12 / 05 / 2024

şarköy kıyı kenar çizgisi tespiti

şarköy kıyı kenar çizgisi tespiti

Tekirdağ Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Kıyı Kenar Tespit Komisyonunca tespit edilerek onaylı 1/1000 ölçekli G18-c-02-b-4-a paftası üzerine yapılan kıyı kenar çizgisi aktarım işlemi bugün askıya çıktı...

Taylor Swift’in 80 milyon dolarlık mülk portföyü bulunuyor!

ABD'li dünyaca ünlü şarkıcı Taylor Swift’in 80 milyon dolarlık bir mülk portföyü olduğu biliniyor. Peki Swift’in  mülk portföyünde hangi malikane göze çarpıyor? İşte ayrıntılar...

Ayla Çelik Artvin'den köy evi aldı!

Şarkıcı Ayla Çelik Artvin'den köy evi aldığını dile getirdi. Çelik köy evine tadilat yaptıracak.

Denize sıfır inşa edilen konutlar kıyılara zarar veriyor!

İçişleri Bakanlığı’nın sahil raporuna göre, deniz kenarına inşa edilen konutların kıyılara büyük zarar verdiği ortaya çıktı. 

Muğla'da Kıyı Kenar Kanunu'na aykırı ve kaçak yapılar yıkılacak!

Muğla Valisi Orhan Tavlı yaptığı açıklamada, "Muğla’da imara aykırı ve kaçak yapılarla mücadelemiz kesintisiz devam edecek." dedi.

Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi!

Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu. Kanun teklifi ile Akşehir Gölü'nün kıyı kenar çizgisinin farklı tarihlerde değiştirilmesi sonucunda mağdur olan vatandaşların mülkiyet sorunlarının çözülmesi amaçlanıyor.

Mersin Silifke'de tepki çeken inşaat! 

Mersin’in Silifke ilçesine bağlı Yeşilovacık Mahallesi’nde yapılaşmanın yasak olduğu kıyı kenar çizgisi içerisinde konut inşa ediliyor. Söz konusu yapılar çevre halkın tepkisine neden oldu. 

Tekirdağ'da 2.4 milyona restore edilen Şarköy-Güzelköy Camisi Mart'ta açılacak!

Tekirdağ'da restore edilen Osmanlı yapısı 600 yıllık Şarköy-Güzelköy Camisi'nin Mart'ta ibadete açılacağı açıklandı.

İzzet Yıldızhan'ın ofisi yıkılacak! 

Şarkıcı İzzet Yıldızhan'ın  30 Ekim'de yaşanan depremde İzmir'de bulunan ofisinin yanındaki bina yıkılmıştı. Yıldızhan'ın ofisi için de yıkım kararı alındı.

Kıyı Kanununda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun Teklifi!

TBMM'ye sunulan Kıyı Kanununda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun Teklifi ile Akşehir Eber Gölleri Sulak Alan Yönetim Planının kıyı kenar çizgisinin ve doğal sit alanı sınırlarının yenilenmesi, yöre halkının arazi mülkiyeti ve kullanımından kaynaklı idari ve adli sorunların çözülmesi planlanıyor.

İzzet Yıldızhan: Ofisimin yanındaki bina yıkıldı!

Ünlü şarkıcı İzzet Yıldızhan, bir süre önce ailesiyle İzmir’e yerleşmişti. Şarkıcı, depremde yaşadığı zor anları anlattı. Yıldızhan, Bayraklı’da bulunan ofisinin yanındaki binanın yıkıldığını söyledi.

Kıyı kanunu değişikliğiyle deniz kenarına iskele yapımı kısıtlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca Kıyı Kanunu'nun Uygulanmasına Dair Yönetmelik'te yapılan değişiklikle kıyılarda güneşlenme, denize girme, sportif amaçlı rekreaktif iskelelerin yapımına standart getirildi. 

Çeşme'de sit alanında inşa edilen taş bina yıkıldı!

Çeşme'de deniz kenarı ve Sit Alanı'na inşa edilen taş bina yıkıldı. Bina sahibi G.S.E'ye kararı gönderen belediye ekipleri, bir ay içerisinde karara uyulmaması üzerine iş makineleri aracılığıyla binanın yıkımını tamamladı.

Çeşme'de sit alanına inşa edilen taş bina yıkıldı!

İzmir Çeşme'de deniz kenarı ve sit alanına yapılan taş bina yıkıldı.

şarköy kıyı kenar çizgisi tespiti Haberi

şarköy kıyı kenar çizgisi tespiti


Tekirdağ Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Kıyı Kenar Tespit Komisyonunca tespit edilerek onaylı  1/1000 ölçekli   G18-c-02-b-4-a paftası üzerine yapılan kıyı kenar çizgisi aktarım işlemi ve G18-c-02-b-4-b, G18-c-02-b-1-c, G18-c-02-b-1-b, G18-b-22-c-4-c numaralı halihazır harita paftaları üzerine yapılan kıyı kenar çizgisi yeni tespit işlemi, bakanlık tarafından 7 Ocak 2015 tarihinde onaylandı. Onaylanan kıyı kenar çizgisi tespit şilemleri bugün itibariyle 30 gün boyunca askıya çıktı.


G18-c-02-b-4-a pafta için tıklayın

G18-c-02-b-4-b pafta için tıklayın

G18-c-02-b-1-c pafta için tıklayın

G18-c-02-b-1-b pafta için tıklayın

G18-b-22-c-4-c pafta için tıklayın



Gülcihan...