02 / 05 / 2024

Sarıyerde satılık çayır

Sarıyerde satılık çayır

İstanbul 10. İcra Dairesi; Sarıyer İlçesi, PTT Evleri Mahallesi'ndeki sit alanında kalan çayır vasıflı gayrimenkulü satışa çıkarıyor. Söz konusu gayrimenkulün fiyatı 2 milyon 490 bin TL olarak belirlendi.

SON DAKİKA: Yağlık ayçiçeği üreticilerine destek tutarı artırıldı: Resmi Gazete'de yayımlandı!

Tarımsal destekleme ödemeleri çerçevesinde Trakya'daki Meriç ve Kuzey Marmara havzalarında yetiştirilen yağlık ayçiçeği için üreticilere ödenecek tutar kilogram başına artırıldı. Peki  yağlık ayçiçeği için kilogram başına ne kadar destek verilecek? 

Kiralık konuta talep arttı, satılık konut fiyatları düştü!

Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi ve sahibindencom işbirliği ile hazırlanan sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü ağustos ayı sonuçları açıklandı. Buna göre kiralık konuta talep artarken, satılık konut fiyatları düştü.

Kiralık ve satılık konut fiyatlarında şok açıklama! Uzman isim her şeyi tek tek anlattı!

Konut sektöründeki satışlar nisan ayında düştü. Bu düşüş satılık ev fiyatlarını etkiler mi, ev fiyatları düşecek mi? İşte detaylar!

Konut sektörü depremden nasıl etkilendi? Satılık ve kiralık ev fiyatları artacak mı? Ev alacaklar hemen bakın!

Depremler sonrasında konut piyasasında ilk bakışta yaşanan ve sonrası için yaşanması olası değişimi sektör uzmanları değerlendirdi. Peki konut sektörü depremden nasıl etkilendi? Satılık ve kiralık ev fiyatları artacak mı? Ev alacaklar hemen bakın!

Konut piyasasında büyük şok! Satılık ev fiyatları bir senede yüzde 196,8 arttı!

Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) tarafından sahibindencom’un ilan verileriyle düzenlenen "sahibindex Satılık Konut Piyasası Görünümü" 2022 Ekim ayı raporunu yayınladı. İşte detaylar...

İnşaat sektörünü neler bekliyor? Satılık ve kiralık ev fiyatları düşecek mi?

Bornova ve Bayraklı Müteahhitler ve İşadamları Derneği Başkanı Caner Tan, inşaat sektöründeki son durum ile kiralık ve satılık konut fiyatlarını değerlendirdi. İşte Caner Tan'ın o açıklamaları...

Satılık ve kiralık ev fiyatları en çok hangi illerde arttı?

Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) tarafından sahibindencom’un ilan verileriyle hazırlanan “sahibindex Satılık Konut Piyasası Görünümü” 2022 Ocak ayı raporu yayınlandı. Rapora göre, konut fiyatları 3 büyük ilde yükselişini sürdürüyor.

Ankara'da satılık konut fiyatları yükseldi!

Sahibindencom tarafından yayınlanan "sahibindex Konut Piyasası Görünümü” Ankara'da satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artış Kasım ayında da devam etti. 

İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması hepimizin ayıbıdır!

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, yaptığı açıklamada, "İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması maalesef hepimizin ayıbıdır." dedi.

Semt Bahçekent Sur Yapı satılık daire fiyatları!

Semt Bahçekent Sur Yapı satılık daire fiyatları 248 bin TL'den başlıyor. Projede 84 ay sıfır faizi avantajı sunuluyor...

Avrupark Hayat satılık daire fiyatları!

Peşin ödemelerde yüzde 5 indirim sağlananan Avrupark Hayat Evleri'nde 42 ay sıfır faizle ödeme imkanı sunuluyor. Hoşdere Avrupark Hayat satılık daire fiyatları 220 bin TL'den başlıyor. 

Piazza Rönesans Evleri satılık!

Toplam 230 daire, 220 ofis, 160 mağaza ve 27 restorandan oluşan Piazza Rönesans Evleri satılık daire fiyatları 543 bin TL'den başlıyor.

Başakşehir 3. İstanbul satılık daire fiyatları!

Başakşehir 3. İstanbul satılık daire fiyatları 514 bin TL'den başlıyor. 3. İstanbul projesinde sıfır faizle 60 ay taksitli ödemeler yapılıyor...

Sarıyerde satılık çayır Haberi

Sarıyerde satılık çayır

İstanbul 10. İcra Dairesi; Sarıyer İlçesi, PTT Evleri Mahallesi'ndeki sit alanında kalan çayır vasıflı gayrimenkulü satışa çıkarıyor. Söz konusu gayrimenkulün çevresinde kaçak yapılar yer alıyor. 


19407 metrekare alana sahip çayırın toplam bedeli 2 milyon 490 bin TL olarak belirlendi. İhalesi; 25 Kasım 2014 tarihinde 13:30 - 13:40 arasında İstanbul 10. İcra Müdürlüğü Kalemi'nde açık artırma suretiyle yapılacak.


İhale ilanı:


GM.SATIŞ 

10. İCRA MÜDÜRLÜĞÜ - Evrak No: 2013/913 E


T.C. İSTANBUL 10. İCRA DAİRESİ


2013/913 ESAS


TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri:


1 NO'LU TAŞINMAZIN


Özellikleri : İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Çayırbaşı Mahallesinde kain, 530 ada, 4 parselde. 19407 m2 çayır nitelikli taşınmazın 3320/19407 hissesi niteliğindedir. Taşınmazın adresi Sarıyer 


İlçesi, Bahçeköy-Büyükdere Cad. PTT Evleri Mahallesi olduğu belirlenmiştir. Yerinde yapılan incelemede değerlendirme konusu parselin...