02 / 05 / 2024

Sarıyer Trafo Merkezi Alanı nerede

Sarıyer Trafo Merkezi Alanı nerede

Sarıyer Maden Mahallesi'ndeki Trafo Merkezi Alanı olarak geçen kısım /1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı bugün askıya çıktı. Askı süresi 22 Ekim olarak belirlendi.

Sarıyer Belediyesi'nden 3 milyarlık arazi için geri adım! Önce verdi, sonra geri aldı...

Sarıyer Belediyesi, Polis Merkezi yapılması için Emniyet Genel Müdürlüğü’ne tahsis ettiği İstinye’deki 3 milyar lira değerindeki, 15 bin 605 metrekarelik parselin tahsis kararını belediyeye ait SAGEM yapılmak istenmesi üzerine iptal etti.

Sarıyer'e sağlık merkezi inşa ediliyor!

Sarıyer Belediyesi, Maden Mahallesi'nde yeni bir sağlık ve yaşam merkezi için çalışmalara başladı. Merkeze koronavürüse karşı aşı geliştirme çalışmaları yapan Uğur Şahin ve Özlem Türeci’nin isimleri verilecek.

Murat Kurum: Sarıyer'in mülkiyet ve tapu sorunlarını çözeceğiz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İmar Barışı Yasası ile ilgili bilgilendirme için İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sarıyer Kültür Merkezi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Kurum “Sarıyer'in mülkiyet ve tapu sorunlarını çözeceğiz" dedi.

İstanbul'un kalbi Sarıyer'de atacak!

AK Parti Sarıyer Başkan Adayı Bayraktar, Sarıyerlilerin hayallerini gerçekleştirecek projeler ürettiklerini belirtti. Bayraktar, “Sarıyer’i turizmin, ticaretin, kültürün, teknolojinin ve sporun merkezi yapacağız. İstihdam ve kalkınma oluşacak, işsizlik bitecek” diye konuştu...

Seba İnşaat, Sarıyer Seba Carina Evleri'yle dönüş yapıyor!

Seba İnşaat, 21 yılda İstanbul ve Bodrum'da iki binden fazla konut, ofis, iş merkezi, otel ve sinema projesine imza attı. 4 yıl aradan sonra bu sefer Sarıyer'e 'Seba Carina Evleri'yle dönüş yaptı.

Beylikdüzü trafo merkezi için BEDAŞ’a yer tahsisi yapıldı!

Gelişen ve nüfusu büyük hızla artan Beylikdüzü’nün elektrik sorunu için Beylikdüzü Belediyesi harekete geçti. İlçenin uzun vadede 50 yıllık elektirik ihtiyacını karşılayacak olan indirici trafo merkezi için BEDAŞ’a yer tahsisi yapıldı.

Sarıyer'de kentsel dönüşümde birlik toplantısı düzenlendi!

Sarıyerli mahalle kooperatifi ve dernek yöneticilerinin katıldığı, kentsel dönüşüm ve imar yasası konularını masaya yatırıldığı toplantı, Sarıyer Belediyesi Evlendirme Dairesi ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Sarıyer'de Kentsel Dönüşümde Birlik Toplantısı gerçekleşti!

Sarıyerli mahalle kooperatifi ve dernek yöneticilerinin katıldığı, kentsel dönüşüm ve imar yasası konularının masaya yatırıldığı Kentsel Dönüşümde Birlik Toplantısı Sarıyer Belediyesi Evlendirme Dairesi ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Sarıyer Evlendirme Dairesi ve Kültür Merkezi, meclis toplantısı ile açıldı!

Sarıyer Belediyesi, İnşaat Mühendisi Şükrü Genç’in başkanlığında bir ilke daha imza daha attı. Sarıyer Belediyesi 30 yıl sonra inşaat süreci sancılarla geçen Evlendirme Dairesi ve Kültür Merkezi’ne kavuştu.

Sarıyer Belediyesi'nden Karanlığı Aşalım Özgürlüğe Olta Atalım şenliği!

Sarıyer Belediyesi ve Lions 118T Yönetim Çevresi Kulüpleri'nin Altı Nokta Körler Vakfı ve Emirgan Altı Nokta Görme Engelliler Rehabilitasyon Merkezi için düzenlediği Karanlığı Aşalım Özgürlüğe Olta Atalım şenliği yarın düzenlenecek.

Sarıyer Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi Ayazağa'da da açıldı!

İlk ve ortaokul öğrencileri için ücretsiz etüt eğitim merkezi olanağı sunan, aynı zamanda velilerin de eğitimlerine destekte bulunan Sarıyer Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi’nin (SAGEM) yenisi Ayazağa Mahallesi’nde halkın coşkun katılımıyla hizmete açıld

Sarıyer Trafo Merkezi Alanı imar planı askıya çıktı!

Sarıyer Maden Mahallesi'ndeki Trafo Merkezi Alanı olarak geçen kısım /1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı bugün askıya çıktı. Askı süresi 22 Ekim olarak belirlendi.

Panorama Koç Life Sarıyer fiyatları!

İçinde cafe, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, fitness merkezi, sauna, buhar odası, spor alanları ve kapalı otopark bulunan Panorama Koç Life Sarıyer fiyatları.

Sarıyer Trafo Merkezi Alanı nerede Haberi

Sarıyer Trafo Merkezi Alanı nerede

İstanbul ili, Sarıyer İlçesi, Maden Mahallesi, F22d6b3c, F22d6b4c ve F22d6b4b paftalarında gösterilen alanların “Trafo Merkezi Alanı” olarak belirlenmesine yönelik 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği teklifleri, üzerinde gerekli düzeltmeler yapılmak suretiyle Bakanlık Makamının 23.06.2014 tarih ve 9957 sayılı OLUR’u ile 644 sayılı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararname uyarınca tadilen onaylanmıştır.


Söz konusu planlar 3194 sayılı İmar Kanununun 8/b maddesi uyarınca 23.09.2014 – 22.10.2014 tarihleri arasında bir ay (30 gün) süre ile İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü binasında askıya çıkarılmıştır. İtirazlar İl Müdürlüğümüze yapılabilecektir.


İş bu imar planlarına ait askı ilan tutanağı tarafımızca düzenlenerek imza altına...