28 / 04 / 2024

sarıyer köprüyle değerlendi mi

sarıyer köprüyle değerlendi mi

Sarıyer fiziki yapısı gereğj engebeli olduğu Oıçin sahil kesiminde konumlanan yapılar oldukça eskidir. Sanyer'in sahil sının, Bebekten az ötede Aşiyan'ı geçince başlayıp Kilyos bölgesini de içine alan Karadeniz kıyılarına kadar ulaşıyor.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılışı bugün!

Türkiye bugün 107 sene önceki Çanakkale kahramanlarını anarken, bölgeye büyük katkılarda bulunacak olan 1915 Çanakkale Köprüsü de bugün hizmete açılıyor.

Kanal İstanbul'un ilk köprüsünün detayları belli oldu!

İstanbul'un Avrupa yakasında Karadeniz'den Marmara Denizi'ne kazar uzayacak şekilde dizayn edilen su yolu projesi Kanal İstanbul'un güzergahında yapılacak ilk köprüyle ilgili ayrıntılar ortaya çıktı.

1915 Çanakkale Köprüsü'nde son durum!

18 Mart 2017'de temeli atılan 1915 Çanakkale Köprüsü'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Ana kablo montajının yapıldığı köprü 2022'de hizmete açılacak.

Alarko GYO Sarıyer Maslak arsası ekspertiz değerleme raporu!

Alarko GYO'nun portföyünde yer alan Sarıyer Maslak arsası için değerleme kuruluşunca hazırlanan ekspertiz değerleme raporu yayınlandı. 

Sarıyer'de 6.6 milyon TL'ye icradan satılık bina!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Sarıyer Bahçeköy'de bulunan bahçeli iki kargir binayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 6 milyon 623 bin 955 TL olarak belirlendi. 

Sarıyer'de tahliye edilen bina sakinleri eşyalarını alabilecek! 

Sarıyer Bahçeköy'de 6 gün önce kolonları patladığı gerekçesiyle boşaltılan bina ile ilgili ön rapor hazırlandı. Bina sakinlerinin eşyalarının aynı anda olmamak şartıyla tahliye edilmesinin risk teşkil etmeyeceği belirtildi.

Murat Kurum: Sarıyer'in mülkiyet ve tapu sorunlarını çözeceğiz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İmar Barışı Yasası ile ilgili bilgilendirme için İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sarıyer Kültür Merkezi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Kurum “Sarıyer'in mülkiyet ve tapu sorunlarını çözeceğiz" dedi.

Sarıyer Baltalimanı ve FSM'de imar barışı toplantısı!

Yıllardır mülkiyet sorununu çözmek için çalışmalarına devam eden Sarıyer Belediyesi 'İmar Barışı' toplantılarına ‘Riskli alan!’ ilan edilen Baltalimanı ve FSM mahalleleri ile devam etti.

Taşköprü TOKİ'de sözleşme dönemi sona eriyor!

TOKİ Kastamonu Taşköprü emekli projesinde yer alan konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Kastamonu Taşköprü TOKİ'de sözleşme dönemi başlıyor!

TOKİ Kastamonu Taşköprü emekli projesinde yer alan konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Dicle'nin iki yakası 327 metrelik köprüyle bağlanacak!

Şırnak'ın Cizle İlçesi'nden geçen Dicle Nehri'nin iki yakası 327 metre uzunluğundaki  taş yaya köprüsü ile bağlanacak. 11 gözlü taş köprü, 25 milyon liraya mal olacak.

1915 Çanakkale Köprüsü'de inşaat hızla devam ediyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Turan, 1915 Çanakkale Köprüsü'nde inşaatın hızla devam ettiğini söyledi.

Tunay Yapı, Sarıyer ve Zekeriyaköy'de lüks projelere odaklandı!

Kişiye özel lüks villa yapımından büyük çaplı taahhüt işlerine, kat karşılığı konut yapımından kooperatif usulü proje üreten Tunay Yapı, Sarıyer ve Zekeriyaköy Bölgesi’ne odaklandı..

sarıyer köprüyle değerlendi mi Haberi

sarıyer köprüyle değerlendi mi


Sarıyer fiziki yapısı gereği engebeli olduğu için sahil kesiminde konumlanan yapılar oldukça eskidir. Sarıyer'in sahili, Bebekten az ötede Aşiyan'ı geçince başlayıp Kilyos bölgesini de içine alan Karadeniz kıyılarına kadar ulaşıyor. 


Her kilometresinde altın değerinde yapıların yükseldiği ilçede gayrimenkul fiyatlan da yapıların özellikleri ve konumlarına göre farklılık gösteriyor. Büyüktepe, Tarabya, Maltıztepe, Kocataş, İbrahim Paşa, Şeytandağı, Tabya, Kartaltepe ve Ağlamışbaba Tepelerinin bulunduğu ilçedeki dereler mahalleleri birbirinden ayırmaktadır. Koylar, burunlar ve boğazın diğer güzelliklerini dikkate aldığımızda 30'a yakın mahallede fiyatlar geçen yıldan daha yüksek. 3. Boğaz Köprüsü güzergâhının İlçe sınırlarından geçecek olması özellikle bakir olan Garipçe bölgesine ayn bir değer kattı.


4 yılda fiyatlar minimum yüzde 40-70 oranında arttı. Sarıyer'deki gayrimenkullerin değeri köprünün yapımı bittiğinde minimum yüzde 40 artacak. 


Zekeriyaköy, Uskumruköy ve Demirciköy'deki araziler de...