23 / 05 / 2024

sarp petrol inşaat antalya tesis

sarp petrol inşaat antalya tesis

Sarp Petrol İnşaat, Antalya Serik Kadriye Mahallesi Beşgöz Caddesi üzerinde 160 odalı otel yapacak. Sarp Petrol Antalya otel projesi 950 bin TL proje bedeliyle yükselecek...

Çelikoğulları Petrol İnşaat Gıda Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelikoğulları Petrol İnşaat Gıda Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Çelik ve Onut Can Çelik ortaklığında kuruldu.

Cft Grup Petrol İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cft Grup Petrol İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşe Turan tarafından kuruldu.

Oskar Girişim Petrol İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oskar Girişim Petrol İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cengiz Yılmaz tarafından kuruldu.

Gebze Özalp Turizm Taşımacılık Otomotiv Petrol İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gebze Özalp Turizm Taşımacılık Otomotiv Petrol İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Şahvan Çakar tarafından kuruldu.

Kapra Lojistik Oto Yedek Parça Petrol İnşaat Elektronik Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kapra Lojistik Oto Yedek Parça Petrol İnşaat Elektronik Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de Oğuzhan Koç tarafından kuruldu.

Ra Petrol İnşaat Sanayi Ve İthalat İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Ra Petrol İnşaat Sanayi Ve İthalat İhracat Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemre Naz Tokgöz taarfından kuruldu.

Beysam Petrol İnşaat Akaryakıt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beysam Petrol İnşaat Akaryakıt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Adem Oymak tarafından kuruldu.

Candaş Petrol İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Candaş Petrol İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmce'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Candaş Ozan Yetkin tarafından kuruldu.

Teysa Petrol İnşaat Yapı Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Teysa Petrol İnşaat Yapı Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Özlem Yıldız tarafından kuruldu.

Akyay Petrol İnşaat Nakliyat Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Akyay Petrol İnşaat Nakliyat Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Ümraniye’de 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Özşahinler Petrol İnşaat Turizm Otomotiv Mobilya Ve Kuyumculuk Limited Şirketi kuruldu!

Özşahinler Petrol İnşaat Turizm Otomotiv Mobilya Ve Kuyumculuk Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Şahin tarafından kuruldu.

Gülenyüz Madencilik Petrol İnşaat Nakliyat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülenyüz Madencilik Petrol İnşaat Nakliyat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gül tarafından kuruldu.

Nibras El Capital Group Petrol İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nibras El Capital Group Petrol İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Makni ve Wasim Hamdan ve tarafından kuruldu.

sarp petrol inşaat antalya tesis Haberi

sarp petrol inşaat antalya tesis


Sarp Petrol İnşaat, Antalya Serik Kadriye Mahallesi Beşgöz Caddesi üzerinde 160 odalı otel yapacak. Sarp Petrol Antalya projesi 4 bin 212 metrekare arazi üzerinde hayata geçirilecek.


Sarp Petrol Antalya projesinde  160 odanın 158’inin standart oda, 2’sinin bedensel engelli odası şeklinde tasarlandı. Sarp Petrol Antalya projesinde 200 kişilik 2. Sınıf lokanta, 50 kişilik çok amaçlı salon, 100 kişilik çok amaçlı salon, açık yüzme havuzu, masaj odaları, jimnastik salonu, hamam, sauna, buhar odası ve satış ünitesi olacak.




Gülcihan...