25 / 05 / 2024

sarp levendoğlu bebek ev fiyat

sarp levendoğlu bebek ev fiyat

Beş yıllık ilişkilerini geçtiğimiz haziran ayında noktalayan Begüm Birgören ve Sarp Levendoğlu’nun birlikte yaşadıkları Bebek’teki ev, satılığa çıktı. Üç katlı Boğaz manzaralı villa için 1 milyon 350 bin dolar isteniyor...

Bakan Uraloğlu müjdeyi verdi: Samsun-Sarp demir yolu projesine bu yıl başlıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Samsun’dan Sarp’a giden ve Trabzon’un da içinde bulunduğu demir yolu proje çalışmalarının bu sene başlayacağının müjdesini verdi. 

Meydan Txm Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Meydan Txm Gayrimenkul Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sarp Tiryakioğlu tarafından kuruldu.

Sarp İnşaat'ın acı günü! Sarpay Ekşioğlu vefat etti!

Sarp İnşaat Mobilya San. ve Tic. A.Ş.'nin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Sarpay Ekşioğlu hayatını kaybetti. Sarp İnşaat taziye ilanı yayınladı. 

Sarpay Ekşioğlu kimdir?

Sarp İnşaat Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sarpay Ekşioğlu kimdir? Sarpay Ekşioğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Sarpay Ekşioğlu'nun biyografisi...

Nuray-Okan Fenercioğlu çifti ev sahibiyle kriz yaşıyor!

Sosyetenin tanınan yüzlerinden Nuray-Okan Fenercioğlu çifti otopark sorunu nedeniyle Bebek’te bulunan dairelerinin ev sahibiyle kriz yaşıyor.

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal bebek odası için 40 bin TL harcadı!

7 aylık hamile olan Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, bebek odası için hazırlıklara başladı. Çiftinin pembe ağırlıklı olacak bebek odası takımı için ise 40 bin TL harcadığı iddia edildi.

Berfu Yıldız ve Eser Yenenler bebek odası hazırladı!

Haziran ayında dünya evine giren Berfu Yıldız ile Eser Yenenler'in bir oğlu olacak. Çocukları olacağı için kirası 15 bin TL olan bir eve taşınan Yenenler çifti, bebek odasını hazırladı.

İşletmeci Ayşe Kucuroğlu milyonluk evi harabeye çevirdi!

İşletmeci Ayşe Kucuroğlu, Nilgün Keçili'nin Bebek'teki dairesinin aylık 10 bin liralık kirasını aylarca ödemeyince evden zorla çıkartıldı.

Ali Ağaoğlu, Rolls Royce marka aracıyla görüntülendi!

Geçtiğimiz günlerde oğlu Ali Ege'ye sünnet düğünü yapan iş adamı Ali Ağaoğlu, önceki akşam yeni Rolls Royce marka aracı aracıyla Bebek'te seyir halindeyken görüntülendi.

İşte Siren Ertan'ın Bebek'teki yalı dairesi!

Bebek'te boğaza nazır bir yalı dairesinde yaşayan modacı Siren Ertan, evin dekorasyonu için mimar dostları Hakan Helvacıoğlu ve Ülkem Güçsav’dan yardım almış.

Ali Ağaoğlu ve Duygu Su Gürpınar Bebek'te kahvaltı yaptı!

Ağaoğlu'nun sahibi Ali Ağaoğlu ve 39 yaş küçük sevgilisi Duygu Su Gürpınar, Bebek'te görüntülendi. Beraber kahvaltı yapan çiftin keyifli halleri gözlerden kaçmadı.

Birce Akalay ile Sarp Levendoğlu, Bebek’teki evlerini boşalttı!

3 yıllık evliliklerini geçen ay noktalayan Birce Akalay’la Sarp Levendoğlu, Bebek’teki evlerini boşalttı. Bu vedanın ardından eski eşler, sosyal medyada duygusal mesajlar paylaştı .

Ali Ağaoğlu hafta sonunu Boğaz’da gezerek geçirdi!

Ağaoğlu şirketler gurubu başkanı Ali Ağaoğlu, önceki gün Bebek’te sıkışan trafikte görüntülendi. Çapkınlığı ile bilinen iş damının aracında yalnız başına olduğu görenleri şaşırttı.

sarp levendoğlu bebek ev fiyat Haberi

sarp levendoğlu bebek ev fiyat


Beş yıllık ilişkilerini geçtiğimiz haziran ayında noktalayan Begüm Birgören ve Sarp Levendoğlu’nun birlikte yaşadıkları Bebek’teki ev, satılığa çıktı. Üç katlı Boğaz manzaralı villa için 1 milyon 350 bin dolar isteyen ev sahibi, Sahibinden.com sitesine ilan verdi.


İlanda, Begüm Birgören’in InStyle Home dergisine verdiği röportajda kullanılan fotoğraflar da yer aldı.


Birgören, derginin 2011’in temmuz ayında çıkan sayısı için Levendoğlu’yla birlikte yaşadığı evde poz vermiş, röportajında da “Eve ilk taşındığımda harabeydi. İçindeki gereksiz duvarları yıkıp merpenin yerini değiştirdik. Banyolar baştan yapıldı. Kapılar yok edildi, zemin tamamen ahşap kaplandı. Tadilat üç ay sürdü. Aslında başımıza tahminimden büyük işler çıktı. Ama sonuca değdi” demişti.


Begüm Birgören’le ilişkisini noktalayan Sarp Levendoğlu, Demet Evgar’la yeni bir aşka yelken...