02 / 05 / 2024

saruhan ince Via Properties

saruhan ince Via Properties

Via Properties’in, İş Zekâsı ve İç Denetim Direktörü sektörün deneyimli ismi Saruhan İnce oldu...

Via GYO halka arz fiyatı değerlendirme raporu!

Via Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada halka arz fiyatı değerlendirme raporu yayınlandı.

Via GYO halka açılıyor!

Via GYO AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bayraktar, "2015 yılı sonu itibariyle 3,3 milyar lira aktif büyüklüğe, 3,2 milyar lira portföy büyüklüğüne ve 290 bin metrekarenin üzerinde brüt kiralanabilir alan büyüklüğüne ulaşmış bulunuyoruz" dedi.

SPK, Via GYO'nun halka arzına onay verdi!

Sermaye Piyasası Kurulu, Via Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın halka arzına onay verdi. İşte Via Gayrimenkul Ortaklığı'nın halka arz onayının ayrıntısı..

Via GYO 1 yıllık finansal durum tablosunu yayınladı!

Via Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 31 Aralık 2015 ve 30 Aralık 2016 dönemine ait finansal durum tablosunu yayınladı.

Via GYO basın toplantısı 2 Mayıs'ta!

Vıaport Asıa, Houses & Suites, Vıaport Venezia, Vıaland ve Vıaport Marina projelerinde imzası olan Via GYO basın toplantısı 2 Mayıs'ta gerçekleşecek.

Via GYO'dan 5 yılda 5 milyar TL'lik yatırım!

Via GYO Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Bayraktar, “5 yılda 5 milyar TL yatırım yaptık. Geçen yıl 80 milyon kişi ağırladık. Vialand’ı Rusya’ya götürmek için çok yol almıştık ancak uçak krizine takıldık” dedi

Via GYO ve Crowne Plaza İstanbul Asia'ya İnsana Saygı ödülü!

Via GYO ve Crowne Plaza İstanbul Asia, Eventus Fuarcılık tarafından düzenlenen İnsan Kaynakları Zirvesi’nde Kariyer.net tarafından “İnsana Saygı” ödülüne layık görüldü.

Bayraktar İnşaat Via'yı halka arz etmeyi planlıyor!

Bayraktar İnşaat, Via'yı halka arz etmeye hazırlanıyor. Konuyla ilgili bilgisi olan dört kaynağın verdiği bildiye göre Via bu halka arzı için Çiti ile HSBC'yi görevlendirdi. Via'nın halka arzı, 2015 Haziran ayından bu yana ilk halka arz olacak.

Via Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Via Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Burak Akdiş ve Erdem Uzunal ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 11 Ocak'ta Ataşehir, Küçükbakkalköy Mahallesi, Serdar Sokak Mimoza Konutları Sitesi'nde kuruldu.

Bayraktar 'Via'yı Ankara'ya taşıdı!

İstanbul'da peş peşe 'Via' konseptli projelere imza atan Bayraktar İnşaat, Via Twins projesiyle Başkent'e geliyor. Via Twins projesiyle iş dünyasına yeni bir pencere açmayı hedefliyor.

Via Properties, Via GYO oldu!

Via Properties, Via GYO oldu ve Şubat ayında halka açılmaya hazırlanıyor. İddialı konuşan Coşkun Bayraktar, "İnsanların kafasında yerleşen 'GYO'lar karsız' algısını değiştireceğiz. Açılır açılmaz temettü dağıtmaya başlayacağız" dedi.

Via Port AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Via Port AVM Cuma ve Cumartesi günleri 11:00 ile 24:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Diğer günler 11:00 ile 23:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Via Port AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Via Twins ruhsatsız mı?

Gökdelenin sahibi Bayraktar İnşaat firmasının Via Twins ismini verdiği binayı yapı kullanma izin belgesi (iskan izni) olmadan devlete kiraladığı, bu nedenle binanın yasalara aykırı şekilde kaçak kullanıldığı öğrenildi.

saruhan ince Via Properties Haberi

saruhan ince Via Properties

1973 doğumlu Saruhan İnce, 1996 yılında Bilkent Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümünden mezun oldu ve Marmara Üniversitesi Finans bölümünde yüksek lisansını tamamladı.

Saruhan İnce, profesyonel kariyerine 1998 yılında Divan Group’ta Yiyecek ve İçecek Analisti olarak başladı. 2000-2003 yılları arasında Dedeman Group’ta Operasyon Analisti olarak görev alan İnce, 2004 yılında aynı şirket bünyesinde Danışmanlık yaptı. Saruhan İnce, Deloitte & Touch şirketinde 2004-2006 yılları arası Kıdemli Danışman ve 2006-2007 yılları arası The Marmara Hotels & Residences’da Kurumsal Ofis Bütçeleri ve Mali Kontrol Müdürlüğü yaptı. 2007 yılında Dedeman Turizm Yatırım Şirketi’nde Bütçe ve Kontrol Müdürü olarak göreve başlayan İnce, 2009 yılında Dedeman Holding’te başladığı Yönetim Bilişim Sistemleri Müdürlüğünü 2013 Ocak ayına kadar sürdürdü.

Kariyerinde bugüne kadar Türkiye’nin önde gelen otel zincirleri şirketlerinde üst...