka Mahallelerinde Bulunan 27,97 Ha’lık Riskli Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Sarıyer'de 2 mahallede riskli alan ilan kararı!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Çamlıtepe (Derbent) ve Darüşşafaka Mahalleleri Sınırları İçerisinde Bulunan Alanın Riskli Alan İlan Edilmesi Hakkında Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Sarıyer’deki hazine arazisine imam hatip lisesi mi yapılacak?

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, mevcut planda ‘Eğitim Tesisleri Alanı’ olarak ayrılan Sarıyer’de, Darüşşafaka Mahallesi’ndeki 20 bin 660 metrekarelik boş Hazine arazisini,‘Mesleki ve Teknik Öğretim Tesisleri Alanı’na aldı.

İBB Sarıyer'deki arsalarını satışa çıkardı!

Büyükşehir Belediyesi, Sarıyer Tarâbya ve Üsküdar Selami Alim mahallelerindeki işgalli konut arsalarını, Kartal Emlak Müdürlüğü de Tuzla Merkez'deki araziyi satışa çıkardı.Sarıyer'deki arazinin muhammen bedeli 1 milyon 688 bin 400 lira.

Büyükşehir, Sarıyer Tarabya ve Üsküdar Selami Ali'de konut arsaları satıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Sarıyer Tarabya ve Üsküdar Selami Ali Mahallelerindeki işgalli konut arsalarını satışa çıkardı. Sarıyer Tarabya ve Üsküdar Selami Ali konut arsası satış ihalesi, 20 Ağustos Çarşamba günü gerçekleştirilecek. İşte fiyatları..

1935 yılında Fatih Caddesi'nde Darüşşafaka arsası 1.893 liraya satılacakmış!

1935 yılında Vakıflar Müdürlüğü tarafından verilen ilanda Fatih Caddesi'nde yer alan Darüşşafaka'ya ait 315 metrekare arsa bin 893 liraya satılacakmış. Yenibahçe'de ise Keçici Piri Camii arsası 140 liraya satılacakmış.

Sarıyer Evlendirme Dairesi Darüşşafaka'da yükseliyor!

Sarıyerli' nin yıllardır beklediği Evlendirme Dairesi ve Kültür Merkezi, Darüşşafaka ' da yükselmeye devam ediyor. Olumsuz kış koşullarına rağmen gece gündüz aralıksız çalışmaya devam ediliyor....

Sarıyer Evlendirme Dairesi ve Kültür Merkezi inşaatında sona gelindi!

Sarıyer Belediyesi Evlendirme Dairesi ve Kültür Merkezi inşaatında sona gelindi. Derbent Mahallesi’nde Darüşşafaka Metro İstasyonu üzerindeki alanda inşa edilen yeni tesiste 360 koltuk kapasiteli nikâh salonu...

Sarıyer Panaroma Home Evleri!

Sarıyer Panaroma Home Evleri 400 bin liradan başlayarak değişiyor. Sarıyer Panaroma Home Evleri İstinye Mahallesi'nde Darüşşafaka Caddesi üzerinde yer alıyor...

Darüşşafaka Metro İstasyonu'ndaki yıkım iddiası yalanlandı!

Sarıyer Belediyesi, Darüşşafaka Metro İstasyonu üstünde yapmak istediği inşaat için İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden nihai izin ve görüş almadı...

Sarıyer metro üzerinde bina kapışması!

Sarıyer Darüşşafaka metro durağı üzerindeki park alanına, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından 2007’de evlendirme dairesi yapımı için proje hazırlandı.

Darüşşafaka Cemiyetinden satılık konut!

Darüşşafaka Cemiyeti Kadıköy Fenerbahçe yer alan bir konutu satışa çıkardığını duyurdu. Selamiçeşme Mahallesi Cemil Topuzlu Caddesi üzerinde yer alan konutun ihalesi 31 Ekim 2011 tarihinde söz konusu adreste yapılacak

sarıyer Darüşşafaka Okulları Haberi

sarıyer Darüşşafaka Okulları

İSTANBUL Büyükşehir Belediye Meclisi, mevcut planda ‘Eğitim Tesisleri Alanı’ olarak ayrılan Sarıyer’de, Darüşşafaka Mahallesi’ndeki 20 bin 660 metrekarelik boş Hazine arazisini, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile İlçe Müftülüğü’nün “Bölgede İmam Hatip Lisesine ihtiyaç var” talebi doğrultusunda, yapılan plan değişikliğiyle ‘Mesleki ve Teknik Öğretim Tesisleri Alanı’na aldı.


Karar doğrultusunda, İstinye Anadolu Lisesi ve Mustafa Kemal Anadolu Öğretmen Lisesi’ne komşu parselde, imam hatip lisesi, yurt ve cami yapılacak. Ağaçlık alanlarla çevrili bölgede Darüşşafaka Okulları da bulunuyor. 


CHP: İMAM AÇIĞIMIZ MI VAR?

İmar ve Bayındırlık Komisyonu’nun kamu yararı niteliği taşıdığı gerekçesiyle uygun gördüğü teklif, İBB Meclisi’nde CHP Grubu’nun ret oyuna karşılık, AK Partili üyelerin oy çokluğuyla kabul edildi. CHP’li İBB Meclis Üyesi Aydın Düzgün, karara şu sözlerle tepki gösterdi: “13-14 yıldır AKP hep bize...