07 / 05 / 2024

Şarköy Kovalık parkı

Şarköy Kovalık parkı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Trakya Kalkınma Ajansı desteği ile Şarköy Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Şarköy Kovalık Mevkii Sahili ve Parkı ’nın açılış törenine katıldı.

73 yıllık dev inşaat şirketi iflas etti! Esenyurt Koza Park Sitesi de dahil 1415 konut satılıyor...

Ekonomik sıkıntılar inşaat firmalarını da vurdu. 73 yıllık dev inşaat şirketi Garanti Koza A.Ş iflas etti ve  1415 konut satışa çıktı.

Sedef Adası, Kaşık Adası ve Yıldız Parkı’nda yapılaşmaya izin çıktı!

Boğaziçi Üniversitesi ve çevresinin koruma durumunda değişiklik yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Yıldız Parkı’nın çevresi ile Sedef ve Kaşık adalarının koruma ve kullanım durumlarını da değiştirdi. Parkın çevresi ve adaların bazı kısımlarında yapılaşmaya izin çıktı. 

TOKİ kamusal büyük park alanları için danışmanlık hizmeti alacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, kamusal büyük park alanları ile ilgili mühendislik, peyzaj mimarlığı ve mimarlık tasarım hizmetleri  için danışmanlık hizmeti alacak.

Tekirdağ'da 2.4 milyona restore edilen Şarköy-Güzelköy Camisi Mart'ta açılacak!

Tekirdağ'da restore edilen Osmanlı yapısı 600 yıllık Şarköy-Güzelköy Camisi'nin Mart'ta ibadete açılacağı açıklandı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Özgürlük Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Özgürlük Parkı Şubesi bugün Kartal'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Şarköy Sosyokültürel Tesis Cemevi yarın açılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Şarköy Sosyokültürel Tesis Cemevi hizmete açıldı.

Samsun'da 116 yıllık hastane restore edilecek!

Atıl duruma düşen 116 yıllık Samsun Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi restore edilecek. Binayı çevreleyen 3 hektarlık bahçenin ise Kent Park olarak hizmete açılacağı belirtildi.

Kartal'ın en büyük parkı Yakacık'ta inşa ediliyor!

Kartal'ın en büyük parkı olma özelliğine sahip olacak, Yakacık Havuz Sokak'ta yapımı devam eden parkın çalışmalarını Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz yerinde inceledi...

Tekirdağ Şarköy'deki tarihi 52 ev yenilenecek!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Şarköy'ün Uçmakdere, Gaziköy, Tepeköy, Güzelköy ve Eriklice mahallerindeki 52 tarihi ev aslına uygun olarak yenilenecek.

Muğla Milas'taki 100 yıllık tarihi bina yıkıldı!

Muğla Milas'ta yer alan tescilli tarihi binanın yıkımı gerçekleşti. Arasta Park’ı içerisinde bulunan 100 yıllık tarihi yapı, Milas Belediyesi ekiplerince yıkıldı.

Menderes'teki Ay Yıldız Park'ta sona gelindi!

Menderes Belediyesi tarafından yapılan Ay Yıldız Park'ta sona gelindi. Yeşillendirme çalışmalarının yapıldığı park kısa süre sonra hizmete açılacak.

Şarköy yatırımları artarak devam edecek!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Şarköy Belediyesinin Meclis Toplantısına katıldı. Albayrak Şarköy yatırımlarının artarak devam edeceğini söyledi.

650 yıllık Zeynel Bey Türbesi 8 saatte taşınacak!

Batman'ın Hasankeyf ilçesinde Ilısu Barajı tamamlanınca su altında kalacak 650 yıllık Zeynel Bey Türbesi, Hasankeyf Yeni Kültürel Park Alanı'na 52 kişilik ekip tarafından 8 saatte taşınacak.

Şarköy Kovalık parkı Haberi

Şarköy Kovalık parkı


Sahil Düzenlemesi ve park açılışında konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Büyükşehir Belediyesi olarak 11 ilçemizle birlikte güç birliği yaparak Tekirdağ’ı yaşanabilir bir kent haline getirmek için gece gündüz çalışıyoruz. Bugün burada açılışını yaptığımız sahil düzenlemesi ve park örneğinde olduğu tüm ilçelerimizde, tüm mahallelerimizde bu tür hizmetleri hayata geçirmeye devam edeceğiz. Tekirdağ hizmetin en kalitelisini, süreklisini ve başarılısını sonuna kadar hak ediyor. Büyükşehir Belediyesi olarak yapılanmamızı tamamladık ve hizmet vermeye başladık. Kasım Ayı sonuna kadar tüm ilçelerimizde büyükşehir hizmet binalarını hizmet açacağız. Binalarımızın hizmete açılması ile birlikte işlemler daha hızlı ve daha kolay işleyecek. Şarköy’ün turizm vizyonunu geliştirmek için büyükşehir belediyesi olarak gerekli desteği vereceğiz. Tesisin yapımında emeği geçenlere teşekkür ediyor, tesisin Şarköy’e ve ilimize hayırlı olmasını diliyorum”...