07 / 05 / 2024

Şarköy Kovalık sahili

Şarköy Kovalık sahili

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Trakya Kalkınma Ajansı desteği ile Şarköy Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Şarköy Kovalık Mevkii Sahili ve Parkı ’nın açılış törenine katıldı.

Tekirdağ'da 2.4 milyona restore edilen Şarköy-Güzelköy Camisi Mart'ta açılacak!

Tekirdağ'da restore edilen Osmanlı yapısı 600 yıllık Şarköy-Güzelköy Camisi'nin Mart'ta ibadete açılacağı açıklandı.

Şarköy Sosyokültürel Tesis Cemevi yarın açılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Şarköy Sosyokültürel Tesis Cemevi hizmete açıldı.

Tekirdağ Şarköy'deki tarihi 52 ev yenilenecek!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Şarköy'ün Uçmakdere, Gaziköy, Tepeköy, Güzelköy ve Eriklice mahallerindeki 52 tarihi ev aslına uygun olarak yenilenecek.

Şarköy yatırımları artarak devam edecek!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Şarköy Belediyesinin Meclis Toplantısına katıldı. Albayrak Şarköy yatırımlarının artarak devam edeceğini söyledi.

Şarköy'e prestij cadde müjdesi!

Mesaisine sabahın erken saatlerinde Şarköy ilçesinde başlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak bazı incelemelerde bulundu.

Tekirdağ Şarköy'e dev yatırım!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Şarköy İlçesi Muhtelif Mahalleler İçme Suyu İnşaatı Temel Atma Törenini gerçekleştirdi.

Şarköy'e yeni okul geliyor!

TEKİRDAĞ Büyükşehir'in 11 İlçeye 11 Okul projesi kapsamında Şarköy’e yapılması planlanan İlkokulun temelinin atılması için tören düzenlendi. Albayrak “Okullarımızın temelleri sırayla atıyoruz." dedi.

Tekirdağ Büyükşehir'den Şarköy'e okul!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin 11 İlçeye 11 Okul projesi kapsamında Şarköy’e yapılması planlanan İlkokulun temelinin atılması için tören düzenlendi. Törene Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da katıldı...

Şarköy Su Sporları Merkezi açıldı!

Şarköy’de atıl vaziyette bulunan ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin katkı ve destekleri ile Şarköy Belediyesi tarafından düzenlemesi yapılan bina Su Sporları Merkezi olarak düzenlendi ve törenle hizmete açıldı.

Şarköy'deki Tarihi Osmanlı Hamamı restore edildi!

Şarköy Belediyesi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin destek ve katkıları ile yeniden restore edilerek Şarköy turizmine kazandırılan Tarihi Osmanlı Hamamı düzenlenen geniş katılımlı törenle hizmete açıldı.

Şarköy Uçmakdere kıyı kenar tespit işlemi askıda!

Tekirdağ Şarköy İlçesi, Uçmakdere Mahallesi kıyı kesimine ait onaylı 1/1000 ölçekli G18-b-23-a-3-a ve G18-b-23-a-3-b no.lu halihazır harita paftaları üzerine yapılan kıyı kenar çizgisi yeni tespit işlemi bugün askıya çıktı...

Miras Atölyesi'nin ikinci etabı Şarköy'de başlıyor!

Büyükşehir Belediyesi 'nin kent tarihini gün yüzüne çıkarmayı hedefleyen Miras Atölyesi Projesi'nin ikinci etabı Şarköy'de hayata geçirilecek. Uçmakdere Mahallesi'nde tescilli 52 adet yapının restore edilecek.

Balıkesir Burhaniye'de Şarköy Yolu'nun inşaat çalışmaları başladı!

Burhaniye Belediyesi Cumhuriyet Mahallesi Küçük Sanayi Sitesi Caddesi çalışmaları başladı. Şarköy Yolu olarak bilinen Cumhuriyet Mahallesi Küçük Sanayi Sitesi Caddesi yolunun söküm çalışmaları başladı.

Şarköy Kovalık sahili Haberi

Şarköy Kovalık sahili


Sahil Düzenlemesi ve park açılışında konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Büyükşehir Belediyesi olarak 11 ilçemizle birlikte güç birliği yaparak Tekirdağ’ı yaşanabilir bir kent haline getirmek için gece gündüz çalışıyoruz. Bugün burada açılışını yaptığımız sahil düzenlemesi ve park örneğinde olduğu tüm ilçelerimizde, tüm mahallelerimizde bu tür hizmetleri hayata geçirmeye devam edeceğiz. Tekirdağ hizmetin en kalitelisini, süreklisini ve başarılısını sonuna kadar hak ediyor. Büyükşehir Belediyesi olarak yapılanmamızı tamamladık ve hizmet vermeye başladık. Kasım Ayı sonuna kadar tüm ilçelerimizde büyükşehir hizmet binalarını hizmet açacağız. Binalarımızın hizmete açılması ile birlikte işlemler daha hızlı ve daha kolay işleyecek. Şarköy’ün turizm vizyonunu geliştirmek için büyükşehir belediyesi olarak gerekli desteği vereceğiz. Tesisin yapımında emeği geçenlere teşekkür ediyor, tesisin Şarköy’e ve ilimize hayırlı olmasını diliyorum”...