02 / 05 / 2024

Sarkışla Sivas Anaokulu açılışı

Sarkışla Sivas Anaokulu açılışı

Çocuklar Gülsün Diye, Sarkışla Sivas Anaokulunu 2 Haziran Cumartesi 12:00-13:00 saatleri arasında açılışı gerçeklecek

Sivas Şarkışla'da 108 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık 5 arsa!

Sivas ili, Şarkışla Belediye Başkanlığı, Sivas ili, Şarkışla ilçesi, Kale Gültekin ve Yukarı Mahallelerinde yer alan 5 adet arsayı satıyor. İşte merak edilen detaylar...

Sivas'ta tersine göç için parsel dağıtılacak!

Sivas Şarkışla'da muhtar Rüstem Dağdeviren, bölgeyi yerleşim yeri haline getirerek, köye dönüşleri hızlandırmayı planlıyor.

TOKİ Sivas Şarkışla kuraları çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sivas’ın Şarkışla İlçesi’nde hayata geçirdiği 253 konutun kura çekilişi yapıldı.

Sivas Şarkışla'ya 253 sosyal konut!

Sivas Valisi Davut Gül, Şarkışla ilçesinde yapımı devam eden projeleri inceledi. Gül, inşaatı süren 253 adet sosyal konut hakkında bilgi aldı.

Sivas Suşehri Ve Şarkışla'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Sivas'ın Suşehri ve Şarkışla ilçelerinde gerçekleştirilmeye başlanan altyapı çalışmaları devam ediyor.

Şarkışla'da TOKİ evleri hak sahiplerine teslim ediliyor!

TOKİ tarafından Sivas Sarkışla'da hayata geçirilen evler, hak sahiplerine teslim ediliyor.

TOKİ Sarkışla'da teslimler başladı!

TOKİ'nin Sarkışla'da inşa ettiği konutlar hak sahiplerine teslim ediliyor. İlgili firmanın yetkilisi Mücahit Akyol, anahtar tesliminin blok sırasına göre yapıldığını söyledi.

TOKİ Sivas Şarkışla TOKİ 2. Etap başvuruları başladı!

Sivas-Şarkışla II. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında toplam 15 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile satışa sunuluyor.

TOKİ Sivas Şarkışla başvuru tarihleri!

15 adet daireden meydana gelen TOKİ Sivas-Şarkışla 2. Etap projesindeki daireler açık satışa sunulacak. İşte, TOKİ Sivas Şarkışla başvuru tarihleri...

TOKİ Sivas Şarkışla 2017 başvuru!

TOKİ'nin Sivas-Şarkışla 2. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 15 konut açık satışa çıkıyor. İşte, TOKİ Sivas Şarkışla 2017 başvuru tarihleri...

TOKİ Sivas Şarkışla başvuruları 2017!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca hayata geçirilen ve stoklarda yer alan 15 adet konut açık satışa sunuluyor. İşte, TOKİ Sivas Şarkışla başvuruları 2017...

TOKİ Sivas Şarkışla'da 212 konutun hak sahipleri belirlendi!

TOKİ Sivas'ın Şarkışla ilçesinde inşaatı devam 212 adet konutun sahiplerini kura çekilişiyle 8 Eylül'de belirledi.

Sivas Şarkışla'da metruk binalar yıkılıyor!

Sivas Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, '' İlçemizde yıkılmaya yüz tutmuş, tehlike arz eden binaları önce tespit ettik. Sahipleri ile görüşerek yıkıyoruz. Bu sayede hem ilçemiz görüntü kirliliğinden kurtulacak.''dedi.

Sarkışla Sivas Anaokulu açılışı Haberi

Sarkışla Sivas Anaokulu açılışı

Gülben Ergen'in 2010 yılında kurduğu “Çocuklar Gülsün Diye Derneği”, Türkiye’de okul öncesi eğitiminin yaygınlaştırılmasına katkıda bulunmayı amaçlıyor. Şimdiye kadar 10 anaokulu inşaatını tamamlayıp, eğitim materyalleri ile birlikte Milli Eğitim Bakanlığı’na teslim eden dernek, şimdiyse; “Çocuklar Gülsün Diye” Sarkışla Sivas Anaokulunu teslim etmeye hazırlanıyor. 

Eğitime ve gelişime son derece önem veren, pek çok farklı alanda eğitimi ve eğitimciyi desteklemeyi misyon edinen Signal, “Çocuklar Gülsün Diye Derneği” tarafından Sivas Sarkışla’da 2 Haziran 2012 Cumartesi günü saat 12.00 – 13.00 arası gerçekleştirilecek olan anaokulu açılış töreninde yer alacak. 


Açılışı yapılacak olan “Çocuklar Gülsün Diye” Sarkışla Anaokulu, 2 dersliği ile 3-5 yaş grubu çocuklara hizmet verecek. Açılış töreninde, genç-yaşlı-bebek-çocuk tüm Sarkışla halkı ile buluşacak olan Signal de, “Çocuklar Gülsün Diye”, tüm çocuklara ağız ve diş...